Bildirim
Evimin altında bu saha dolabından var
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fiber kullanamazsın hiper (VDSL) kullanabilirsin. -
Fiber yok ancak vdsl var evinizin dibinde olsuguna gore 100küsür hiz alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim ilçede bu dolaplardan hiç görmedim ama fiber nerededen sorgulattığımda turk telekom hipernet var diyor. Sizce fiber nerede mi hatalı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolaba fiber olarak geliyor ama değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası
Dolaba fiber olarak geliyor ama değil mi?
Dolaba nasıl geldiği sonucu değiştirecek mi? -
Hızı değiştirir
quote:
Orijinalden alıntı: hll knk spr dwm
Bizim ilçede bu dolaplardan hiç görmedim ama fiber nerededen sorgulattığımda turk telekom hipernet var diyor. Sizce fiber nerede mi hatalı?
300-400 metre yakınlarınızda bir yerdedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası
Hızı değiştirir
Konu ile ilgili bilgin yok sana Hipernet (VDSL) alabileceğini yazdım, bir arkadaş 100Mbps alabileceğini yazdı.
Bunun üstüne daha nasıl bir cevap bekliyorsun ve nasıl bir hız değişimi olabileceğini sanıyorsun ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X