Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
188
Favori
1.591.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 ve S8 plusdada olduğu gibi fiyatlarda indirim yapmayı düşünüyormu acaba samsung çok pahalı beşbin okurken bile çenem ağrıdı ya çok aşırı pahalı ya hepsiburadadan indirime girince almayı düşünüyorum ama hepsiburadadan da hiç telefon almadım güvenemiyorum nedense hp'deye fiyat da indirim yaparmı acaba zamsung
  • konu dışı olacak ama lg v30'da bir yerde 5000 plus ve 128gb modeli tl olabilirmiş o kadar sorunlu olan lgye de o kadar veremem eledim onu listemden birde mate 10'u bekleyeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendimce

    9. Ödül; katılımcının belirtmiş olduğu mail adresine15 gün içerisinde online olarak gönderilecektir. Yanlış veya hatalı telefon, e-mail vb iletişim bilgileri sunulması veya mailin kullanıcıya ulaşmaması gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediye çekleri üzerinde hak iddia edilemez.

    Katılım 1 ekim son diyor hocam, hala katılabiliyormuyuz diye soruyorum ???
  • east10 kullanıcısına yanıt
    Sorunlari acikca ifade et. Servis kullanici hatasi diyemez IP68 sertifikasi ile basit sivi dokulmesine karsi misli misli koruma saglar .

    30 gun icerisinde servise yollayin derim mumkunse derhal. Sunu da basa basa ifade edin : Cihazdaki aciklik IP68 tanimindaki alanlara girmiyor . Misal S-Pen kalemi yuvasindan cikartilsa o deliginden su bile IP68 e gore koruma sagliyor ayri kalmis disarda suda kalan S-Pen kalemi de kendi basina ciplak suda IP68 e gore suya ve toza dayanikliligi vardir .



    Tuketici olarak cihaz IP68 sartlari kasa acikligi ile kabul edilemeyecegi bu acikligi tuketici yapamayacagi icin de uretim hatali oldugu olusan zarar da ekranda murrekep gibi olan o halde gorsellerine de sahip oldugunuzu cektiginizi ifade ederek cihazi teslim edin. Cihazi teslim alan eleman ustunkoru bazi onemli detaylari atlayabilir aman dikkat .


    Ola ki mevcut teknik servis gormez veya kullanici hatasi der o zaman ayni gunde cihazi teslim alip oteki teknik servise teslim ediniz.


    Suana kadar ogrendigim kadariyla bircok Samsung Promoter in da ifade ettigi ortak bir mevzuyu bahsetmek isterim :

    Istanbul Avrupa yakasi icin Avcilar'daki Ekmen Elektronik suan itibariyle bircok Samsung departmani ( beyaz esya LCD TV filan ) servis verme yetkisi kaldirilmis sira Mobil Urunler kisminda suan itibariyle kimse Ekmen Elektronik adli yetkili Samsung Servisine gidilmemesini oneriyorum .


    Herkese duyrulur ozellikle Istanbul Avcilar Bolgesindekiler icin .




  • bence uygun. yurtdışı kayıtsız cihaza 4050-4100 istiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

    konu dışı olacak ama lg v30'da bir yerde 5000 plus ve 128gb modeli tl olabilirmiş o kadar sorunlu olan lgye de o kadar veremem eledim onu listemden birde mate 10'u bekleyeceğim

    mate 10 bunlardan aşağı kalmayacak gibi görünüyor. Yurt dışında 1000 dolarları konuşuyorlar şimdiden tabii ben pro modeli hakkında konuşuyorum zira en gelişmiş ve iyi gözükeni o olacak aynı s8 s8+ note misali.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen arkadaşlar varsa bilginize... Özellikle Hediye Çeki olanlar

    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-note-8-best-smartphone-zoom/



    94 puan. Fotoğrafta 100 puan almış. İşte bu testi bekliyordum, harika bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

    bir yerde gördüydüm amazonda pek bilgili değilim ama location'u turkiye diye işaretleyince adres bölümünü seçince gönderiliyor galiba öyle okuduydum

    bende çok bilgili değilim açıkçası, birkaç defa alışveriş yaptım sadece ama bu ürün türkiyeye gönderilmiyor, eğer yanılmıyorsam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aesthetics A kullanıcısına yanıt
    Yeni kriterler çok değişik olmuş. Ama fotoğraf konusunda içlerinden geçmiş. Bu konuda iphone öven arkadaşları sahneye alalım geri :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aesthetics

    https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-note-8-best-smartphone-zoom/



    94 puan. Fotoğrafta 100 puan almış. İşte bu testi bekliyordum, harika bu.

    Gerçekten güzel fotoğraf çekiyor, sanırım "hala" s8'in kamerası var bunda diyenler artık birazcık derin nefes alırlar, bu teste bakarlar.
  • Gençler cihazım siyah renk. Olurda siyah isteyip bulamamış ve orkide grisi almış bir arkadaş varsa takasa girerim. Cihazım sorunsuz ve kutusu, faturası tam.



    Özetle, orkide grisi verip siyah almak isteyen varsa takas yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • east10 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran filmini çıkarıp baktınız mı?
    Sıvı kaçmış olsa o pikselleri ölmesi lazım ya da parlaklık artınca gözükmesi lazım. Bu sıvı kaçmasından öte birşey bence. Sıcağa maruz kaldı mı telefon?
  • Herkese Merhabalar

    Shop.samsung.com.tr den ön sipariş ile aldığım Note 8 im geçen hafta bugün yani 26 Eylül tarihinde elime ulaştı. Ancak akşam kurulumunu yapmak üzere cihazı elime alır almaz açılırken siyah fon üzerine beyaz Samsung Galaxy Note 8 logosunun olduğu bölgenin kenarlarında ışık sızması farkettim. Derhal müşteri temsilcilerine ulaştım ve durumumu izah ettim. Olası bir kasa açıklığından kaynaklı ışık sızması olduğunu ve ürünün değişimini talep ettiğimi bildirdim. Ancak merkeze ileteceklerini onların bana dönüş yapacağını belirttiler. İlk gün hiç bir dönüş yapılmadı ve ikinci gün yeniden aradığımda aynı şekilde merkezden aranacağımı söylediler ve kısacası bir haftadır her gün aradım ve her gün aynı gerekçe ile bekledim durdum.
    Nihayet bugün 4447711 tarafından arandım ve cihazımı tamir ve kontrol için servise götürmemi istediler. Bana en yakın servisin 160km olduğunu gidemeyeceğimi belirttim ve servisi aramamı kargo ile gönderim ayarlamamı söylediler. Şimdi burada benim gibi sizlerde 4999 tl ödeyerek bir aydan fazla bu cihazı beklemiş Kişiler olarak bunca para ödeyerek edindiğiniz pahalı bir cihazı hiç bilmediğiniz bir yere gözü kapalı göndermek ister misiniz ? Velev ki cihazım servise kazasız belasız ulaştı ve yine oldu ki cihazımda herhangi bir soruna rastlanmadığını söz konusu ışık sızmasının yaygın ve normal bir durum olduğunu belirttiler diyelim. Ben bu denli soğuduğum ve kullanmak istemediğim bu cihazı kullanmak zorunda mıyım ?
    Değişim talep etmekten vazgeçtim iade talep ediyorum bunun içinde servise göndermem isteniyor benden. Ve şimdi benim 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım nerede kaldı merak ediyorum. Hiç bir zaman sorunlu bir müşteri veyahut da kusur arayan bir kişi olmadım ancak bu tavır ve tutum ayrıca bu ilgisizlik ve umursamazlık ciddi anlamda yıllardır tercih ettiğim bu markadan temelli soğumama neden olmuştur. Benimle aynı gün cihazına sorunsuzca kavuşan siz değerli kardeşlerimden bazılarınıza öncesinde gecikmeden ötürü şikayet talebinde bulunduğunuz için 100 tl tutarında hediye çekleri sunulduğunu farkettim ve kesinlikle sadece bugün yarın gelir diye sabır göstererek beklemenin şirket nazarında Ağlamayana meme yok! dedirttiğini anladım. Sözlerim kesinlikle bu arkadaşlarımda rahatsızlık yaratmasın zira yaptığınız işin ve tutumunuzun en doğrusu olduğunu anlıyorum ve takdir ediyorum.
    Ayrıca şu marka bu marka diye de bi ayrım yapacak arkadaşlara da prim vermemek adına şuan bu mesajı yazdığım iPad ürünümde de kronik ışık sızması problemi yaşamaktayım. Anlayacağınız hepsi kul yapımı neticede dimi..

    Şimdi en başında benden önce nasıl bu cihaza sahip olur millet diye hakkımı aramadığıma mı
    4999 tl ödeyerek kuvvetle muhtemel ayıplı bir ürün aldığıma mı
    1hafta boyunca aranmamam ve ilgilenilmemesine mi
    Aranıpta hakkım olanın tarafıma tanınmamasına mı yanayım ?

    Yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım. İyi akşamlar dilerim.
    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim de dikkatimi çeken bir durum var dxomark incelemesinde. iPhone anlatırken ballandıra ballandıra anlatan adamlar note8 e gelince sıradan bir anlatım sergilemişler. Biri yorum olarak da yazmış silinme olasılığına karşı buraya da yazıyorum. Kaldı ki video neye göre değerlendirildi o da yok. Fotoğrafta şov yaparken videoda dağılması enteresan geldi bana. İşte yazılan yorum ;

    Matthew Langley • 14 minutes ago
    Identical scores (and the Note 8 wins on stills) but a very different tone between your iPhone and Note 8 articles (which if you did in the order of release would have changed the iPhone narrative completely)

    iPhone 8 Plus
    “Conclusion: The best smartphone camera we’ve ever tested”

    Note 8
    “Conclusion: Top ranking… for now”

    iPhone 8 Plus
    “Overall, the Apple iPhone 8 Plus is an excellent choice for the needs of nearly every smartphone photographer.”

    Note 8
    “When all the tests are verified, the scores calculated, and the perceptual analyses discussed, the Samsung Galaxy Note 8 comes out as an outstanding choice for the smartphone photography enthusiast, matching the top overall score of 94 points of the iPhone 8 Plus.”

    (first lines if your reviews)

    iPhone 8 Plus
    “The Apple iPhone 8 Plus has a main camera system truly worthy of a flagship phone.”

    Note 8
    “The Samsung Galaxy Note 8 “phablet” joins the growing number of dual-cam smartphones.”

    I really want to give you the benefit of the doubt but your words clearly express a bias, at least whoever wrote the text of these reviews. Of course with the fact that your headlines for the iPhone wouldn’t have existed if you reviewed the Note 8 first since it came out first… the iPhone would’ve just tied the Note 8.

    You also don’t really go into detail behind your video scores, show any pictures revealing why you tested what, video clips, etc. It's hard to take those video scores on any of these reviews very seriously without your usual high quality of data, samples, and explanations backing it up.




  • mstf_acar M kullanıcısına yanıt
    Hocam ona benzer durumlar bende ve birkaç arkadaşta da var. Ben şahsen cihazı yıkadım sorun olmadı. Onun kasa açıklığından ziyade ışık yansıması olduğunu düşünüyorum. Güzelce değerlendirin öyle hareket edin. Edge ekranların doğasında var bu yansıma. Bende de vardı dediğim gibi geçen bir daha baktım göremedim mesela. Eğer kullanım açısından sorun olmuyorsa kullanmaya devam etmenizi öneririm. Son çözüm olarak da tansu beye mail atabilirsiniz. Size ö.m atıyorum şimdi konu uzamasın burdan.
  • Görsellerle biraz renklendirelim forumu

    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.