Şimdi Ara

EVGA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler EVGA GEFORCE GTX760 2GB GDDR5 kart var elimde ama işlemcimden kaynaklı sanırım çok kötü performansı var bu sebeple yeni sistem alıcam yeni sistemde düzelmez ise ekran kartını vatandan almıştım bi değişim-iade yaparlar mı?Evga nın bu konularda hassas olduğunu duydum ama ?

• Oynadığınız oyunlar, yaşadığınız sorunlar nedir? daha detaylı bilgi verseydiniz keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Oynadığınız oyunlar, yaşadığınız sorunlar nedir? daha detaylı bilgi verseydiniz keşke.

Karşılaştığım durumlar
    Pc nin yavaş olması
    Lolde falan 20 fps alması
    İşlemcinin boşta 70 derece olması
    Bi kere düzelmesine rağmen öbür gün gene bozulması
    Bilgisayarımda eskiden radeon hd6850 varken daha iyisini almama rağmen eskiden canavar şimdi ise sivri sinek gibi çalışması
  • cemoric kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz boşta 70 derece mi? Oyun içindeyken gpu kullanımı ve sıcaklıkları gözden geçirebilirmisiniz? İşlemci boşta 70 derece ise yükte kaç derece olduğunu hayal bile edemiyorum acaba ısıyı kontrol altına almak için çarpan düşürüyor olabilir mi? buda oyunun kasmasına yol açıyordur. Msi afterburner ile oyun içi kullanımları gözleyip sonuçları atarmısınız?
  • İşin garip yanı oyun vs. oynarkende 70-71 derece :DBu arada kötü çalıştığını düşündüğüm için işlemci bişeylerini %80 e düşürdüm ama bişey etki etmedi -_-
  • Termal Macunu falan yenilediniz'mi? işlemcinin üstündeki FAN stok FANI'mı?
  • Arkadaşın Burda bir hatasını Düzeltiyim ben gördüm çünkü degerleri çekirdek sıcaklıkları 70 derece işlemci sıcaklıgı 50 civarı geziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Arkadaşın Burda bir hatasını Düzeltiyim ben gördüm çünkü degerleri çekirdek sıcaklıkları 70 derece işlemci sıcaklıgı 50 civarı geziyor

Sagol duzelttigin icin.Bu arada stok fanimi termal macun yenilendimi falan hic bilmiyorum sistem önceden toplanmisti 3 4 yil once ben pek anlamazdim o zamanlar ailem toplatmisti bi akrabaya o yuzden bi bilgim yok.Su ana kadar bir tek ekran kartini degistirdik hd6850 vardi canavar gibiydi...Keske bozulmasaydida...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoric

quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Arkadaşın Burda bir hatasını Düzeltiyim ben gördüm çünkü degerleri çekirdek sıcaklıkları 70 derece işlemci sıcaklıgı 50 civarı geziyor

Sagol duzelttigin icin.Bu arada stok fanimi termal macun yenilendimi falan hic bilmiyorum sistem önceden toplanmisti 3 4 yil once ben pek anlamazdim o zamanlar ailem toplatmisti bi akrabaya o yuzden bi bilgim yok.Su ana kadar bir tek ekran kartini degistirdik hd6850 vardi canavar gibiydi...Keske bozulmasaydida...

işlemcinin i5 6500 olduğuna eminmisin? bir tek e.kartını değiştirdim diyorsun fakat i5 6500 4 yıl önce piyasada yoktu.

• Su anki islemcim AMD PHENOM II X4 850 3.3 GHZ yeni alacagim sistemi imzama yazdim yanilmissiniz kusura bakmayin ben onu su anli sistemimi yazarak degistireyim
  • Mevcut sistemi yazdim sizce darbogaz mı olmuştur?
    Şimdi her şey yerine oturdu. Yaşadığınız sorun darboğazdan kaynaklanıyor aynı sorunu x4 955 ile yaşadım. Bazı sahnelerde okadar fps düşmesi normal. ben işlemcinizi i5 6500 sanmıştım.
  • Oyun basliyor misler gibi 100 fps 80 fps hareketlenmeler basliyor canavarlar doguyor 30 40 fps Tesekkurler yardımlar için cok sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam anakart/işlemci/ram olarak skylake geçerseniz maks. 1000 tl tutar (i5 6500-8 gb aegis ddr4i msi h110m gaming 3). Çokta iyi olur, çokta güzel olur. Hayırlı da olur.
  • Bende oyle düşündüm zaten butcede 900-1200 arasi
    Bir Allah'ın kulu da çıkıp anakartınız 140W'lık FX işlemcileri destekliyor dememiş.Direkt intele çevirmişler sistemi.Sadece FX işlemci alarak bilgisayarınızı kendine getirebilirsiniz.Başka birşey almanıza gerek yok. Para harcamak istiyorsanız da,FX8320 alıp, 4.5Ghz civarına hızaşırtıp,kendi ekran kartınızı 400 civarına satarsanız,elinizdeki parayla ikinci el GTX970 dahi alabilirsiniz.Raminizi de en 8GB ve üzerine yükseltirsiniz.Hatta SSD'de eklersiniz.Yani daha mantıklı davranılabilir. Ayrıca sisteminizde sıcaklık problemi olduğu da aşikar.Sıcaklık problemini aşsanız bile işlemci değiştirmeniz iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 20 Nisan 2016; 10:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Bir Allah'ın kulu da çıkıp anakartınız 140W'lık FX işlemcileri destekliyor dememiş.Direkt intele çevirmişler sistemi.Sadece FX işlemci alarak bilgisayarınızı kendine getirebilirsiniz.Başka birşey almanıza gerek yok. Para harcamak istiyorsanız da,FX8320 alıp, 4.5Ghz civarına hızaşırtıp,kendi ekran kartınızı 400 civarına satarsanız,elinizdeki parayla ikinci el GTX970 dahi alabilirsiniz.Raminizi de en 8GB ve üzerine yükseltirsiniz.Hatta SSD'de eklersiniz.Yani daha mantıklı davranılabilir. Ayrıca sisteminizde sıcaklık problemi olduğu da aşikar.Sıcaklık problemini aşsanız bile işlemci değiştirmeniz iyi olacaktır.

Akıl dolu bir gol..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tavsiye için tesekkurler dusunucem
  • Hocam internette amd phenom ıı x4 ü desteklediği yazıyor anakartın
  • quote:

Hocam artık fx işlemcilere para verilmez şeklinde çok şey duydum işi bilenlerden siz ne düşünüyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.