Şimdi Ara

Evde şınav, barfiks ve dumbellarla iyi bir fizik yapmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kast ettiğim 40 cm kol, geniş omuzlar ve iyi göğüs kasları. Şınav için de barfiks için de telefonda programlar, uygulamalar var. Eklemeli dumbellarım var. 10 kg çift dumbell. Bir de 15 kg lık tek dumbell diyeyim size. Bunlarla ne seviyeye kadar gelişirim. Salona gidecek zamanım yok ve düzen sağlayamam haftalık programımdan dolayı.

• yeter hocam ya birde kondisyon bisikleti al tamamdır. emin ol abartılı vücutları kimse sevmiyor. hafif kas kadındada erkektede candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl çalışıcam peki program olarak?

• Cross Thread kullanıcısına yanıt

ondan ben anlamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün son videolardan sonra bodycilerin ne kadar fıs olduğunu gördük bu şekilde şınav barfiks mekikle iyiyerlere gelebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eyldzz E kullanıcısına yanıt

Tamam da hocam nasıl program yapıcam. Benim gelişimim durdu 30 cm kolda. Üstüne çıkaramıyorum. Kaslı duruyorum, yağ oranım düşük ama kilo alamıyorum ve kolum kalınlaşmıyor.

• 185 cm boy, 65 kiloyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 26 Aralık 2023; 13:34:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

hocam bunu söyleyince insanlar alay ediyor ama. nofap yapmayı denediniz mi? cidden sporda müthiş bir enerji sağlıyor ve kas gelişiminde çok faydalı. doğal stereoid diyebiliriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.