Şimdi Ara

Evin İçinde Odadan Odaya Sinyal Gitmemesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde geniş bir sinyal ağına ihtiyacım var arkadaşlar.Çünkü evin bir tarafında benim odam(wireless in dağıldığı oda), diğer ucunda salon yani ps3 var.Odamın iç dekarasyonunu değiştirdikten sonra wireless modem artık ps3 ü göremez oldu, bırakın %bilmem kaç sinyali ps3 görmüyor bile ağı.Ama ona özel değil, aynı odada iphone/n95 de denendi.İşin ilginç yanı odanın yarısına kadar bütün sinyalleri alıyoruz, ama diğer yarısında apayrı sinyalleri alıyoruz.Aradaki mesafe yaklaşık 12-13m arası.Direkt olarak görmüyor aletler birbirini, yani sinyal artık yansıyarak mı dağılıyor bilemiyorum ancak o şekilde aktarılıyor.Buna çözüm olarak ne yapabilirim?Mobilyaların yeri değişmeden birşey bulunması gerekiyor ve tabiki ekonomik olmalı.Wireless i antreye taşımayı, bilgisayarada usb adaptör alarak çift taraflı sinyali dağıtmayı düşündüm.Ancak böyle yaptığımda nasıl performans alırım emin değilim.Çünkü böyle yapınca ne bilgisayar görüş açısında olacak ne ps3, tek değişen modemin ps3 e neredeyse bi 7-8m yakınlaşması olacak.USb adaptörlerden yeterli sinyali alabilir miyim?Ya da araya bi access point alsam da aynı işi görür mü?







  • selam ..
    yakınlardaki bir bilgisayarcıya gidip wireless için anten alabilirsin .. bildiğin radyo kablosu gibidir ve fiyatı metre üzerinden belirleniyor ayrıca ekonomiktir...
    benimde böyle bir problemim olmuştu bu şekilde çözdüm ..

    wirelesin usb ise kapaklari birbirine geçmelidir onları ac içinde bu eski cep telefonlarının arkasında olduğu gibi ufak havuz şeklinde metal bi anten var .. bu antene ister leim yapabilirsin istersende yapıştırabilirsin tercih senin ..

    wirelesin eğer pcı cart ise zaten pasolu dahili anteni vardır onun ucuna ekleme yaparsın ;) !!

    usb uzatma kablosundan tam performans alamazsın 1.5 metreden sonra veri hızları kademe kademe düşmeye başlar !

    yani en güzeli anten tercihi !

    sağlıcakla kal dostum !
  • Ethernet Modem elimdeki, RT-211 var elimde.Çİft anten sağlı sollu, yani diyorsunuz ki ben bunların ucuna eklemeler yaparak sinyali artırabilirim.Eh gökdelen gibi yapsam ben o antenleri evin her yerinden %100 sinyal alabilir miyim o zaman?Yarın gidip bi sorayım neymiş fiyatları, öneri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.