Şimdi Ara

Eve giren böcekleri öldürüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve her böcek girdiğinde zararlı veya zararsız olsun hiç düşünmeden öldürüyorum.Sadece eve girenleri ama öyle dışarı çıkıp öldürmüyorum.Evimde böcek istemiyorum iğreniyorum.Günah mıdır bilmem ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 28 Temmuz 2014; 21:31:15 >

• Allahtan kork be insafsiz
  • Devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey bende de var, günah olup olmaması hakkında bir şey diyemem ancak ben evimde böcek türü yaratık gördüğüm zaman evimdeki soyunu kuruttuğuma emin olmadan yaşayamam. Huylanırım yani.
    Zaten huylanmasam çadırımı alır gider bayırda yatardım -ki öyle bir hayalim var ancak huylanıyorum dediğim gibi-, evde yaşama sebeplerimden biri de bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

Aynı şey bende de var, günah olup olmaması hakkında bir şey diyemem ancak ben evimde böcek türü yaratık gördüğüm zaman evimdeki soyunu kuruttuğuma emin olmadan yaşayamam. Huylanırım yani.
    Zaten huylanmasam çadırımı alır gider bayırda yatardım -ki öyle bir hayalim var ancak huylanıyorum dediğim gibi-, evde yaşama sebeplerimden biri de bu.

Aynen sanki onu öldürmeyince uyurken kulağıma ağzıma falan giricek diye uyuyamıyorum.
  • quote:

Aynı şey bende de var, günah olup olmaması hakkında bir şey diyemem ancak ben evimde böcek türü yaratık gördüğüm zaman evimdeki soyunu kuruttuğuma emin olmadan yaşayamam. Huylanırım yani.
    Kertenkele öldürmelisin sevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Kertenkele öldürmelisin sevap.

Alıntıları Göster
    Siz öldürebiliyormuşsunuz en azından dostlar.Bende fobi haline geldi.Şayet büyük bir sineğin vızıldaması bile beni çıldırtmaya yetiyor.Dana gibi adamım böceklerle sineklerden korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dün eve giren yusufçuk[BOL SS]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

quote:

Aynen sanki onu öldürmeyince uyurken kulağıma ağzıma falan giricek diye uyuyamıyorum.

Alıntıları Göster
    günah değil tiksiniyorsan korkuyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: meert11

günah değil tiksiniyorsan korkuyorsan

Alıntıları Göster
    Öldürmek yapacağın en son şey olmalı , korkunu yenmeye çalış , insan hariç hiçbir canlı tehdit altında olmadığı sürece sana zarar vermez emin ol. Korkman gereken hayvanlar değil insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

Öldürmek yapacağın en son şey olmalı , korkunu yenmeye çalış , insan hariç hiçbir canlı tehdit altında olmadığı sürece sana zarar vermez emin ol. Korkman gereken hayvanlar değil insanlar

Bunu zaten çok iyi biliyorum dostum.Şu dünya'da tek nefret eden varlık insandır.Ama ne yapayım elimemi alayım.Geçen çekirge girdi elektrik süpürgesiyle içeri çektim.Üstelik ikinci katta oturuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 28 Temmuz 2014; 22:14:03 >
  • quote:

quote:

Bunu zaten çok iyi biliyorum dostum.Şu dünya'da tek nefret eden varlık insandır.Ama ne yapayım elimemi alayım.Geçen çekirge girdi elektrik süpürgesiyle içeri çektim.Üstelik ikinci katta oturuyoruz.

Alıntıları Göster
    Ben bulabildiğim kutulara hapsedip evin dışına salıyorum. Sadece gövdesi şeker kadar olan örümceklere ve hamam böceklerine yaptım bunu mesela. Günah mıdır emin değilim ama haşere olduğu için değil galiba ama sadece günah olarak değil onlarınki de bir can kıyamıyorum. Üstelik zekaları olmadığı için hayvanlara acımam ama öldüremiyorum işte.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Korkunu yen öldürme dışarı çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiyan.

quote:

Bir şekilde zarar vermeden dışarı atmaya çalışabilirsin , mesela faraş ve süpürge yardımıyla vs.

• Bende hic affetmem.Normal boyuttaki sineklere birde karıncalara elleşmem.
    Gerisini öldürmek için gerekirse mücadele veririm.Hepsinden tiksiniyorum.

• Geçen gün ayağıma kırk ayak tırmandı öldürmedim siyah büyüktü 1 kaç kere ısırdı hatta öncelerden aldım attım. Öldürme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclavage

Geçen gün ayağıma kırk ayak tırmandı öldürmedim siyah büyüktü 1 kaç kere ısırdı hatta öncelerden aldım attım. Öldürme.
    Burdan bütün böcek alemine sesleniyorum.Evime girmeyin keserim lan !
  • Yazık, hayvanlara su verelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83323015&p=1#83323015

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yazık, hayvanlara su verelim
    Öldürmeden dışarı attığım böceğin haddi hesabı yok.

Büyük bir örümceği dışarı attım.

Yine geldi yine dışarı attım.

Çeyan ve hamam böceğini kesinlikle öldürürüm.

Çatı ve tavan ahşap birde bahçeli ev olunca bir sürü böcek geliyor.

4 yıldır aynı evdeyim zararlı olduklarını düşündüklerim dışındakileri öldürmedim.

Günah mı değil mi kimse bilemez.

Kendini savunmak içinde öldürürsün.(zararlı olanları)

Keyfi öldürmek etik değil.(zararsız olanları)

Bu noktaya dikkat etmelisin.

Zararlı ve zararsız olanı ayırt edebildiğine göre herşey vicdanına kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-563091384

Öldürmeden dışarı attığım böceğin haddi hesabı yok.

Büyük bir örümceği dışarı attım.

Yine geldi yine dışarı attım.

Çeyan ve hamam böceğini kesinlikle öldürürüm.

Çatı ve tavan ahşap birde bahçeli ev olunca bir sürü böcek geliyor.

4 yıldır aynı evdeyim zararlı olduklarını düşündüklerim dışındakileri öldürmedim.

Günah mı değil mi kimse bilemez.

Kendini savunmak içinde öldürürsün.(zararlı olanları)

Keyfi öldürmek etik değil.(zararsız olanları)

Bu noktaya dikkat etmelisin.

Zararlı ve zararsız olanı ayırt edebildiğine göre herşey vicdanına kalmış.

Alıntıları Göster
    Kulağakaçan böceğini görürsen hemen öldür ama diğer böceklere yazık, peçeteye tut at tabii hamamböceği falansa onu da öldür özellikle kulağakaçana dikkat direkt öldür sakın tereddüt etme bildiğim kadarıyla kulağakaçanın gözlerinin içine bakarsan salgıladığı kimyasal bir madde sebebiyle seni etki altına alıyor ve onu öldürmekten vazgeçiyorsan sonra kulağına giriyor... gerisini anlatmayayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.