Şimdi Ara

Evinde elektrikli ani su ısıtıcı kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elektrikli termosifon almıştım ancak deposunu ısıtması 1-2 saat sürüyor . acil duş almam gereken zamanlarda çok zor oluyor .
    Evinde elektrikli ani su ısıtıcı kullananlar varsa sorularım olucaktı . öncelikle kullandığınız marka - modeli belirtirseniz sevinirim.
    1)tazyiği nasıl normal şebeke tazyiğine göre
    2)ani soğumalar falan oluyor mu . ya da 5-10 dk kullanmayıp tekrar açtığınızda direk sıcak su mu geliyo yoksa bekletiyo mu biraz ?
    3)elektrik kaçağı vs problemleri oldu mu
    4)genelde 30-50-80 derece sıcaklık ayarları var , soğuk su musluğundan ekleme yaparak 60-40 derece gibi ayarlama yapılabilir mi ? yoksa sadece üzerinde yazan sıcaklıkta mı su veriyor ?
    5)yıkanırken şofbene su sıçrarsa falan sorun oluyor mu yoksa suya karşı dayanıklı mı?

artıları eksileri vs.

kısaca yanıtlarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 4 Mart 2010; 21:53:26 >

• Bizde var siemens'inki modelini bilmiyorum ama 600-700 civarıydı fiyatı. Memnun musun dersen, ısınmasında herhangi bir bekleme olmuyor suyu açınca tazyik iyi ise hemen ısınıveriyor. Derece ayarı yok bizimkinde digital göstergeli değil kumanda düğmesi olarak 2 seçenek var. Suyun sıcaklığına gelince 3 kademeli sıcaklık var, suyu açınca tek tıkta çalışırsa hafif ılık yazlar için, 2. tıka geçirdiğimizde duş için ideal her mevsimde, 3. tık ise epey sıcak kaynar su, ama soğuk kış günlerinde iyi oluyor bazen. Bu ayarlar duşun çeşmesini sola doğru çevirdiğimizde kendi otomatik geçiyor, yani sıcağa doğru çevirdikçe kendi otomatik ısıtıyor, ayrıca ayara gerek yok..
    Arada sırada sıcaktayken su birden soğuyor kısa süre için sonra geçiyor ama o da suyun tazyiği düştüğünden yada mutfakda falan birisi suyu açtığından oluyor olabilir.

Orijinalden alıntı: k a m i l

Bizde var siemens'inki modelini bilmiyorum ama 600-700 civarıydı fiyatı. Memnun musun dersen, ısınmasında herhangi bir bekleme olmuyor suyu açınca tazyik iyi ise hemen ısınıveriyor. Derece ayarı yok bizimkinde digital göstergeli değil kumanda düğmesi olarak 2 seçenek var. Suyun sıcaklığına gelince 3 kademeli sıcaklık var, suyu açınca tek tıkta çalışırsa hafif ılık yazlar için, 2. tıka geçirdiğimizde duş için ideal her mevsimde, 3. tık ise epey sıcak kaynar su, ama soğuk kış günlerinde iyi oluyor bazen. Bu ayarlar duşun çeşmesini sola doğru çevirdiğimizde kendi otomatik geçiyor, yani sıcağa doğru çevirdikçe kendi otomatik ısıtıyor, ayrıca ayara gerek yok..
    Arada sırada sıcaktayken su birden soğuyor kısa süre için sonra geçiyor ama o da suyun tazyiği düştüğünden yada mutfakda falan birisi suyu açtığından oluyor olabilir.
    Ben 1 sene kullandım sonra nasıl olduysa bir elektrik kaçırdı allahtan o anda banyoda değildim şofbenin tamamı kömür gibi olmuştu ondan sonra termosifon aldım otomatik 40 dereceye ayarladım duş alacağım zaman en fazla 30 dk bekletiyor
    ısıyıda iyi tuttuğundan fazla elektrik yemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Ben 1 sene kullandım sonra nasıl olduysa bir elektrik kaçırdı allahtan o anda banyoda değildim şofbenin tamamı kömür gibi olmuştu ondan sonra termosifon aldım otomatik 40 dereceye ayarladım duş alacağım zaman en fazla 30 dk bekletiyor

hocam ben banyoda çok fazla su kullandığımdan 70 dereceye falan ayarlıyorum termosifonu , çıktığımda 30 derece gibi oluyo . o yüzden şu ani su ısıtıcılardan almayı düşünüyorum . duş almak için her seferinde 1-2 saat beklemekten sıkıldım

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

hocam ben banyoda çok fazla su kullandığımdan 70 dereceye falan ayarlıyorum termosifonu , çıktığımda 30 derece gibi oluyo . o yüzden şu ani su ısıtıcılardan almayı düşünüyorum . duş almak için her seferinde 1-2 saat beklemekten sıkıldım

Alıntıları Göster
    Modeline senin için baktımhttp://www.egemende.com/urdet.php?uid=1211&kid=119 bizimki bundan, elektrik kaçağına gelince öyle bir düşüncen kesinlikle olmasın, su ısınırken herhangi bir bekleme de yapmıyor adı üstünde şok ısıtıcı..

• quote:

Modeline senin için baktımhttp://www.egemende.com/urdet.php?uid=1211&kid=119 bizimki bundan, elektrik kaçağına gelince öyle bir düşüncen kesinlikle olmasın, su ısınırken herhangi bir bekleme de yapmıyor adı üstünde şok ısıtıcı..

hocam teşekkür ederim ama benm bahsettiğim 100-150 ytl olan ani ısıtıcılar . banyo tipi olanlar . bu elektrikli şofben. evin ana su hattına takılıyo

• quote:

quote:

hocam teşekkür ederim ama benm bahsettiğim 100-150 ytl olan ani ısıtıcılar . banyo tipi olanlar . bu elektrikli şofben. evin ana su hattına takılıyo

Alıntıları Göster
    up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ani Su Isıtıcısı Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

quote:

evet ana su hattına bağlanıyor, rica ederim kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

quote:

evet ana su hattına bağlanıyor, rica ederim kolay gelsin

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    up

up

Alıntıları Göster
    Türkiye'de var mi bilmiyorum ama Stiebel Eltron gercekten hakkini veren bir alman markasi. 2 yildir kullaniyorum. Cok memnunum.

Orijinalden alıntı: eDDiè

Türkiye'de var mi bilmiyorum ama Stiebel Eltron gercekten hakkini veren bir alman markasi. 2 yildir kullaniyorum. Cok memnunum.

türkiyede yokmuş hocam o marka :(

quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

türkiyede yokmuş hocam o marka :(

Alıntıları Göster
    ani su ısıtıcı istiyorsan bence en iyisi ihlasınki biz yıllardır kullanıyoruz yalnız kışın tesisat 7000 waat'ı kaldırmadığı için zor oluyor 2. kademede suyun ısınması için az açmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sero77

ani su ısıtıcı istiyorsan bence en iyisi ihlasınki biz yıllardır kullanıyoruz yalnız kışın tesisat 7000 waat'ı kaldırmadığı için zor oluyor 2. kademede suyun ısınması için az açmak gerekiyor

Alıntıları Göster
    En iyisi Tüplü Şohben bence.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

En iyisi Tüplü Şohben bence.

Alıntıları Göster

Alıntıları Göster
    http://www.hizlial.com/beyaz-esya/sofbenler/baymak-bt-7000banyo-tipi-ani-su-isitici-akis-kontrol-sistemli-_04.018.4142.0001.htm
    bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar kullanan var mı ?

• quote:

http://www.hizlial.com/beyaz-esya/sofbenler/baymak-bt-7000banyo-tipi-ani-su-isitici-akis-kontrol-sistemli-_04.018.4142.0001.htm
    bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar kullanan var mı ?

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    up

up

Alıntıları Göster
    bende var ama elektrik tesisatı tam kaldırmıyor heralde :D
    suyu açınca banyo lambası sönüyor

Orijinalden alıntı: Canok

bende var ama elektrik tesisatı tam kaldırmıyor heralde :D
    suyu açınca banyo lambası sönüyor

memnun olan bi kişi yok heralde
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.