Şimdi Ara

Evde Süre Tutarak Deneme Çözemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde deneme çözemiyorum. Süre tutarak olmuyor. Çok fazla rahatım. Ama dershanede falan gayet iyi çözüyorum. Süre kontrolüm var ve zaman sıkıntısı yaşamıyorum. Ama evde olmuyor. Galiba evin verdiği rahatlık. Elimde 345 in son 3 denemesi var. Çözmek istiyorum. Süre tutmadan çözeceğim. Yok yani olmuyor. Mesela türkçe noktalama işareti sorusu veya altı çizili kelimelerden hangisinin yazımı yanlıştır gibisinden sorularda bir bakmışım ben tüm metni okumuşum. Veya yine türkçede bir paragraf sorusunda, bazen çok hoşuma gidiyor, metinden etkilenip kalıyorum öyle. Matematikte problemlere çok zaman harcıyorum yine evdeyken. Sosyali bile normalde 25 dk falan çözer bitiririm ama evde 40 dk bile oluyor.

Neyse zaten şunun şurasında ne kaldı sınava. Herkese başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer sorun bende de var. Genel denemeleri bölüm denemesi atarmış gibi çözüyorum. Bazen yarım bırakıp ertesi gün devam ettiğim oluyo ama sınavda sıkıntı çıkmaz bence.

• ağustos'tan beri ilk defa dün dışarıda deneme oldum. çok rahat geçti. dışarıda hiç çözmedim ygs çok kötü geçer diyordum meğerse en zor ortamda deneme çözmeye alışmışım en yüksek netimi dışarıda yaptım
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.