Şimdi Ara

Evimize Nasıl İnternet Bağlatabilriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturduğumuz apartmanda yeterli hat olmaması nedeni ile eve internet bir türlü bağlatamıyoruz ne ttenet ne turkcell. Ttnete hat vermeleri için dilkçe vs görüşmeleri yaptık ama hala ses yok. Kiracıyım daha önce böyle bişey yaşamadım istanbulun göbeğinde uzay çağında eve internet bağlatamıyoruz. Tavsiye edebileceğin bi yöntem vs bişey varmı eve nasıl bağlantı yapabiliriz?

Doğru anlamışsam yapabileceğiniz tek şey komşu ile ortak kullanmak

Hiç hat çekilmemiş apartmanlara bile dilekçe verilmesi durumunda 6-12 ayda anca bağlantı yapılıyor.
    Yapabileceğiniz birşey yok anlayacağınız, kaldı ki kiracısınız hiç bulaşmayın ortak kullanın komşunuzla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle 11 daire var binada sanırım 5 port vermişler . Tanımıyoruzki çoğu kişiyi sadece ev sahibimiz karşı komşu kendi şifresini verdi oda düzgün çekmiyor hiç bağlantı yapamıyoruz. Uydu net düşündüm onunda alt yapısı yokmş

Sinyal az geliyorsa bu cihaz sinyali güçlendirir isterseniz alın işe yaramaz ise iade edersiniz

Ben kullanıyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.