Şimdi Ara

EVİ MÜHAHİTE VERİRKEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direk konuya giricem bina 5 KATLI 1. KAT VE 5. KAT BENİM TOPLAM 2 DAİREM VAR
    BİNADA İSE 3 KİŞİ TOPLAM EDER 5 KİŞİ

ŞİMDİ MÜTAHİTE VERİNCE İLLA BEN 1. KAT İLE 5. KAT MI ALICAM?
    KARŞILIKLI ALABİLİRMİYİM

BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR

• elbetteki muteahit ile anlasmana bagli. Oyle.bir zorunluluk oldugunu sanmiyorum. Ancak binadakilerde kendi konumunu korumak isteyebilirler hakli olarak. Muteahit ve diger daire sahipleriyle anlasirsiniz.

Bu birazda bolgenin degeri ile alakali. Degerli biyerse muteahit musteriyi kacirmamak icin istediginiz yerden verecektir daireyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sonra çıkan dairelere göre il ve ilçeye göre paylaşım yapilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • müthaiti sen bulursan ekstra evi dayayıp döşetebilirsin para bile kopartırsın.senin çenene,durusuna inadına baglı..bu işler oyle senin 2 dairen var 2 alcan 1le 5ten vs.olmuyor.1 dairesi olan bile artı para yada dublex vs. alabilir.haberin bile olmaz.kimseye guvenme,özellikle akrabaysa hiç guvenme...tabii binanın yeride onemli...yani sana bağlı.

Orijinalden alıntı: AzaleaRaps

Arkadaşlar direk konuya giricem bina 5 KATLI 1. KAT VE 5. KAT BENİM TOPLAM 2 DAİREM VAR
    BİNADA İSE 3 KİŞİ TOPLAM EDER 5 KİŞİ

ŞİMDİ MÜTAHİTE VERİNCE İLLA BEN 1. KAT İLE 5. KAT MI ALICAM?
    KARŞILIKLI ALABİLİRMİYİM

BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR

Hocam 5 katli binayi muteahhite verince tekrar kac daireli bina yapilacak.Bina tapusu ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bi sorum olacak. Oturduğumuz ev annemin üzerine. Binanın proje kapsamında yıkılıp yapılma durumu doğdu. Eğer iş netleşirse annem yeni evin tapusunu senin üzerine yapıcam dedi. Normalde tapuyu üzerime alsam 7-8 bin tl masrafı var. Bina yıkılıp yapılacağı için, herhangi bir el değiştirme masrafsız
    olur mu? Yada annem bana hibe, bağış yapamaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiracı evi nasıl teslim eder?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Projeyi görmeden hiç bir iş yapılmaz

Odalar
    Salon
    Mutfak
    Tuvalet
    Banyo
    Hol

m2 gör

örneğin mutfağı 10 m2 ise 5 daire iste
    mutfağı 15 m2 ise 4 daire iste
    mutfağı 20 m2 ise 3 daire iste
    mutfağı 25 m2 ise 2 daire iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Mart 2016; 6:45:32 >
    Yapı ve Oyun Tasarımı /İnşa Mühendisi
  • hocam yeni proje kaç daireden oluşacaksa o oranda pay isteyin, ama dikkatli olun. komşumun başına gelen olayı söylüyorum; arsayı 2 daire karşılığı veriyor müteahhite fakat müteahhit başta ona toplamda 8 daire yapcağını söylüyor sözleşme yapıyorlar 2 kat verilceğine dair. sonrada daireleri daraltıp 11 dairelik bina yapıyor. komşum çok pişman oldu, %li olarak ve hangi katları alacağınızı belirten net sözleşme imzalayın bence.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.