Şimdi Ara

Eve Online Türk Corpu Tanıtım ve Üye Alım Sayfası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkish ≡v≡ Corporation

    Eve Online Türk Corpu

    Corpumuz ağırlıkla eski oyunculardan oluşup, yeni başlayan arkadaşların da oyunu öğrenip, kolayca gelişebileceği ve bolca yardım alabileceği pvp ve pve ( exploration, mining, industry, ratting, trading, taşıma(kamyonculuk) vs... ) pek çok aktiviteyi yapabileceği bir corpdur ve ismi Orange Leeuw Corporation olup uzun vadede oyunda iyi yerlere gelmek isteyen oyunun ayrıntısını ve güzel taraflarını keşfetmek isteyen yeni oyunculara ve eski olup güzel bir ortam arayan arkadaşlara kapımız her zaman açıktır.

    Bunun haricinden bulunduğumuz alliance bizden talepte bulunduğu fleetlere katılımları önemsiyoruz. Katılım için başvuranlar için minimum gereksinimler aşağıdaki gibidir. Yeterlilikleri karşılayan herkes başvuru yapabilir, görüşmelerden katılım gerçekleştirilmektedir.

    Yeterliliklerimiz ve olmazsa olmazlar:
    1. Karakterin omega olması
    2. Oyun içinde faaliyet yürütürken Discord ve sesli iletişime aktif katılım şartı
    2. Karakterin bulunduğu accountun ve alt karakterler de dahil full apisi
    3. Basit seviyede oyun bilgisi warp, orbit gibi terimleri bilmek en azından tutoriallara yapmış veya yapmış olduğu kadar bilgi sahibi olmak.

    Olsa iyi olacaklar ve tavsiyeler:
    Null secte yaşamak ve diğer faliyetler zor olduğundan dolayı
    1. Özellikle mining yapacak arkadaşlar için en azından bir mining barge, Procurer binebiliyor olmak.
    2. Rat yapmak isteyen arkadaşlar için en azından Vexor Navy Issue
    3. Herhangi bir covert ops ve interceptor tipi gemiler

    Basvurulariniz icin bu kanala girip veya mail atarak konusabilirsiniz: Orange Leeuw Recruitment
    Mail veya özel konuşma atabileceğiniz sorumlu kişiler : Rylai Silver , Maximus Maxmillianus , Kitiaraa Uth Matar, Dutchman Flaying , Emekci Kurtlar

    Not: Sosyal hayat ve diğer sebeplerden ötürü maillere tahmini en geç bir gün içerisinde dönüş yapılmaktadır.










    Eve online Türk corpu, Eve online Türk guildi, Eve online Türk klanı, Eve online Türk loncası, Eve online Türk topluluğu, Eve online Türk ekip, Eve online Türkiye, Eve online Türkçe, eve online türkçe, eve online gameplay, eve online ekşi, eve online alışveriş, eve online indir, eve online market, eve online türkçe yama, eve online steam, eve online ships, eve online api, eve online, eve online rehber, eve online account, eve online attributes, eve online alpha, eve online açılmıyor, eve online anomalies, eve online alliance tournament, eve online astero, alternative a eve online, a beginner's guide to eve online, eve online başlangıç rehberi, eve online benzeri oyunlar, eve online bedava mı, eve online best mining ship, eve online careers, eve online client, eve online donanımhaber, eve online drones, eve online dotlan, eve online exploration, eve online en büyük savaş, eve online exploration guide, eve online economy, eve online aylık ücreti, eve online drones, eve online dscan, eve online expansions, eve online, client, eve online türk kanalı, eve online türkler, eve online türkçe inceleme, eve online türkçe mi, eve online türkiye indir, eve online türk corp, eve online tr forum, eve online turkey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkjedi -- 27 Ocak 2018; 3:53:29 >



  • Geçenlerde oynayayım dedim oyunu. Arkadaşım bana 1m nakit gönderdi kendime küçük bir gemi yapayım diye.

    Özene bezene kaç tane market gezerek gemiyi yaptım. Sonra göreve gittim.

    Meğer görevde uzay istasyonunu patlatınca oyuncunun gemide patliyormuş.

    Gemim patladı bana içi boş bir gemi verdiler görev ödülü diye.

    Söve söve oyunu bıraktım.

    İstesem aynı gemiyi bir daha yapacak kadar param vardı ama kim bir daha o kadar marketi o kadar yolu dolaşacak resmen işkence gibi geldi.
  • Oyun başlarda sabır istiyor 1-2 haftalık bir sürede doğru yönlendirmeyle kendini idame ettirmeyi öğreniyorsun. 1. aydan sonra keyif almaya başlarsın. Oyunun en güzel taraflarından biri hardcore olması zaten ultima online oynayanlar bilir öldün mü herşeyini kaybedersin bu da keyifli yapan faktör eve online derya zaten ticaretinden, üretimine, savaşlarına kadar ama ciddi ciddi başlamak istersen yardımcı oluruz bize ulaşın ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkjedi -- 27 Ocak 2018; 3:48:44 >
  • Corpumuza alımlarımız devam etmektedir...
  • Oyunun zenginliklerini paylaşmaya devam ediyoruz. Üye alımı devam etmekdir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkjedi -- 27 Ocak 2018; 3:48:32 >
  • Üye alımları devam ediyor.
  • Selamlar oyuna çok yeni başladım epey ilgimi çekti. Özellikle daha önce UO tecrübem olduğu için insurance sistemine yabancı değilim. Görüşmek dileğiyle.
  • Alımlarımız hala devam ediyor. Oyun içinden ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. UO gibi hardcore bir pvp sistemi var beğenirsin muhtemelen.
  • İlgiyle takip ediyorum.
    mesajım bulunsun...
  • Bump
  • hocam, bu aralar bir oyuna başlamayı düşünüyordum da indirdim bu oyunu henüz oynamadım ama. kritika online ile bu oyundan birinden devam edecem.

    oyun nasıl bir oyun az özet geçseniz. wow un uzay gemili versiyonu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkjedi

    Oyun başlarda sabır istiyor 1-2 haftalık bir sürede doğru yönlendirmeyle kendini idame ettirmeyi öğreniyorsun. 1. aydan sonra keyif almaya başlarsın. Oyunun en güzel taraflarından biri hardcore olması zaten ultima online oynayanlar bilir öldün mü herşeyini kaybedersin bu da keyifli yapan faktör eve online derya zaten ticaretinden, üretimine, savaşlarına kadar ama ciddi ciddi başlamak istersen yardımcı oluruz bize ulaşın ;)

    hocam şimdi başladım oyuna hangi empire seçiyoruz? o etkiliyor mu? biraz oyuna ısındıktan sonra sizin gruba katılmayı düşünüyorum da bu baştaki empire aynı olmazsa belki gruba katılamam diye sordum.
  • recruit odanızda günlerce bekledik selam alan bile olmadı, ciddi değilseniz milleti çağırmayın bari.
  • Recruit odasında her kim var ise ona convo atabilirsiniz. ayrıca recruit odasında mail atabileceğiniz oyuncu isimleride var. iyi oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Empire ve ırk o kadar önemli değil. önemli olan skill planı ve training. recruit kanalımıza gelirseniz yardımcı oluruz. fly safe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXIMUS786 -- 15 Mart 2018; 14:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sucka S kullanıcısına yanıt
    Oyun içi karakterinizi PM'den atarsanız sizinle iletişime geçilecek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alımlar devam ediyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.