Şimdi Ara

EVKUR/EVYIK TARTIŞMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.ben evkurdan esya almayi dusunuyorum.forumda onceden arastirma yaptim.ankette %80 lik bir kisim ki bu da yaklasik 100 kisiydi(yaklasik) olumsuz isaretlemisti.ama bu anket bu yilin basinda yapilmis.bende belki 10-11 ayda evkur degismistir diye dusundum ve size sorayim dedim.son zamanlarda alisveris yapan arkadaslara soruyorum; evkur urunleri nasil? Bir sorun oldugunda sizle ilgileniyorlar mi? En onemlisi eskisi gibi hala kazik mi? Son zamanlarda evkura ugrayan arkadaslar yardim ederlerse sevinirim
    NOT1)lutfen gereksiz yorum yapmayalim ki eger benim gibi arkadaslar varsa onlar da bilgilensinler
    NOT2)mobilde oldugum icin yazim hatalari olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evkur düzelir belki ?

şeytan müslüman olur evkur düzelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

evkur düzelir belki ?

şeytan müslüman olur evkur düzelmez.

hala kazık mı? oysaki kampanyaları çok cazip geliyor insana
  • birçok teknoloji markette zaten pahalı olan ürünlerin üstüne dahada zam yapıp bilmem kaç ay sonra öde şu kadar öde bu kadar öde seçenekleriyle ürün satıyorlar işte birçok insan farkında bunun ama kredi kartı olmadan taksit yaptıkları için yinede alan oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

birçok teknoloji markette zaten pahalı olan ürünlerin üstüne dahada zam yapıp bilmem kaç ay sonra öde şu kadar öde bu kadar öde seçenekleriyle ürün satıyorlar işte birçok insan farkında bunun ama kredi kartı olmadan taksit yaptıkları için yinede alan oluyor.

işte kredi kartı olmayınca cazibesi orda,başka böyle bir yer varsa direk giderim.bildiğiniz var mı? kredi kartsız taksit yapan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

birçok teknoloji markette zaten pahalı olan ürünlerin üstüne dahada zam yapıp bilmem kaç ay sonra öde şu kadar öde bu kadar öde seçenekleriyle ürün satıyorlar işte birçok insan farkında bunun ama kredi kartı olmadan taksit yaptıkları için yinede alan oluyor.

işte kredi kartı olmayınca cazibesi orda,başka böyle bir yer varsa direk giderim.bildiğiniz var mı? kredi kartsız taksit yapan

Hocam bana kalırsa kredi kartlı alın daha ucuza alın çünkü evkur bankadan daha çok faiz koyuyor ödeme geciktiğinde ve direk hukuki işlemi başlatıyor sürekli telefonla arayıp rahatsız ediyorlar bizzat başıma geldiği için biliyorum gerçekten çok rahatsız edici bir durum sizi aramaları yetmiyormuş gibi üstüne kefil olarak gösterdiğiniz kişiyi de rahatsız ediyorlar. Ve ürünlerini incelerseniz aslında o paraya alınmayacak ürünler olduklarını görürsünüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Hocam bana kalırsa kredi kartlı alın daha ucuza alın çünkü evkur bankadan daha çok faiz koyuyor ödeme geciktiğinde ve direk hukuki işlemi başlatıyor sürekli telefonla arayıp rahatsız ediyorlar bizzat başıma geldiği için biliyorum gerçekten çok rahatsız edici bir durum sizi aramaları yetmiyormuş gibi üstüne kefil olarak gösterdiğiniz kişiyi de rahatsız ediyorlar. Ve ürünlerini incelerseniz aslında o paraya alınmayacak ürünler olduklarını görürsünüz.

peki;ilk başta almak istiyordum ama forumdaki diğer konuyu ve sizin yorumunuzu görünce iyice soğudum ve evkur'dan almaktan vazgeçtim. yorumların için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.