Şimdi Ara

Evin Oda Planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar değerli arkadaşlar. Öncelikle donanımhaber.com" adresi yeni üyesiyim. Birçok konuda birçok defa sorunlarımı çözdüğüm kıymetli bir sitedir kendileri :) İtiraf etmeliyim ki kayıt olmak için geç bile kalmışım!

    Burada birbirinden kıymetli paylaşımlar yapan, yardım eden, birbirlerine destek olan çoğu arkadaşa rastlamak mümkün. Açık olmak gerekirse konunun başlığında da olduğu gibi siz kıymetli üyelerin de fikrini almak istediğim birkaç şey var. 

    26 yaşındayım. Özel sektörde çalışmaktayım. Kısmetse önümüzdeki yaz ayında evliliğim söz konusu! :)
    Şimdi ev yapıyorum, daha temelindeyim. Mart ayı sonrası tam gaz sonuçlandırma adına startımızı vermiş olacağız. Açıkçası bundan evvel de "bir defa kendi evimiz ve üst katına da abime olmak üzere" 2 ev yapmışlığımız var. Ama diyorum ya buradaki yorumlar benim içinde kıymetli olacağından sizlerinde fikirlerinizi almak üzere konuya giriş yapıyorum. 

    Öncelikle evin cephesi 13,5 x 11 metre. Arka bölüm bahçe, önümüz manzara. Eve girişimiz temel sonrası sol taraftan Merdiven ve ardından kendi daireme girişi olacaktır. Sonrası üst kata dönerli merdiven bırakıp terasta filizleri noktalandırıp kendi evimin inşaatına odaklanmış olacağım. Evin şuan ki halini yarın fotoğraflarıyla siz değerli arkadaşlarımla paylaşmış olacağım. Sizden tek arzum odaları bölmede yaratıcı fikirleriniz. Dipnot:"ev ruhsatlı değil, eski evimizi yıkıp tekrar üzerine yeni inşa söz konusu.

    Edit: An itibarı ile arkadaşım ile plan/projesini çıkardık. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Tavsiyeleriniz olursa beklemekteyim arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kArunchy -- 5 Ocak 2018; 0:9:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Neden yüklemediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet şimdi güncelledim. Hazır arkadaşım da çizmişken kabataslak paylaşayım dedim :) Fikirlere açığım, mümkünse kullanım alanlarından tam anlamıyla yararlanmak istiyorum.
    Evin Oda Planı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kArunchy -- 5 Ocak 2018; 0:8:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle bende senin gibi yeni üyelerdenim.
    inşaat işinden çok fazla anlamam, ev inşaatını ne duruma getirdin bilmiyorum ama eğer hala değiştirilebilecek durumdaysan naçizane fikirlerim:

    1-Balkonu çıkma şeklinde yapma şansın varsa çıkma yap mutfak daha geniş olsun kileri mutfağa taşı ve kiler olan kısmı banyodan ayrı tek tuvalet ve lavabo haline getir.

    2-eğer balkonun yerini değiştiremiyorsan salondan (misafir odası) mutlaka çıkış kapısı olsun ve mutfağı genişletmeden kilerden vazgeçebiliyorsan, tek tuvalet işini yine düşün.
  • Merhabalar, henüz evin temelindeyim. Ufak tefek değişimler var kafamda ama fikirlere her zaman açığımdır. Zaman ayırıp cevapladığın için çok teşekkür ederim.

    https://forum.donanimhaber.com/projem-hakkinda--131496766#131496766 bu linkte devam ediyorum konuya, yorumlarınızı beklemekteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.