Şimdi Ara

Eve internet bağlamalı miyim? Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette keyfi takılmak dışında yapmam gereken bir iş yok
    Gunluk keyfi olarak 1-2 saat youtube videoları izliyorum aylık yaptığım bundan başka birşey yok
    Ek olarak evde 1 universite öğrencisi ve 1 ortaokul öğrencisi var onların telefonunda 2 şer gb internet var
    Sizce bu durum dahilinde eve internet baglatmalimiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mh ile kanka olmak istyor musun ?

cevap evet ise bağlatın
  • Ayvangibicalistim A kullanıcısına yanıt
    Ya turktelekom şart değil konuyu açacak yer olmadığı için tt bölümüne actim

• Öncelikle alt yapı sorgulaması yapmanızı öneririm şu sitelerden millenicom superonline kablonet , eğer superonline veya kablonet var ise paketlerine bakabilirsiniz, millenicom'da ise TT üzerinden gelen altyapı hızınızı gösterir (Vdsl-Adsl) bunlara göre de Türk Telekom, Vodafone, TurkNet gibi bir sürü internet servis sağlayıcı var. Eğer hiç birinde altyapı gözükmüyorsa oturduğunuz yerde altyapı olmayabilir ki altyapının gelmesi için başvuru yapmanız lazım bu da 1 yıl kadar sürebiliyor (tanıdığınız var ise çok kısa sürelerde yapılır), eğer hız çok önemli değilse 8-16 mbps paketlerden alabilirsiniz, fiber var ise (superonline TT kablonet) 24mbps yeter de artar size.
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim

Benim sorum internete ihtiyacım varmı yokmu karar veremedim sizce internet bağlatmalimiyim anlamindaydi : D

• Eğer evdekiler dışarıda interneti çok kullanmıyor, ya da internete çok para veriyorsanız bağlatın. Ben cepten kullanıyordum pahalıya geliyordu o yüzden internet bağlattık. Her halükarda sizin seçiminiz.
  • 29 Tl size dokunmazsa 4 mb internet bağlatabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eve internet bağlatmak istiyorum telefon faturalarına 200 liradan fazla ödüyoruz ailecek ama eve telefon vs bağlatmak istemiyorum birde şöyle birşe var adil kullanım kotası olayı 2018 de kalkacak deniyordu onu da bekliyorum aslında ama en uygun sorunsuz telefon bağlatmadan alabileceğim hangi internet sağlayıcısı var öğrenmek istiyorum arkadaşlar sizden:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Binada turksat yada sol fiber vwrsa onlara yonelin yoksa turk telekom

hocam 2018 değil 2018in sonu. 2019 yani. hani 2 ay daha bekleyeyim akk kalsın falan diye bekliyorsan haberin olsun
  • Bina Yeni olduğu için olduğunu sanmıyorum zaten binada oturanda Yok hep yazlıkçı.Türk Telekom'dan adresi sorgulattığımda sadece adsl görünüyordu bulunduğum sokakta arar telefonla sorarım olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 10 Ekim 2017; 22:3:43 >
  • gunescan kullanıcısına yanıt
    Valla onu bekliyordum kötü oldu bu haber ama gece kota olayı kalkmış sanırım en azından film dizi indireceğim zaman gece kullanırım

Kardesim türknet öneriyorum size kota taahhüt yok.
    detay iceren bir msj da pm olarak yolladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 10 Ekim 2017; 22:26:37 >
  • Bağlatma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.