Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baz model için Fiyat 6499 olacaksa note 8 hala daha uygun bir model olur. Eklenen hiçbir özellik fazladan 2000 lira etmez.



    Ben note 8 alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mühendis tarihçi

    Baz model için Fiyat 6499 olacaksa note 8 hala daha uygun bir model olur. Eklenen hiçbir özellik fazladan 2000 lira etmez.



    Ben note 8 alacağım.
    Eski telefonu alıcaklar, bide saat Vs verilirse değerlendirilebilir.bi açıklansında konuşuruz tekrar bende karar vericem note 4 var şuanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Usta bende de 4.5 yıldır note 3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühendis tarihçi M kullanıcısına yanıt
    6499 tl çok iyimser tahmin bence, 6999 olacağını düşünüyorum. Dolar 4.5 larda kalsaydı dediğin olurdu yine de yanıltmak istemem.
  • Samsung'un uzun süredir beklenen telefonu Galaxy Note 9, kısa bir süre sonra tanıtılacak. Ancak yapılacak olan lansman öncesi, telefon ile ilgili bazı fiyat bilgileri sızdırıldı. Ortaya atılan iddialara göre Samsung, yeni telefonu Galaxy Note 9'u 950 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunacak.

    Kaynak:WebTekno
  • ön siparişte kampanya yapacaklardır ama hediye çeki falan verirlerse hiç bulaşmamak lazım.şahsen note 9 +gear s3 gibi bir kampanya olursa alma niyetim var. fiyat olarak kafamda üst sınır 6000 lira.
  • 6.000 olursa bende alırım. Ama hayal gibi duruyor o fiyatlar. 6499, 6799, 6999 gibi fiyatlar olur. Ne hediye verirse versin bu fiyatlara da almam.

    Aslında 6.000 de çok yüksek ama psikolojik sınır haline geldi.

    Hediyesiz s9 plus 5199

    Keşke bir show yapsa 5699 5799 gibi bir rakama çıksa note 9 ama hayal.

    Hediye falan umurumda değil fiyata bakarım ben. Kırk yılda bir kullanacağım hediye için o paraları vermem. Bekleyelim bakalım ne kadar olacak fiyat.
  • Note 9 tanitim videosu resmi olarak kazara sizdirildi ve kaldirildi birileri de kopyaladi iste :

  • S9+ ile Note 9 arasında kalem, hafıza kapasitesi, pil dışında pek fark olmayacak. O yüzden uçuk fiyat farkı olursa ki pek zannetmiyorum. Olsa bile saat hediyesi gibi değerli hediyelerle ilk etapta bunu yansıtmazlar. Ya da S9+ fiyatını yukarı çekerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 3 Ağustos 2018; 13:30:46 >
  • Son kullanicilar icin hazir ambalajli olanina ait gorsel de sizdirildi. Rusya daki bir perakendeciden !

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]


    Turkiye ye de yuksek ihtimalle stoklara girmistir ve yuksek ihtimalle magaza stoklarinda da olabilir . Samsung tan ceza vs almamak icin yukske ihtimalle red edeceklerdir yoktur daha gelmedi filan diye




  • note 8 den farkı kaputun altı ve rengi gibi
  • Arkadaşlar note 8 almayı düşünürken note 9 kafamı karıştırdı , 6000 tl gibi bir fiyatran çıkarsa note 9 daha iyi bir seçim gibi duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saiki

    Arkadaşlar note 8 almayı düşünürken note 9 kafamı karıştırdı , 6000 tl gibi bir fiyatran çıkarsa note 9 daha iyi bir seçim gibi duruyor.
    Bende bekliyorum hocam vodafondan alicam gibi duruyor.Bu hediye sistemi olursa illa emardan almaya gerek varmı yoksa perakende de oluyor mu hediye (note 9 ile eğer hediye olursa)
  • Paradaisu. kullanıcısına yanıt
    Fiyatı bir netlik kazansında aşırı bir fark yoksa 9 şu an iyi bir seçenek gibi duruyor. Hediyeyi ellerinde stok olan satılmayan ürünlerin durumlarına göre yapıyorlar genelde.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kutu üstündeki çeviride ram atlanmış ama 128GB da 6 GB ram olacak deniyor.
    Keşke onu da 8 GB yapsalardı.
    512 GB için sadece 8 GB lı modeli alın demek pek mantıklı gelmedi bana.

    Paylaşım için teşekkürler.

    Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Note8 sahip olan biri kasasi neredeyse ayni degisen birsey ozellikle on tarafinda yok iken ( arkasindaki parmak izi yine kameraya cok yakin bir turlu kamera ile parmak izi sensorunu uzak tutamiyorlar! )

    Islemcisi biraz iyi ve bataryasi artmis ama o artis verimsiz islemcisini kompanze etmesi icindir ... Tipki arayuzu son yillarda zenginlesmesi ile RAM artirilmasi gibi ( gerci agresif optimizasyonlar ile nereye kadar ... )


    Islemcisi S9 Plus ile ayni ve bataryasi cok daha yuksek kapasiteli diye kimse kanmasin cunku Islemcisi S9 Plus ve S9 lardaki hizi dusurulmus olanlardir ASIL Note9 daki Exynos batarya verimi vasat olusundna oturu bataryasi artirilmistir ...


    Note8 ve S9 Plus tan bir farki olmali ... Bataryasi artti diye cazip gelmez artik portatif bataryalar da var ... O devasa kasaya 4000 mah cok ciddi bir artis degil . Elbette islemci verimliligi de onemli ama Exynos modeli S9 Plus tan bilindigi uzere islemcisi Snapdragon gibi batarya verimi cok basarili degil hatta S9 Plus ve S9 taki Exynos islemcili varyant underclocked hizi dusurulmus hali... Note9 da bu normal hiz carpanina sahip olacaktir bu da daha cok pil tuketimi genel manada ( oyun video internet muzik hatta bekleme modu vs debataryasini daha hizli somurecektir )

    O yuzden Snapdragon 845 li olani alinmasi daha mantikli...


    8 GB RAM modeli de RAM artisi sebebiyle islemcisi biraz daha fazla gibi olacaksa da Snapdragon 845 olan modeli tercih etmek fazla RAM batarya dusmani olayini dengeleyecektir. 512 GB modelinde Exynos lu ve 8 GB RAM ACABA var midir ?

    Kesin olan Snapdragon 845 li 8 GB RAM varyanti cikacak olmasi ...





    Bir sonraki islemci Snapdragon 855 artik Samsung uretmiyor aylardir sanirim 1 yildir biliniyor. Snapdragon 855 li ilk 5G cihazlari yilbasindan sonra degil yilbasindna once tanitilacaktir. Samsung ta artik Nisan ayinda Galaxy S serisi cikartacagina Snapdragon 855 li cihazlarini S-Pen li adi ne olacaksa ki S serisindeki Plus ile Note serisi birlesmesi gerek ... Avantaji yepyeni bir cihaz yilbasinda gorebiliriz ...

    Umarim MicroLED veya QLED ( OLED olmayan ) 10 bit HDR pentile olmayan ekranlarini gorebiliriz ... Mumkunse 120 HZ ile gelse ... Android 9 ( P ) 10 bit renk derinligi destegi varsayilan olarak gelecek ...

    Kamerasi da umarim 10 bit HDR 4K destegi olur . Gerci Snapdragon 845 de 10 bit HDR ustelik 4K da OIS EIS beraber hepsi bir arada destegi de var buna ornek Sony de :

    https://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-xz2-premium/camera/


    Artik 8 bit lik pentile screen burn sorunlari ile bogusmak yerine uzun omurlu mis gibi MicroLED veya QLED li panel kullanilmasi idealdir.



    sAMOLED malesef 8 bitliktir HDR10 degil HDR8 destekler ama elbette HDR10 dosyalarini da oynatir tipki 4K videolari oynatmasi gibi ama ekran 2K olmasi gibi yani 4K ekran olmuyor 4K videolari oynatti diye ... YAni gercek bir HDR10 paneli yoktur ne Note9 da ne de S9 Plus ta ne de S9 da ne de eskilerinde ... Iphone X de bile durum ayni ! Ilginc olan yazilimla Dolby Vision varIphone X ekraninda ama ekrnai pentile 8 bit paneldir ve Samsung tan ve pentile piksel dizilimine sahip .

    Kamerada yenilik kalite olarak artik 8 bit lik fotograflar yerine 10 bit olanlara gecis yapilmalidir. Windows 10 yeni yayinlanacak Windopws guncellemesinde WCG 10 bit ve HDR destegi artik 3. parti uygulamalara driver lara gerek kalmadan varsayilan olarka taninacaktir. Sony mobil cihazda cikartmistir bahsettim. Samsung ta artik kamera kalitesinde CITA yukseltmesi gerek.






    Gorseldeki ORC teknolojisi ile internet uzerinden ceviri yapilmistir. 128 GB temel versiyon olacagi kesin. Ama su da var Samsung onceki yillarda dusuk kapasiteli modelleri de getirmisti ucuza satilmasi icin. Ki bu bahsettikleirm yillar oncesi idi O modellere ilk defa Avrupa modellerinden haric model ismi F ile bitiyorken Turkiye ye FQ yani Q ibaresi eklenmeye baslandi ...

    Bu sefer en duusk kapasiteli olani acaba 64 GB lisi mi gelir ? Artik herseyi beklerim .... Gecen yildan farkli neler bekliyoruz : Yeni eklenen %20 vergiler ... Dolar artisi 5 uzerindne degil de 1 ay onceki zeyiler uzerinden fiyatlandirma yapilabilir ...




  • Oreo kaç gb yer kaplıyor? 128 lik alınsa bize ne kadar boş yer kalır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası NOte 8 deki parmak izi yeri beni hiç rahatsız etmedi çünkü akıllı saati güvenli cihaz olarak eklediğim için kilit ben uzakta iken devreye giriyor sadece.
    Kaldı ki hali hazırda ki parmak izinin konumu da beni çok fazla rahatsız etmemişti.

    Yeni konumlanan yeride muhteşem olmuş gibi bir durum değil benim için.

    Ekrana gömülü koyulsa anlardım da bu bir devrim değil yani :)

    Ayrıca S10 ile NOte serisi 9 dan sonra olmayacak dedikoduları da dönerken S10 ile 5G destekli modemde devreye girecek gibi gözüküyor ki o zaman NOte 8 den Note 9 yerine NOte 10 ya da artık adı her ne olacaksa bekleyip ona da ekrandan parmak izi de dahil, çok daha 10. seneye özel özelliklerle beklenip geçilebilirde.

    Ben yıllardır S serisindeki işlemcinin aynısının NOte serisinde de olmasını zaten hiç anlamadım.

    Senin kalemli dünyadaki tek ürünün ve işlemcin dahil her şey daha iyi olmalı ki S serisinden sonra çıkardığın da bir ürün olduğuna göre bana göre mantıksız zaten.

    Note 9 da 4000 mAh pil olacakta artık SPen BT ile çalışacağına ve kalem yuvada iken deşarj olacağına göre
    acaba kalemi şarj için o 4000 mAh pilin ne kadarı kaleme gidecek bu da soru işareti bana göre.

    Yani kullanıcı için mi pil arttırılıyor yoksa BT li Spen'e destek için mi burası benim için soru işareti :)

    Ve uzun seneler 32GB lık model harici daha yüksek kapasiteli modeller bizim ülkemize NOte 5 de sadece 64GB olarak geldi o da 32Gb lik modelden 3 ay sonra sınırlı sayıda.

    Bizde de direkt 128GB lik model ile başlamayabilirler ki maliyet ve satış rakamı için 64GB olan var ise Samsung Türkiye tercih edebilir gibi geliyor bana.

    SD işlemci bence de olmalı ve seçim tüketiciye bırakılmalı ama Avrupa'da ki satışta da Exynos'u kullanıyorlar.
    Ama US ve bazı bölgeler SD işlemci ile satışa çıkıyor.

    Iphonelarda her bölgede işlemci tek olduğu için böyle bir soru işareti de olmuyor kullanıcı için hali ile.

    Bir çok şeyin netleşmesine çok az kaldı.

    Bekleyip göreceğiz.

    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

    Oreo kaç gb yer kaplıyor? 128 lik alınsa bize ne kadar boş yer kalır?
    Geleceğe gidip kendi sorularına tüm cevapları bulabilirsin , araban arıza yaptıysa başka tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt


    Oreo alan cihazlar var ordan fikri olup söyleyen olursa diye şey ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.