Şimdi Ara

Evdeki interneti mobille paylaşmak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde airties rt 103 modem var nete bağlandığım, burdaki interneti bide mobilden paylaşmak, almak istiyorum cepten nete girmek için. Lg g3 telefonum ve vodafone hattım var. Ama cepten wi-fi bölümüne girince airties modem ağlar içinde sinyal en az olanı ve wi-fi şifresi istiyor. Modem arayüzüne girdim böyle bi şifre göremedim, bu şifreyi nerden öğrenecem ve sinyal neden az arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz?

Modemin sorunluysa arkasında delik var oraya iğne sok 10 saniye bekle reset atıcak modemin altında veya arkasında kablosuz şifre yazar.

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hiç bir şekilde anlamadım.10 kere okudum halen sorunu anlayamadım.

Modemin sorunluysa arkasında delik var oraya iğne sok 10 saniye bekle reset atıcak modemin altında veya arkasında kablosuz şifre yazar.

anlamayacak bişi yok. modem sorunlu değil evde nete bağlanıyorum, sadece evde kullandığım netle cepten de giriş yapmak, bağlanmak istiyorum. yani evdeki internetimi mobilde de kullanmak istiyorum.

hayır şifre yok airties.com web adresi. birde içinde harflerle karışık numaralar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yetkin58

Kardeşim senin modem kablolu kablosuz kullanamassın kablosuz kullanmak için yeni bi kablosuz modem alman lazım

hıım anladım mesela ne alim marka olarak iyisi, ben bi ara datron kullanıyordum ama servis sorunlarından bıkmıştım ki imdadıma saolsun bi satıcı abimiz kulak verip bana airties önerdi ve ondan aldım onu. senelerdir tık yok.

Wifi ozelligi olan bir modem alirsan hallolur. Forumda ikinci el olarak 30-40 tl ye bulabilirsin denk gelirse.

Orijinalden alıntı: mcrew

Senin modeminde wifi ozelligi yok. Muhtelemen sen baska bir airties modemin kablosuz wifi sinyalini goruyosun komsularinin

Wifi ozelligi olan bir modem alirsan hallolur. Forumda ikinci el olarak 30-40 tl ye bulabilirsin denk gelirse.

wi-fi açınca komşuların ki geliyor evet. tabi airties olan ttnet olan isim ve superonline olarak gözükende var. wi-fi özelliği bi modem alırım tabi. foruma bakmak lazım.

ama mesela alana kadar komşu hasan abi var onu netinden kullanabilme, girebilme imkanım var mı? birde wifi şifrelerini gösteren bi program var dün nette forum adreslerinde gördüm buna ihtiyaç duyacağım olur mu acaba?

Orijinalden alıntı: yetkin58

Airties 5650 kullanıyorum tavsiye edebilirim vdsl desdeğide var

eyvallah kardeşim ilgin için teşekkürler.

ama komşu hasan abi neden wireless şifresini versin sana sonuç olarak bedava girmiyor o nete

ikincisi kendi internetin var neden hasan abinin internetine giresin

http://urun.n11.com/adsl/tp-link-td-w8960n-adsl2-4-port-300mbps-modem-P102221287?cid=604001&gclid=CKbNxOuh98sCFSsq0wodB04Hrw&gclsrc=aw.ds

70 liraya bunun ikinci elini daha da ucuza bulabilirsin

vdsl destekli modemler daha iyi olur ilerde hızını yükseltme gibi bir düşüncen varsa. Ama gereksiz pahalı internet servis sağlayıcından taahhütlü almak daha mantıklı vdsl modem alacaksan

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

komşu hasan abin sana wireless şifresini verirse onun netine girebilirsin

ama komşu hasan abi neden wireless şifresini versin sana sonuç olarak bedava girmiyor o nete

ikincisi kendi internetin var neden hasan abinin internetine giresin

http://urun.n11.com/adsl/tp-link-td-w8960n-adsl2-4-port-300mbps-modem-P102221287?cid=604001&gclid=CKbNxOuh98sCFSsq0wodB04Hrw&gclsrc=aw.ds

70 liraya bunun ikinci elini daha da ucuza bulabilirsin

vdsl destekli modemler daha iyi olur ilerde hızını yükseltme gibi bir düşüncen varsa. Ama gereksiz pahalı internet servis sağlayıcından taahhütlü almak daha mantıklı vdsl modem alacaksan

sen çok iyi biliyorsan dışarda gezipde internete başka yerlerde giren insanlarada bunu söyle ve araştır. mesela geçen bizim salonda bi çocuk salonun internetini kullanıyordu. onu bulup ona senin internetin varken başka yerin internetini niye kullanıyorsun diyebilirsin.
    ikincisi o işler komşunla beni ilgilendirir.
    ve ben ne yapacağımı kimseden öğrenmiyorum sadece bilmediklerimi öğrenir geçerim. ama sen insanların ne yaptığına çok karışacaksan ve sorgulayacaksan burda oturma çık dışarda gez duydukça sorgula.

bende vatanı kurataracak çok önemli şeyler yazdın zannettim. beni böyle dehşete düşürmeyin valla. korkuyorum bensiz vatanı tek başınıza kurtaracaksınız diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.