Şimdi Ara

Evernote önemli yöneticilerini kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil dünyaya not alma uygulaması olarak adımını atan Evernote, aradan geçen süre zarfında kendini çok geliştirdi ve not almanın ötesine geçti. Ofislerden sınıf ortamlarına kadar pek çok alan için özellikler sunan Evernote mali olarak umut vadetmiyor.


     


    Haberler iyi değil


     


    Kısa sürede önemli bir büyüme kaydeden ve geçen yıl toplam değerlemesi 1.2 milyar dolara ulaşan Evernote, 220 milyon üzerinde aboneye çıkmış ve tarihindeki en yüksek gelir rakamlarını elde etmişti.


     


    Ne var ki büyümeyi ileri götüremeyen firma mali açıdan tedirginlik oluşturmaya başladı. Premium servislerin abonelik bedelini düşüren firmanın yakın zamandaki yatırım turunda beklentilerin altında bir yatırım alacağı tahmin ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Oyun içi satışlar için kutu üzerinde de logo olacak

    Mali sıkıntıların yanında Evernote önemli sayıda yöneticisini de kaybetti. Teknoloji şefi Anirban Kundu, finans şefi Vincent Toolan, insan kaynakları şefi Michelle Wagner bunlar arasında. Son iki yılda ikinci kez üst düzey yönetici değişimi yaşayan firma soru işaretlerini de beraberinde getirdi.


     


    Evernote yaklaşan yatırım turu öncesinde mali konular ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor ve yönetici değişimini olağan olarak tanımlıyor. Bununla birlikte gelecek açısından firmanın zor günler yaşayacağını ifade edenlerin sayısı hiç de az değil.


     







  • Biraz gelişince, ücretsiz hesapta iki cihaz sınırını getirdikleri an zaten bitmiş uygulamaydı

  • Piyasada ms google Apple gibi rakiplerin ve daha niceleri var.Eskisi gibi sınır koyma reklam al yada premium üyeliği düşür 1 dolara üyen artsın.

  • Yahu piyasada 50 tane alternatifin var kime ne kasıyorsun kendini tamemen ücretsiz ol başladığın gibi reklam al gitsin.

  • Bende yöneticileri öldü sandım ??

  • Amerikalı kerizler sever ancak ücretli üyelik şeylerini. Sen bi gel çin/hint pazarına, tek seferlik üyelik yapıp kıracaksın parayı. (ironi içerir)

    Ben severim Evernote'u. Ders notlarımı tutabildiğim düzgün tek program. İstediğim zaman açıp bakarım düzenli bi şekilde durur orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.