Bildirim
Eve Kertenkele Girdi Serçe Parmağı Boyutunda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Gece hunharca ısırır evi terkedin _____________________________ -
Daha 3 gun once bızım eve de gırmıstı,eger pembemsı rengı varsa zararsızdır kendı cıkabılır ama evı ılaclayın sahsen bız ılacladık ozel yerler var 50 tlye tum evı ılaclıyor 1 yıl boyunca bocek gormuyosunuz,gorursenız dava acma hakkınız var her turlu evrakı onlar verıyo zaten ayrıca ozel bı poset koyuyo kertenkele o posetın kokusunu alınca o posettekılerı yemek ıstıyormus yıyınce oluyormus,evde kedı gıbı evcıl hayvan varsa zor,dolap altına vs atmalı o posetlerı,ayrıca ısıkları acıp yatın sadece karanlıkta cıkarlar,ısık yandıgı surece 0 problem ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rajaz'
Gece hunharca ısırır evi terkedin
Yapmayın oğlum ya. Elde fener telef olduk. Gitmiştir o ki.
Kuşumu kertenkele sonucu kaybetmiştim mecazi anlamda değil.Kuşu boğmuş şerefsizquote:
Orijinalden alıntı: Eden Hooverquote:
Orijinalden alıntı: Rajaz'
Gece hunharca ısırır evi terkedin
Yapmayın oğlum ya. Elde fener telef olduk. Gitmiştir o ki.
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunglasxx
Daha 3 gun once bızım eve de gırmıstı,eger pembemsı rengı varsa zararsızdır kendı cıkabılır ama evı ılaclayın sahsen bız ılacladık ozel yerler var 50 tlye tum evı ılaclıyor 1 yıl boyunca bocek gormuyosunuz,gorursenız dava acma hakkınız var her turlu evrakı onlar verıyo zaten ayrıca ozel bı poset koyuyo kertenkele o posetın kokusunu alınca o posettekılerı yemek ıstıyormus yıyınce oluyormus,evde kedı gıbı evcıl hayvan varsa zor,dolap altına vs atmalı o posetlerı,ayrıca ısıkları acıp yatın sadece karanlıkta cıkarlar,ısık yandıgı surece 0 problem ;)
Eyvallah. Artık ışıklar açık kalacak.
Çaça dir o. Birsey olmaz insandan korkar zaten. Böcek falan yer faydali hayvandır.
quote:
Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr
Çaça dir o. Birsey olmaz insandan korkar zaten. Böcek falan yer faydali hayvandır.
Turuncu birşey gibi. Neyse kuytu köşede örümcek varsa yer iyi.
Kertenkeleden bir şey olmaz merak etmequote:
Orijinalden alıntı: Sing for the moment
Kuşumu kertenkele sonucu kaybetmiştim mecazi anlamda değil.Kuşu boğmuş şerefsiz
Alıntıları Göster_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Turuncuysa Çaça değildir :D. Açık yeşil olsa iyiydi. Meksika'da falan mı ev :)
quote:
Tamam yeşil imiş. Ulan az kala dondurma kabına sıkıştırıyordum ya.
uyurken burun deliğinden girip çıkmasın başka yerlerden, yakalamadan uyumayın sakınquote:
Tamam yeşil imiş. Ulan az kala dondurma kabına sıkıştırıyordum ya.
Alıntıları Göster
_____________________________ LG mobile Pişmanlıktırrr... - Herşey kural dışı :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinless34
uyurken burun deliğinden girip çıkmasın başka yerlerden, yakalamadan uyumayın sakın
Oha ciddi misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gitαrist
quote:
uyurken burun deliğinden girip çıkmasın başka yerlerden, yakalamadan uyumayın sakın
Oha ciddi misin ?
eee tabiki minicik hayvan delik gördümmü girecek ne yapsın ben olsam o odayı karantinaya alırdım doğrudan yada yokmu evde fare yapışkanı sür kapı altına koy ipini çekiver.
_____________________________ LG mobile Pişmanlıktırrr... - Herşey kural dışı :) -
Birsey olmaz Yeşilse az dursun sıcak diye gelmiştir o yazık :) bizim evde Bahçeli olduğundan yazın birsürü geliyor.
quote:
quote:
quote:
Oha ciddi misin ?
eee tabiki minicik hayvan delik gördümmü girecek ne yapsın ben olsam o odayı karantinaya alırdım doğrudan yada yokmu evde fare yapışkanı sür kapı altına koy ipini çekiver.
Işıklar açık yatacaz zaten, kader kısmet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
EM ONUquote:
quote:
quote:
Oha ciddi misin ?
Alıntıları Göster_____________________________ Bu üye DH Gold Premium Üyesidir.
-
quote:
quote:
quote:
Oha ciddi misin ?
Alıntıları Göster
bunu koymak icin girdim gidiyorum_____________________________
-
Daha bir kac ay once bizim eve de girmisti sabahin 5 inde camdan. Basta cikarmaya calistik oldurmeden ama beceremedik tabiki hayvan yatagin altina kacto hemen pesinden yatagi kaldirip falan bakindiysakda gorememistik o gece oyle odanin kapiyi kapatip altina ustune bisi tikip cami acik birakip salonda yatmistim belki kendi gider umuduyla. Ertesi gun arastirdik odayi bulamadik bende tekrar yatagimda yatmaya basladim. 2 gun sonra tekrar yere cikti megerse gitmemis supurgeyle kovaladik 3 5 odada sonra hayvan kendiliginden salona gecti ordan koridora ordanda kapinin yanindaki camdan cikti gitti kendiliginden :D
Ama bence bi ilaclat yada ara bul ciktigina emin ol netten arastirmistim gece girince biraz zehirli zararli falan degil turkiyedekiler ama uygun ortam bulunca cok cabuk uruyolarmis...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 96kbpsilegireninsan -- 2 Eylül 2012; 0:27:32 >
yakala ve beslequote:
Orijinalden alıntı: 96kbpsilegireninsan
Daha bir kac ay once bizim eve de girmisti sabahin 5 inde camdan. Basta cikarmaya calistik oldurmeden ama beceremedik tabiki hayvan yatagin altina kacto hemen pesinden yatagi kaldirip falan bakindiysakda gorememistik o gece oyle odanin kapiyi kapatip altina ustune bisi tikip cami acik birakip salonda yatmistim belki kendi gider umuduyla. Ertesi gun arastirdik odayi bulamadik bende tekrar yatagimda yatmaya basladim. 2 gun sonra tekrar yere cikti megerse gitmemis supurgeyle kovaladik 3 5 odada sonra hayvan kendiliginden salona gecti ordan koridora ordanda kapinin yanindaki camdan cikti gitti kendiliginden :D
Ama bence bi ilaclat yada ara bul ciktigina emin ol netten arastirmistim gece girince biraz zehirli zararli falan degil turkiyedekiler ama uygun ortam bulunca cok cabuk uruyolarmis...
not:ciddiyim_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler