Şimdi Ara

Evime hırsız girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14.Aralık 2021 günü, gündüz vakti evime hırsız girdi ve 5000 Tl civarındaki emekli maaşımı çaldı.

    Ben belimdeki aşırı kireçlenme ve bel fıtığı, eşim ise sağ kolunda adele yırtılması nedeni ile, her gün hastanenin servisi bizi belirli saatte evimizden alıyor, akşam 17 sıralarında yine evimize geri getiriyor, işte bizim hastanede tedavide olduğumuz saate gelen hırsız, saatlerce evde kalmış, evin altını üstüne getirmiş,sonunda benim emekli maaşımı almış.

    Bu nedenle bende tetbir olarak eve "Xiaomi Mijia 1296P 2k 3 Megapiksel 360 Ptz Akıllı Ip Kamera" kamera satın aldım, ancak bu kameranın bir kötü tarafı görüntüyü 32 Gb lık Kendi içine takılan CD karta kaydediyor, eve gelecek olan hırsız, delil yok etmek için bu kamerayı da söküp görürmesi kuvvetle muhtemel, bu nedenle ben bir de bu kamaranın desteklediği, kayıt cihazı satın almak istiyorum, ama hırsız emekli maaşımı tümü ile götürdüğü için en uygun fiyatta bir kamera kayıt cihazına ihtiyacım var.

    Lütfen dostlarım,bana uygun fiyatta tavsiyelerde bulunun.

    Teşekkürler,,,








  • Çok yardımcı oldunuz, teşekkürler

  • Öncelikle çok geçmiş olsun, Xiaomi kameralar onvif destekli ise her hangi bir markanın NVR cihazını alıp ağ üzerinden görüntülerin NVR'a kayıt olmasını sağlabilirsiniz. Ya da kameranın cLoud'a (buluta) kayıt özelliği varsa buna gerek olmadan buluta yedekleyebilirsiniz görüntüleri. Eve giren hırsız NVR cihazını da bulup götürebilir o ihtimalde var. Ya da evinize hırsız alarm sistemi yaptırın en caydırıcısı o.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.