Şimdi Ara

Eve birisi girmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Bugün babam aradı.Bizim evden geceleri ses geliyormuş,sen mi gittin diye.Bende yok en son geçen hafta gittim dedim.Babamda zaten
    benim gece kalmayacağımı kalsam da gürültü yapmayacağımı bildiği için şüphelenip beni aramış.Git evi kontrol et dedi.Eve gittim baktım evde eşyaların yerinde değişiklik vardı hemen bir kaç şeyi kontrol ettim çalınabilecek ,her şey yerli yerindeydi.Bir deyerlerde kuruyemiş taneleri vardı.Sanki birileri konaklamaya gelmiş.Babamla konuştuktan sonra polise haber verdim.Evden parmak izi filan aldılar.Polisle biraz sohbet ettik bana bazıların hırsızlık için değil sırf konaklamak için evlere girdiğini 200-300 anahtarla yakaladıkları kişiler olduğunu söyledi.Başına böyle bir şey gelenlere bir kaç sorum olacak:

1.Polis bana parmak izlerini daha önce bu tür şeylerden suçu bulunan kişilerin parmak iziyle karşılaştıracaklarını söyledi.Peki bu kişinin parmak izinin emniyette hiç kaydı yoksa bulunma ihtimali yok mu?
    2.Bu süreç ne zaman sonuçlanır?

• adam işini görmüş gitmiş
  • 1- Bulunmaz
    2- Sonuçlanmaz

Not: Bizim eve giren hırsız babamın saatini çalmıştı ve saati 2 yıl sonra polisler geri getirmişti, belki öyle birşey olur 2yıla bulurlar adamları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olaya bak arkadaşların falan gitmiş olmasın yada annen baban artık herkimse
  • kedidir kedi
  • Kedidir o kedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

olaya bak arkadaşların falan gitmiş olmasın yada annen baban artık herkimse

Bilmiyorum hocam kafam çok karıştı.Ailem şehir dışında.
  • bizim eve hırsız girdiginde aramıstık polisi 2 sokak arkada karakol, 10 dk sonra gelmislerdi. Seninle gene ilgilenen olmuş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.