Şimdi Ara

Evi terk ediyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereye gidebilirim şehir önerisi bekliyorum. Aylık kiraya maksimum 7500 verebilirim. Antalya'da oda falan bulabilir miyim bu paraya

• Neden

• Problem mi yaşadın, sorun mu çıktı? İyi düşündün mü? Hissi karar verme derim, ani kararla hareket etme. İyice düşün, enine boyuna düşünüp karar ver. Emin olmadan, analiz yapmadan harekete geçme. Umarım keyfin kaçmaz, canın sıkılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Haziran 2024; 14:54:47 >
  • 1 kuruş almadığım halde sürekli karışıyorlar. bunun sonu gelmeyecek. burdan gitmem lazım. ölmeyi bile göze aldım. yaş 30.

• Apart, pansiyon veyahut kiralık oda arayanlara bak. Öğrenciler mezun olduğunadn odadan çıkıyor yanına başkasını arayan baya kişi vardır bulursun bu mevsimde.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt

kiralık oda baktım da ilan yok gibi bişey.

• Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt

Oturup konuşma şansı hiç mi yok? Sen konuşsan, onlara anlatsan. Ne istediğini, ne istemediğini bilsinler. Nelere karışıyorlar, tam olarak problemler nelerdir? Özel değilse anlatabilir misin? Kısaca anlatsan yeterli. Ayrı yol çizmek istiyorsun anlaşılan, bunu yapmadan önce iyi düşün, iyi karar ver, hissi davranma. Ne yapacağını ölç, biç. Mümkünse orta yolu bulun, anlaşmaya çalışın, senin için de daha iyi olur, yine de ayrılacağım diyorsan güzelce düşünüp harekete geç, emin ol. Kolaylıklar diliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkeksen zor. Ama icinde bulundugun durumdan iyi olabilir her turlu. Belki benzer bir istegi olan bir arkadasin vardir, bir sorustur hele. Yabanci biriyle, hele de hemcinsinle zor olur. Karsi cins de niye istesin tanimadigi etmedigi adamla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

ben de fikir almak için açtım konuyu zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.