Şimdi Ara

Evin Ağası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İsmi ne kanzi

• kediler tüm gün uyuyup sabaha karşı miyav miyav diye gezerler. gelip tepene çıkarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    İsmi ben de kalsın.

• Tmm bremin

• 01001101 kullanıcısına yanıt

La bırak kediyi mediyi... AI de siz yazılımcıların tepesine çıkmaya hazırlanıyor bile.. Hatta bi tanesinin tepesine çıkmış . Seni de ziyaret etmesi yakındır..

Evin Ağası
    Evin Ağasıwww.sozcu.com.tr
    Yılda 6 milyon lira kazanıyordu... Yapay zeka işini aldı, şimdi kuryelik yapıyor - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/yilda-6-milyon-lira-kazaniyordu-yapay-zeka-isini-aldi-simdi-kuryelik-yapiyor-p173943
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    alayı fasarya. koca aptal topluluklar "ai yazılımcıları bitirecek" diye masal anlatıyolar sen de heee deyip izliyon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anamn Toprak Ağası Çıktı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Uzaktan dev adımlarla sesini duyuran ve yeri inleten ai nin ayak seslerine karşı bu kulaklarındaki pamuğu attığında çok geç kalmış olacaksın da, neyse...

sen ne anlarsın AI den. AI nedir ben bilirim. ben üniversitede iki tane tez yaptım hem de AI yazılımı yazdım yani öyle AI tarihi falan diye tez değil.

AI tek bi işi otomatize eder. her bir tekil iş için tek tek AI eğitilmesi gerekir.

öyle yazılımcıyı kaldır yanına AI oturt diye birşey hiçbir zaman olmayacak.

basit arayüz tarzı şeyler yazanlar tabii ki işsiz kalsın ama benim gibi mühendis olup mühendislik işlerde çalışan birinin yerini AI hiçbir zaman almayacak.

senin gibi bu işten anlamayan kişileri gaza getirdiler. anlamadığın konuda ahkam kesiyon.

Bir gün de bile çok şeyler değşirken, senin üni zamanındaki ai lerden günümüz ai lerine kadar çok sular seller aktı... bu ai ler her geçen gelişiyor, olmaz böyle şey dedirten şeyler oluveriyor...

hiçbir şey akmadı. sen anlamazsın.

sadece yapay nöron sistemleri gelişiyor ama bunun hiçbir anlamı ve faydası yok. çünkü EĞİTİM olayı var koca bi ENGEL olarak karşında duran.

sen senelerce deneyime sahip bir mühendisi atıp yerine AI koymak istiyorsan, o mühendisin senelerce karşılaştığı zorlukları tek tek AI'nin karşısına koyup eğitmek zorundasın. bunu yapman da imkansız.

zaten yapılamıyor.

Sen öyle san

Insan sevmem kedi severim. Kediler de beni sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2025; 12:35:58 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    kedi severim ama eve alıp beslemem. ben kendimi bile besleyemiyom.

Kediler çok az yer. Maksimum 100 gram yer. Fazlası obez yapar zaten. Kedi beslemek çok pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2025; 12:44:29 >
    İlgi istiyolar ama sen ilgi göstermek istediğin zaman değil. o canı istediğinde ilgi verilecek.

gece 10 kere odaya girip çıkmak istiyolar, kışın büyük sıkıntı. oda kapısına köpek kapağı gerekir.

gece sen uyurken göbeğine çıkıp cırmalıyolar (amaç cırmalamak olmasa da tırnak takma hareketi)

saklanıyolar ara ara bulamıyon.

hergün dışarı çıkarsan depresyona giriyorlar.

kakası çişini temizlemek vs dert.

Yani simdi karına sevgiline bile her zaman ellesemezsin değil mi? Kediye de sürekli ellemeyeceksin canı istemiyorsa sevmezsin

Gece kedi gelmesin diye kendi odanın kapısını ört içeri giremesin

quote:

Gece kedi gelmesin diye kendi odanın kapısını ört içeri giremesin

kapıyı tırmalayıp miyavlıyo. pes etmiyo, gitmiyo.

Ben kulaklıkla yatıyorum top atsalar duymam. Ama sen tık bir odaya gerekiyorsa orada kalsın ölmez bir şey olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.