Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Yok mu arttıran derlerdi eskiden şimdi yok mu indirene döndü :)

    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Gerçekten ürün daha çıkmadan böyle indirimleri görmek güzel tabii.

    Saygılarımla...
  • eğer doğruysa pil 4000 mah ile gelecek acaba yine eski hızlı şarj teknolojisi ilemi gelecek yoksa quick şarj 4 ile gelip dahada mı hızlı şarj imkanı olacak çok merak ediyorum
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Temiz kullanan biriyimdir benim de basima bir aksilik gelmedi ve genelde ince kiliflar tercih ediyorum ama derdim elde kaymaya karsidokulu yuzeyleri tercih etmekteyim. Elbette tabiata karisacagim zaman saglam kiliflari da tercih ediyorum ama gunluk kullanimlardfa elde tutus rahat kalin olmayan ama kavramasi kaymamasi uzerine odakli kiliflari tercih ediyorum.
  • Özet geçmek gerekirse şöyle bir derleme yapmışlar.

    https://www.donanimhaber.com/Galaxy-Note-9-ozellikleri--102002



    quote:



    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler Hiç şüphe yok ki günümüzün en merak edilen telefonlarından birisi de Galaxy Note 9. Peki ya Galaxy Note 9 nasıl olacak? Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak? Tüm sorularınızın cevabı haberimizde.
    13 saat önce
    3.210
    4
    18
    Cep Telefonları
    1678
    Anıl Burak Karadede
    Teknoloji Editörü
    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler
    Tam Boyutta Gör
    Samsung'un kendi alanında rakipsiz olarak nitelendirilen Galaxy Note ailesinin sekizinci ferdi için geri sayım başladı ancak sızıntı sezonu yedi ay öncesinden başladı ve Galaxy Note 9 için şimdiye kadar birçok şey yazılıp çizildi. Biz de sizler için Galaxy Note 9'a dair ne var ne yok derledik.
    9 Ağustos akşamı Türkiye saatiyle 18:00'da New York'ta düzenlenecek olan görkemli bir etkinlikle tanıtılacak Galaxy Note 9, canlı yayında Burak Şolt'un Türkçe Simultane çevirisiyle DonanımHaber farkıyla ekranlarınızda olacak. Telefon ile ilgili tüm detayları haberlerimizden okuyabileceksiniz.
    Galaxy Note 9 özellikleri nasıl olacak? Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm detaylarıyla Galaxy Note 9:
    Galaxy Note 9 teknik özellik tablosu

    Ekran: 6.4 inç boyutunda 2960 x 1080 (Quad HD+) çözünürlüklü 18.5: 9 formatında Super AMOLED ekran
    Boyut ve ağırlık: 162 x 76.4 x 8.8 mm ~ ***
    İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845 (4x 2.8GHz + 4x 1.8 GHz) / Exynos 9810 (4x 2.9GHz + 4x 1.9 GHz)
    RAM: 6/8 GB *8 GB RAM yalnızca 512 GB depolama kapasitesine sahip model için mevcuttur.*
    Depolama kapasitesi: 128/256/512 GB+ microSD kart desteği
    Arka kamera: 12 MP (f/1.5 - f/2.4) [Değişken diyafram] + 12 MP (f/2.4)
    Ön kamera: 8 MP (f/1.7)
    Batarya: 4000 mAh (Hızlı ve kablosuz şarj destekli)
    İşletim sistemi: Android 8.1 Oreo ~ Samsung Experience 9.5
    Bağlantı seçenekleri: USB (3.1) Type-C, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 4G VoLTE, 3.5 mm kulaklık girişi
    S Pen özellikleri: AirCommand 3.0, Bluetooth, multimedya ve uzaktan kumanda desteği
    Diğer özellikler: Parmak izi tarama (arka panelde), Iris tarama, yüz tanıma, AKG stereo hoparlör, IP68 sertifikası, Bixby 2.0, AR Emoji, Always On Display (sürekli açık ekran), DeX modu
    Renk seçenekleri: Siyah, gri, mor, kahverengi ve mavi

    Ekran ve tasarım
    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler
    Tam Boyutta Gör
    Infinity Display (sonsuz ekran) tasarımıyla karşımıza çıkacak olan Galaxy Note 9, 6.4 inç büyüklüğünde 2960x1440 piksel Quad HD+ çözünürlüklü 18.5: 9 en/boy oranına sahip kavisli Super AMOLED panel ile birlikte gelecek.
    Ön ve arka paneli Corning Gorilla Glass 6 (Gorilla Glass 5 de olabilir) ile korunacak olan Galaxy Note 9'un kasası ise hafif ve dayanıklı magnezyum alüminyum alaşımı olan Metal 12 ile güçlendirilecek. Parmak izi tarayıcısı arka panelde kameraların altına konumlandırılan Galaxy Note 9'daki çift kamera kurulumu ise yatay olarak konuşlanmış. Bunun yegane sebebi daha büyük bir bataryanın Galaxy Note 9'a yerleştirilmek istenmesi.
    Galaxy Note 9'un ekran ve tasarım kategorisinde Galaxy Note 8 ile benzer bir çizgi taşıyacağını söyleyelim.
    Foto Galeri | 16 Görsel Görüntüle
    Donanım
    Galaxy Note 9, global pazarda Samsung'un kendi üretimi olan Exynos 9810 platformundan güç alacak. İkinci nesil 10nm FinFet üretim sürecinden geçen Exynos 9810 çipseti, 4 adet 2.9 GHz Cortex -A75 ve 4 adet de 1.9 GHz Cortex -A55 olmak üzere toplamda 8 çekirdekten besleniyor. Grafik tarafı Mali-G72 MP18 ile desteklenen işlemci, gelişmiş makine öğrenme ve görüntü işleme yeteneklerini de bünyesinde bulunduruyor. Snapdragon 845 yonga seti ise yalnızca ABD pazarında satışa sunulacak Galaxy Note 9'da kullanılacak.
    Ayrıca Galaxy Note 9'da titanyumdan üretilmiş büyük bir soğutma borusu kullanılacağı ifade ediliyor. Bu sayede özellikle oyun ve DeX modu gibi telefonu zorlayacak belirli fonksiyonlarda ısı borusuyla birlikte denge sağlanacak.
    6 GB LPDDR4x RAM'den beslenecek olan Galaxy Note 9, minimum 128 GB (microSD kart destekli) depolama kapasitesiyle satışa sunulacak. 256 ve 512 GB depolama seçenekleri de olacak Galaxy Note 9'un 512 GB'lık modelinde ise 8 GB sistem belleği yer alacağı konuşuluyor ancak bu sürümün hangi pazarlarda satışa sunulacağı bilinmiyor.
    Batarya
    Galaxy Note 7 faciasından bu yana batarya konusunda büyük bir özveriyle çalışan Samsung, Galaxy Note 8 modeliyle birlikte batarya kapasitesini düşürmüş ve Galaxy Note 7'de kullanılan 3500 mAh'lik bataryanın yerine 3300 mAh kapasiteli bir bataryaya yer vermişti.
    Galaxy Note 9 ile birlikte ise ilk kez arttırıma gidecek olan Samsung, yeni amiral gemisinde USB (3.1) Type-C üzerinden şarj olan 4000 mAh kapasiteli devasa bir bataryaya yer verecek. Şirket, daha büyük bir bataryaya yer vermek ve Galaxy Note 7'de batarya boyutunun büyük olması ve içerdiği devreye küçük kalması nedeniyle yaşanan patlamaların önüne geçebilmek adına Galaxy S9 ailesinde tercih ettiği dikey kamera yerleşiminden vazgeçerek, Galaxy Note 8'de olduğu gibi tekrardan yatay kamera pozisyonuna geçiş yapacak.
    Samsung'un "Adaptive Fast Charging" adını verdiği hızlı şarj teknolojisi ile desteklenecek bataryada Qi kablosuz şarj standartları da yer alacak.
    Kamera
    Galaxy S9+'da kullanılan kamera modülüne ev sahipliği yapan Galaxy Note 9, kamera tarafında yapılan yazılımsal optimizasyonlar ile selefinden ayrışıyor. Kameranın teknik özellikleri ise şöyle:
    İlginizi Çekebilir Avatar Galaxy Note 9 kutusu sızdı, özellikler netleşti!
    f/1.5 - f/2.4 değişken diyafram açıklığına sahip, PDAF (3 kat daha hızlı odaklanma) ve Dual Pixel (otofokus) özellikli 12 MP çözünürlüğündeki ISOCELL ana kamera sensörüne yine 12 MP'lik (f/2.4) telefoto kamera eşlik ediyor. Her iki kamera da OIS (Optik İmaj Sabitleyici) desteğine sahipken, birincil sensörle geniş açılı fotoğraflar ve telefoto kameranın yardımıyla da Bokeh efekti uygulanmış fotoğraflar çekebilmek mümkün.
    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler
    Tam Boyutta Gör

    Galaxy S9+ saniyede 480 kare Full HD video kaydı gerçekleştirebilirken, 960 FPS'e kadar da yavaş çekim özelliğine sahip. Ancak bu noktada Galaxy Note 9, yapılan yazılımsal optimizasyonlarla selefinden ayrışmayı başarıyor zira Galaxy S9+, 960 FPS'de çekilen videolardaki bölümleri yalnızca 0.2 saniye için vurgulayabiliyor ve vurgulanan 0.2 saniyelik bölüm, yaklaşık 6 saniye olarak oynatılıyor. Galaxy Note 9'da ise işler biraz daha değişiyor. Belirtilen süreler iki katına çıkarken, videolardaki bölümler 0.4 saniyeliğine vurgulanıyor ve oynatma süresi ise 12 saniyeye çıkıyor.
    Ayrıca kamera yazılımı yapay zeka algoritmalarıyla donatılan Galaxy Note 9, "Akıllı Kamera" özelliğiyle görüntü ayarlarını otomatik olarak ayarlıyor. Bu sayede fotoğrafı çekilen nesnenin en kaliteli anını, çok rahat ve hızlı bir şekilde yakalayabilmek mümkün.
    Galaxy Note 9'un ön kamerası ise muhtemelen f/1.7 diyafram açıklığında 8 MP çözünürlüklü bir sensör içerecek. Otofokus özellikli selfie kamerasına 3 MP çözünürlüğe sahip, iris tarama için kullanılan ikinci bir kamera eşlik edecek. Ayrıca ön kameranın 3D emoji (Samsung'un tabiriyle "AR Emoji") desteğine sahip olduğunu da belirtelim.
    Galaxy Note 9, kamera deneyimi noktasında Galaxy S9+ ile benzer bir performans sergileyecektir ancak Galaxy Note 9'un kamera arayüzünde yapılan yazılımsal optimizasyonlar sayesinde Galaxy S9+'tan bir tık daha iyi kamera performansına sahip olacak.
    S Pen
    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler
    Tam Boyutta Gör

    Hiç şüphe yok ki Galaxy Note ailesini, diğer amiral gemisi telefonlardan ayrıştıran en önemli özelliği dahili bir S Pen isimli kalemle geliyor olması. Ancak Galaxy Note 9'daki S Pen diğer Note modellerindeki kalemlerinden bir hayli farklı. İlk bakışta normal bir stylus kalem gibi görünse de Galaxy Note 9'un yazılımı S Pen'i çok daha fonksiyonel bir hale dönüştürüyor.
    4096 seviye basınç hassasiyetine sahip yeni S Pen, Bluetooth desteğine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Bu sayede sıradan bir stylus kalem olmaktan sıyrılan yeni S Pen ile Galaxy Note 9'u uzaktan kumanda edebilmek mümkün. S Pen'i uzun mesafeli bir denklanşör butonu gibi kullanarak resimler çekebilir, müziklerinizi durdurabilir, ileri/geri sarabilir, sunumlarınızı yönetebilir veya Bixy sanal asistanını çağırabilirsiniz

    2,4GHz Bluetooth LE bağlantısı üzerinden Galaxy Note 9 ile haberleşecek olan S Pen, 50 mAh kapasiteli olduğu tahmin edilen bir batarya tarafından desteklenecek ve Galaxy Note 9 üzerinden şarj olacak.
    İnce uçlu yapısıyla normal bir kalem kadar sezgisel olan yeni S Pen, üç farklı renk seçeneğine sahip. Bunlar: Sarı, mor, kahverengi ve siyah.
    Bixby 2.0
    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler
    Tam Boyutta Gör

    Galaxy Note 9 ile birlikte hizmete girecek olan Bixby 2.0 sanal asistanı artık çok daha yetenekli. Yenilenen arayüzüyle karşımıza çıkacak olan Bixby, üçüncü parti uygulamaları da destekleyecek. Bu sayede çok daha işlevsel bir hal alacak olan Bixby ile birlikte Spotify, Facebook gibi üçüncü parti birçok uygulamayı kontrol edebilmek mümkün olacak.
    Bixby ayrıca 2.0 sürümüyle birlikte daha doğal yanıtlar vererek, sorularınızı çok daha hızlı cevaplayacak. Keza yapay zeka algoritmalarıyla da desteklenecek olan Bixby'nin gürültülü ortamlarda dahi sizi rahatlıkla duyabileceği ifade ediliyor.
    Yazılım ve diğer özellikler
    Parmak izi tarayıcısına alternatif olarak Iris tarama ve yüz tanıma kimlik doğrulama seçeneklerine yer verilen Galaxy Note 9; Samsung Experience 9.5 arayüzü giydirilmiş Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle birlikte gelecek. Ayrıca Galaxy Note 9'un Android 9.0 P güncellemesini de hızlı bir şekilde alacağını söyleyelim.
    Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi Dolby Atmos destekli ve AKG imzası taşıyan stereo hoparlöre ev sahipliği yapacak olanGalaxy Note 9'u harici bir DeX Pad olmadan HDMI kablo aracılığıyla monitör veya televizyona yansıtabilmek mümkün.
    Galaxy Note 9 aksesuarları

    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler
    Tam Boyutta Gör
    Samsung, Galaxy Note 9 ile birlikte Wireless Charger Duo isimli kablosuz şarj aletini de tanıtacak. Wireless Charger Duo ile birlikte hem Samsung'un yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch'u hem de Galaxy Note 9'u şarj edebilmek mümkün.
    Samsung Galaxy Note 9 bugün tanıtılıyor! İşte tüm bilinenler
    Tam Boyutta Gör

    Galaxy Note 9 için zengin bir aksesuar opsiyonu sunacak olan Samsung, Galaxy Note 9'a özel tasarladığı deri, alkantara ve slikon kılıfları da görücüye çıkaracak.
    Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacak? Galaxy Note 9 ne zaman satışa çıkacak?
    9 Ağustos akşamı Türkiye saatiyle 18:00'da New York'ta düzenlenecek olan görkemli bir etkinlikle tanıtılacak Galaxy Note 9, canlı yayında Burak Şolt'un Türkçe Simultane çevirisiyle DonanımHaber farkıyla ekranlarınızda olacak. Telefon ile ilgili tüm detaylar haber olarak paylaşılacak.
    Ayrıca DonanımHaber'den Mesut Çevik, New York'taki "Galaxy Unpacked" etkinliğini yerinden takip edecek ve Galaxy Note 9'un ilk izlenim videosunu sizlerle paylaşacak.
    Tanıtımından hemen sonra ön siparişe açılması beklenen Galaxy Note 9'un 24 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkacağı belirtiliyor.
    Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak?
    Ve hepinizin merakla beklediği soruya geldik:" Galaxy Note 9 ne kadar olacak?" Telefonun taban fiyatının yani 128 GB depolama kapasiteli giriş modelinin 949 $ olacağı söylenirken, 512 GB'lık tepe model için ise 1160 $ fiyat etiketi konuşuluyor.
    Galaxy Note 9 resmi tanıtım videosu:

    B





  • Kuru düşününce 6500tl çok uygun kalmış. Bu civarda bekliyordum iyide oldu. 8500tl olan iphone x sonrası 7500tl note 9 görebilirdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski üyeliği sildim indirim vermeyince başka mail ile yeni bir hesap açtım.
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_galaxy-note-9-gece-siyah%C4%B1-1182167.htmlhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_galaxy-note-9-gece-siyah%C4%B1-1182167.html

    Sepet Toplamı (KDV Dahil) 6.499,00 TL
    Kargo Ücreti
    Mağazadan Ücretsiz Teslimat 5,90 TL
    Üyelere Özel Sepette %5 Anında İndirim -324,95 TL
    Fiyat (KDV Dahil) 6.179,95 TL


    14 Gün İçinde Kolay İade
    Mağazadan Ücretsiz Teslimat
    Yorum Yap, 10TL İndirim Kazan!


    İstanbul Emaar
    2.7 km
    Emaar Square Mall Unalan Mahallesi. Ayazma Caddesi 78
    34700 Istanbul / Uskudar
    stokta yok

    06.09.2018 tarihinde stoklarımıza girecektir.


    denemesi böyle, eğer sansasyonel bir atmasyon fiyat değilse ki sağlamasını yapmadım yani satın alma kısmına geçmedim.

    yukarıda arkadaşımızın belirttiği %10 luk çek ile 5849 TL ye alınırsada iyi. Tabi biz Emaar da hangi fiyat, hangi buyback değişim cazipliği, hangi eşamtiyon hediye , lansmana özel avantajlar göreceğiz bakalım.

    Ama @smart1978 USA de 1 alana 1 beleş dedi ya işte asıl kampanya odur , diğerleri ıvırzıvır geliyor şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 9 Ağustos 2018; 7:59:22 >




  • dolar 5.30 iken fiyat niye 6500 diye sorgulamak çok mantıklı değil.Bu ülkede yaşamanın zorukları sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

    Kılıf muhabbeti de başlar yakında
    Note 8 kiliflarinda indirim var. Alcantra kilifi 100tlye satmaya baslamis samsung. Tabi her yerde pembis kaldigi icin alamadim.



    Su abdde kutu icinden cikan kilifi da 30 liraya satmaya baslamis. Ama amazonda pusuya yattim, rudged mitary casei indirimli denk getirisem alacagim. Su anda 170 lira civarinda bir fiyata sahip ama haftaya kadar dusecegini on goruyorum. Forumdan 90 - 110 liraya kargo, vergi vs dahil, alan arkadaslar mevcut.

    @iron hocam da yanlisim yoksa bu kilifi kullanmisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon Vodafone'dan satışa çıkarmı acaba?

    Geçen gün Note 8 sordum peşin fiyatın 5.500 lira dedi. Güldüm çıktım.

    Varmı bilgisi olan operatörden alinabilecekmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6499 ama 64 GB hafıza imiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=6xBOkiSdo1I

    Saat 17:00'de canlı yayın.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    MediaMarket yine hata yapiyor o kadar gec gelecekse kimse yeni uye olup veya uye olup o siteden 324 TL iicn indirimi kabul etmez Eylul ayina kadar zaten fiyatlari inecektir...

    MediaMArket aslinda 1 ay sonrasi beklenen fiyatlardaki ciddi dusus gelenegini iyi bildikleri icin guya indirim diye 324 TL ( %5 ) cikiyor . O tarihte zaten fiyatlar inecek . Suanki stoklar dolar ciddi artasa da etkilenmeyecektir cunku Turkiye ye girmis odemesi yapilmistir Yuksek ihtimalle Dolar 4 iken toplu alimlari yapilmistir Samsung Turkiye ce .


    Suan cihazi kim ne kadar erkenden satisa verirse o kazanir .

    Emin olun Note9 lar tum varyantlari renkleri depolama birimlileri Turkiye de hatta magaza stoklarindadir ama Samsung tan ceza yaptirim kaygisi ile resmi olarak ta cihaz elimizde yok diyeceklerdir .



    Yuksek ihtimalle Samsung Emaar gibi magazalar ilk satisi yapacaktir es zamanli online magazalardan da kargolama baslanacaktir . Depolarda magazalarin stoklarinda aslinda hepsi hazir. Birden fazla zincir magazalari olan Avrupa Elektronik gibi depolarinda ayrica stok bekletilmektedir .


    Anlasilan Sasmsung magazalarindaki personeline kadar hepsi biliyor kampanyalari ne zama teslim edilecegi filan herkes usulen lasnman saatinden sonrasini bekliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dicanio

    Bu telefon Vodafone'dan satışa çıkarmı acaba?

    Geçen gün Note 8 sordum peşin fiyatın 5.500 lira dedi. Güldüm çıktım.

    Varmı bilgisi olan operatörden alinabilecekmi?
    Illaki cikar ancak operatorler, tarifeye ek adi altinda telefonun 2 kati fiyat aliyorlar. Turkcellde bir ara kampanya vardi, pesin fiyatina 36 ay diye. Ondan iphone 5s almistim uyguna gelmisti. Ama artik yanasilmaz operatore



    Ingnin teknokredisi gayet iyi. Pesin fiyatina 8 taksit yapiyor, vade farki da almiyor. Teknosanin eskisini getie, yenisini gotur ile birleştirip alinabilir. Tabi adam gibi calisan telefonunuz varsa tavsiye etmem, sahibinden de satin daha iyi. Kronik k sorunu varsa degerlendirebilirsiniz. Zira teknosa, en son note 8e gecerken krobik sorunlu olan s plusimi 1300e saymisti. Garantisi biten cihazi yaptirmak icin zaten apple o fiyati istemişti. Swap verecekmis. Ben dr 1300e saydirip, 4600 ( teknosanin haftasonu turuncu indirimi) uzerinden 1300 dusup 3300 /8 olarak faturalandirmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Emaardan almanin bir avantaji var mi? Herhangi bir media, teknosa veya internetten almakla ayni sey mi yoksa ucretsiz ek garanti falan veriyor mu emaar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi tecrubelerime gore ifade edersek : Eski cihaz getir yenisi gotur kampanyalari en duzgun idal uygulayan direk Samsung Kore ye bagli magazalardandir . Diger Samsung Dijital Plaza vey teknoloji zincir magazalari ile pekte ideal ve tutuarli degillerdir . Kendimce epey tecrube edinmisimdir .


    Note8 den ornek verecek olursak : Ilk satislar Online ve Emaar Samsung tu . Yine aynisi olur diye bekliyorum .


    Bu sefer hangi firmalar hem daha once teslimat hem de kampanyalari en istikrarli olacak elbette kestirmek zordur ama gecen yila gore ayni senaryolar da olusabilir ...


    Ama bu yil Samsung Kore basta olmak uzere Samsung Istanbul sirketi belli ki S9 Plus ve S9 tan biraz daha farkli siradisi adimlar atabilir ...

    Fiyatlar makul.


    Sahsen merak ettigim ise 8 GB RAM li modeli gelecek mi ?
  • Değişimde note 8i kaça alırlar sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    512Liği Türkiye'ye gelecek ama tarih bilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 9 Masası hazırlanıyor :)


    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat.tezer -- 9 Ağustos 2018; 13:16:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Masaya bakarız ancak zaten. Dolar da zirve yaptı yine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin yoğun bir hafta olacak gibi .





    8 GB RAM li gelmezse sadece 6 GB 512 GB dahili hafıza ile gelirse Note8 sahibi biri olarak ilgimi çekmeyecektir. Eminim benim gibi düşünenler vardır özellikle S9 Plus sahiplerinden de ...



    Tarih sanırm bu akşam netlesir gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.