Şimdi Ara

Evidea efsaneleri indirimi. (Ürün kargolanma süresine dikkat) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
13.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 15 haziran olan kargoyu 1 haziranda kargoladılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 HaZiran tedarikli kargomu dün gönderdiler. Evidea bazen de olsa şaşırtıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kargomda hala hareket Yok. Dün 3 kere görüştüm sürekli fake attılar, sabah aradım öğlene kadar kargolanacak dediler, öğlen kargolanmadı diye aradım 5'e kadar dediler, saat 17:05'de aradım 8'e kadar kargolama işlemlerimiz sürüyor kesin çıkacak dediler, ve 4.kez 20:05'de aradım "müşteri hizmetlerimiz 18:30'a kadar hizmet vermekte" diye bant kaydı dinledim. Yani yine yeni yeniden EVİDEA 'ya lanet okuyorum. Salı gününden beri depomuzda hazır diyolar hemen gönderiyoruz diyolar neticesinde hafta bitti. Benim şehir değiştirmem lazım ve şayet kargolarlarsa benim alacak kimse olmayacak, iptal da edemiyorum gerçekten ihtiyacım olan bir ürün dışarda bulamadım. Yani ne desem boş.

    EVİDEA

    EVİDEA'dan ALIŞVERİŞ YAPILIR MI?

    EVİDEA NASIL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben balkon masası aldım. Masa ve sandalye kırık vaziyette geldi. İnternetten sık olmasa da alışveriş yaparım ilk defa başıma böyle birşey geldi. İşlerim yoğun olduğu için iade etmek istemedim. Bu siteden alışveriş yapacak arkadaşlara uyarı olsun. İyi düşünün..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 mayıstaki siparişim hala kargolanmadı 10 gündür evidea depoda tezgahta kargoyu bekliyoruz diyorlar. Defalarca aradım hepsi birbirinden yüzsüz. Sanırım artık hakaretlerime alıştılarki Bu gün akşam aradığımda siparişiniz kargoya verildi, kargo şirketi işlemi başlattığında size takip no yollarlar dedi. Kapatınca hemen tekrar aradım bi başka müşteri temsilcisi gene aynı şeyleri söyledi biraz sıkıştırınca efendim henüz verilmemiş ama hafta içi verilir demeye başladı gene saydım sövdüm ama ne fayda. Arkadaşlar evidea.com kesinlikle pişmanlıktır kesinlikle. Şiddetle tavsiye etmiyorum.



    evidea.com pişmanlıktır

    Evidea pişmanlıktır

    evidea.com parasını aldığı ürünleri göndermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.07 tarihli siparişim için tedarik süreci 25 gündü. 40 gün oldu gönderemediler iptal ettim. Bugün baktım 260 tl lik tek çekim ürün için 40 tl iade diyor. Acaba yanlış mı gördüm tekrar bakayım dedim bu sefer bildirim görünmedi. Hesaba yansıyan birşey de yok. Bakalım geri ödeme kaç ay sürecek.
  • Yine iyi sizinki. Eşim fon perde istedi diye 2 adet sipariş verdim. 1. perde tamam ama 2. perde tam 4 kere git gel yaptılar tek yapmaları gereken sipariş verdiğim üründen 2 adet gönderebilmek.En sonunda pes ettim tamam geri iade ettim bu sefer de parasını iade etmekte sorun çıkardılar. 1. eksik iade ettiler 2. perdenin ücretini ise hiç ödemediler. Açtım telefonu söyledim olmadı iki kere tehtit mail gönderdim ancak parasını yine de 3-5 eksik iade ettiler.



    Evidea pişmanlık ötesidir. İade değişim tam bir işkence. Memnun olan ise çok çok şanslı hissetsin kendini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ay önce 2 tane halatlı avizelerden sipariş vermiştim bir hafta içinde teslim aldım sıkıntısız şekilde şanslıymışım demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beninde siparisler geldi. İadede sikonti olmadi. Hersey 4x4 luktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 ay sonra tedarik edilemedi denildi. 3 adet köşe takımı 2000 küsur liralık sipariş iptal edelim. 15 lira özür çeki verelim deniliyor. Ancak sitede ürün hâlâ satışta.

    Demek istiyorlar ki



    Tedarik edilemiyor. Çünkü sana ucuza verdik. Senin parana 2 ay el koyduk. Geri iade ederiz ama ne zaman? Sonra sana 15 kocaman liralık alışveriş çeki. İptal ediyoruz bilginize. Sitede var ama sana yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun bu firmaya kısa ve net

    Utanmaz ,arlanmaz,yalancılar.Müşteriyi salak yerine koyan paraları 2 aya yakın kullanıp,üretimde sorun çıkmış deyip,ben onay vermeden isteğiniz üzere iptal işlemine başlanmaıştır diyen ahlaksız firma.

    EVİDEA...




  • Yalan olmasın sanırım 2 sene önce ofis koltuğu almıştım evidea'dan. O zamanlar hiç şikayetçi olan yoktu bu firmadan. Kargom da 3-4 gün içerisinde gelmişti. Demek ki sonradan bozulmuş sistem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.