Şimdi Ara

evde ses yalıtımı yok :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apartman yapılalı 3 yıl oldu ve ses yalıtımı yok deli olacam.üst kattakiler kahkaha atsa , şarıl şarıl işese evin içinde yürüse duyuluyor malzemeden çalmışlar bildiğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelip bizmi düzeltelim onumu istiyosun anlamadım

• geceleyınde ses gelıyormu
  • yıl olmuş 2014

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Gelip bizmi düzeltelim onumu istiyosun anlamadım

anlamak için acele etme paragrafı sakin sakin oku

• Gece uyurken falan *ıçıp işerlerse, suratına yapıyormuş gibi olurlar
    Not:Son kattayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

apartman yapılalı 3 yıl oldu ve ses yalıtımı yok deli olacam.üst kattakiler kahkaha atsa , şarıl şarıl işese evin içinde yürüse duyuluyor malzemeden çalmışlar bildiğin

Bu işi müteahhitlere bırakırlarsa sonuç böyle olur. İnşaatlar için ısı yalıtım yönetmeliği varken ses yalıtımı için böyle bir düzenleme yok. Çevresel gürültünün değerlendirilmesi diye bir yönetmelik var ancak bu da çok bağlayıcı değil. Yatak odalarında kabul edilebilir ses düzeyi 35 db. Komşunuz gece evde elektrikli süpürge çalıştırsa duyacağınız ses 35 db altında. (ses yalıtımı olmayan yeni binalarda) . Sorun malzemeden çalma değil kullanılan malzemelerin kalitesinin artmasıyla birlikte malzeme kalınlığının azalması.

• 6 yıl önce yapıldı bina, hala yalıtım yok. Yan taraf açıyor 3+1'i hayvan gibi ses geliyor, bir ara küfür ettim bağırarak müziği kapat diye kapattı o gün bu gündür konuşmuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

apartman yapılalı 3 yıl oldu ve ses yalıtımı yok deli olacam.üst kattakiler kahkaha atsa , şarıl şarıl işese evin içinde yürüse duyuluyor malzemeden çalmışlar bildiğin

ev tünel kalıp sistemiyle yapıldıysa normal tuğla olmadan direk beton çok ses geçiyor. Kütahyada öğrenci evimde ki toki dairesi de tünel kalıp bütün apartman haberleşebiliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.