Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.814
Cevap
117
Favori
116.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgin için teşekkür ederim.

    Ben ilk kartımı kaydettirdiğimde EVGA' dan bu termal pedlerden istemiştim, göndermişti ve şu an evde duruyor. İkinci kartımda çok bobin sesi olduğu için kullanmak istememiştim. Kısmet pedleri bu karta kullanmakmış.


    Anlattığınıza göre dediğiniz fiyat farkı ve gümrük kumarına gerek olmadığını kanısına varıyorum. Teşekkür ederim yardımın için.

    Kolay gelsin.
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Ezbere kullanmayın verdiğim linkten önce kartın seri numarasını girerek sorgulayın. 1 Kasım sonrasında çıkışı yapılan kartlar için bu işlem uygulanmıştır. Eğer fabrika çıkışında zaten bu işlem uygulanmışsa tekrar etmenize gerek yok.

    https://www.evga.com/thermalmod/

    Rica ederim, iyi günler diliyorum.
  • @Nessarien Merhabalar, acaba Evga amazon garantili urunlerde herhangi bir garantilik durumda karti Avrupaya gonderdigimiz zaman Amazon faturasinada ihtiyac oluyor mu ? Yoksa direkt serial kodundan zaten RMA islemleri hallediliyor mu ?

    Tesekkurler.
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

    Fatura garanti için şart değildir fakat garanti sürecinin doğru işlemesi adına gereklidir. Faturanın olmaması halinde garanti süreci sizin aldığınız tarihten itibaren değil, Evga tarafından satıcıya yapılan sevkiyat tarihi üzerinden başlar. Bu tarz durumlarda aradaki fark birkaç gün olabileceği gibi birkaç ay da olabilir. Bu yüzden garanti sisteminin en doğru ve düzgün şekilde işlemesi adına kayıt işleminin ardından faturanın yüklenmesi gerekir, böylece süreç olması gereken tarihten başlamış olur. Bu işlemi bir kez yerine getirdikten sonra destek ve rma işlemleri için faturaya tekrar ihtiyaç duymazsınız.
  • Amazondan aldığım evga ekran kartım bozulunca kendilerine attığım mesaj sonunda rma ticket açıldı ve numara verildi. Süreç takibi için bir link verildi ama ben linkte ne yapacağıma dair bir şey anlayamadım. Bundan sonraki durum için ne yapmam gerektiği ile ilgili sen yardımcı olur musun? @Nessarien ,

    NOT: Tamamdır halletim. Rma istek formu doldurduktan sonra onay için pusuya yattım. Şimdi yerine yeni nesil ekran kartı mı gönderirler? :Ağzı sulanma emojisi:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanbeyaz -- 14 Haziran 2017; 12:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarkanbeyaz kullanıcısına yanıt
    Bu durum biraz da şartlara bağlı. Eğer mevcut kart rma stoklarında yoksa aynı performansı ya da bir tık üstünü veren yeni nesil bir kart ile değişim yapılır.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    GTX970 FTW modeli muhakkak stoklarında vardır. artık sağlam bir 970 getirsinler yeter benim için ama yeni nesil gelirse tadından yenmez. Yine de verilen hizmet ve yaşadığım süreçten çok memnun kaldım.

    Not: mesajımda sektirmeden gelmiş.

    "Dear Tarkan Beyaz,
    This message is to confirm that EVGA has approved your RMA request."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanbeyaz -- 14 Haziran 2017; 18:3:46 >
  • Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz Ağustos ayında aldığım Evga SuperNova 650w 80+ Gold Full Modüler PSU malesef bozuldu. Bende bunun üzerine evga eu'da bir RMA açtım. Bugün RMA'nın kabul edildiğine dair mail geldi. Ancak sorun şu ki buradan Almanya'ya kargo göndermek oldukça pahalıya mal oluyor. Bende bunun üzerine Vektron'a mail attım ancak 2 gün olmasına rağmen geri dönüş yapan olmadı. Bu ürünü Vektron'da garanti sürecini işletebilir miyim? Bu arada ürün amazon.com üzerinden satın alındı.
  • Dave Blake kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

    Evga, Vektron ile ilk anlaşmasını yaptığında koşullar arasında kullanıcılara rma desteği sağlaması da vardı lakin ilerleyen süreçte satışlarını yükseltmek adına bu hizmet sonlandırıldı ve sonrasında kendilerinden alınmayan (yurt dışından satın alınan) ürünler için Vektron rma desteği vermeyi kesti. Bu süreç sonrasında kullanıcılar değişim için ürünlerini Almanya'ya göndermek zorunda kaldı.

    Süreç ve yaşananlara dair birkaç konu linkleyeyim gerekli detayları burada görebilirsiniz. Başlık altındaki mesajlarımı kontrol etmeniz yeterlidir.


    https://forum.donanimhaber.com/vektron-elektronik-rezilligi-olaylar-ss-li-anakart-evga-ya-gonderildi--102743429#102743429

    https://forum.donanimhaber.com/corsair-ax860i-vektron-rezilligi-cozuldu-ax1200i-cozuldu--103954792#103954792

    Hal böyleyken RMA desteği için kendilerinden olumlu yanıt alamazsınız, Evga EU üzerinden değişim yapmanız şart.




  • Arkadaşlar selamlar.



    Evga sitesi hangi ülkeden gönderim yapıyor?
  • matizkafalar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

    Evga EU merkezi Almanya'da yer almaktadır bizim ülkemiz için gönderim ve RMA işlemleri buradan sağlanır.

    Lakin başlığın ilk mesajına değişiklikler sonrası yaptığım güncellemeyi es geçtiniz sanırım. Evga Store üzerinden satın almanın cazip bir tarafı kalmadı artık. Konuyu anlamak adına şu mesajımı okumanız yeterli olacaktır.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125992204
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nessarien

    Merhabalar

    Evga EU merkezi Almanya'da yer almaktadır bizim ülkemiz için gönderim ve RMA işlemleri buradan sağlanır.

    Lakin başlığın ilk mesajına değişiklikler sonrası yaptığım güncellemeyi es geçtiniz sanırım. Evga Store üzerinden satın almanın cazip bir tarafı kalmadı artık. Konuyu anlamak adına şu mesajımı okumanız yeterli olacaktır.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125992204

    Hocam ben Tr'de yaşıyorum fakat gönderimi yine başka bir eu ülkesine yaptıracağım, bu yüzden sordum. USA'dan gönderirse vergi çıkıyor, Eu'dan başka Eu'ya yollarsa çıkmıyor. Ödemeyi de yurtdışından yapıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gümrük vergisini tekrar ödememek için bir belge falan alamıyor muyuz?

    Edit: Önceki mesajlarda okuduğum kadarıyla risk almak daha mantıklı o belgeyi alana kadar. Peki daha önce ekran kartı gönderip, dönerken vergi ödemeyen oldu mu? Sistem hala aynı mı işliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 9 Eylül 2017; 4:14:59 >
  • Ne yazık ki bir değişiklik yok sistemde, eskisi gibi işlemeye devam ediyor.

    Gümrük kanunlarının güncellenmesi ve çağın gereklerini karşılar hale getirilmesi gerekiyor. Üretim yerine, verginin vergisinin vergisi üzerinden ekonomisi dönen bir ülkede ''halkımız mağdur olmasın, bunu değiştirelim'' diyebilecek; halkını düşünen ve haklarını korumayı her şeyin üzerinde tutacak bir zihniyet iktidara gelmediği sürece bu noktada bir düzenlemenin hayata geçirilmesini beklemek gerçekçi olmaz.
  • hayırlı forumlar arkadaşlar, amazondan 23 Şubatta evga500w1 almıştım, ilk 9 ay geçtikten sonra ara ara bilgisayar kasması,monitörde görüntü titremesi, fanları tam besleyememesi gibi sorunlar yaşadım. velhasılıkelam psu yu evgaya göndermek istiyorum bu konuda bana yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musss164 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

    Evga hesabı oluşturun, başlıktaki ilk mesajıma bakarsanız adım adım nasıl yapıldığını yazdığımı göreceksiniz. Akabinde yine ilk mesajımdaki yönergeleri izleyip ürünün seri numarasını ve faturanızı kullanarak kaydedin. Sonrasında Member kategorisi altından Contact Technical Support seçeneğini kullanarak Support Ticket oluşturun ve sorununuzu aktarın. Yetkililer değerlendirip gerekli cevabı verdikten sonra RMA için yönlendirileceksiniz ve My Products sekmesi altından ürünü seçip START NEW RMA seçeneğiyle yeni RMA talebi oluşturun. İçeriğini doldurup support ticket numarasını da forma ekleyerek RMA talebinizi tamamlayın. Sonrasında onaylanıp tarafınıza RMA barkodu gönderilecek bunun çıktılarının bir tanesini paketin üzerine yapıştırın ve bir tanesini de kutunun içine ekleyerek gönderiyi yapın.

    Kullanıcılar kendi kargo gönderimlerini ödemekle yükümlüdür bu yüzden en az harcama yapmak adına PTT yüzey kargo ile ürünü Evga tarafına gönderebilirsiniz. Ağırlık ile beraber fiyat değiştiği için 80-100 tl dolaylarında bir kargo ücreti ödemeniz söz konusu olacaktır. Ürün fiyatını göz önüne aldığınızda bunun mantıklı bir seçim olup olmadığına karar vermeniz gerekebilir...

    Ayın 22'si itibariyle tatil süreci başlayacağı ve 2 Ocak itibariyle sona ereceği için muhtemelen RMA süreciniz normal şartlara kıyasla daha fazla zaman alacaktır.




  • Çok yararlı bi konu olmuş ellerinize sağlık.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ellerin dert görmesin.Rma açmam kaldı onu da yılbaşından sonra göndermeyi düşünüyorum,tekrar teşekkür ediyorum ilginiz yardımınızdan dolayı.Birşey sorabilir miyim,amazondan cooler master sıvı soğutucu aldım,garantisi burda geçerli mi?
  • İyi günler Nessarien hocam, Evga500w1 ürünümü yılbaşından sonra evgaya göndereceğim. Sanırım gelişte gümrük vergisi ödemem gerekecek.Bi hesaplama yaparsak ürünün fiyatı 33.73 euro(39.99 dolar), gümrük vergi tutarı da 6.07 euro çıkıyor.Nessarien hocam gümrük vergisi dışında başka ödeme çıkması muhtemel mi? ups ardiye, gümrük sunma ücreti,damga ücreti gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musss164 -- 23 Aralık 2017; 16:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musss164 M kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe takılırsa sadece ürünün ücreti üzerinden %18 gümrük vergisi ödersiniz başka bir masraf çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.