Şimdi Ara

Evde oturarak değişim beklemek. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
14
Favori
37.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt
    Dünyayı gezerken nasıl gelir elde edeceğim ki?
  • Yurt dışını bırakın, şehir dışına dahi çıkamam. Çünkü ailemin sağlık problemleri var. Yanlarında olmam gerekiyor.
  • Lan ne kolay sazan avlıyorlar millet de o kadar saf ki bu troll başlığa hemen atlıyor. Bu adam mı işsiz, bu var ya trollün mesleğe çeviriyor ise bayağı maaş alır.

    Önce şu profili bir analiz edelim. Yeni bir üye sırf bu boş beleş muhabbet için üyelik alıp off topic bölümüne girmesi ne acayip. Bura ile uğraşana kadar bu boş muhabbetini chat ortamında zaten yaparsın eşin dostun mu yok senin.

    İkincisi şu imlaya cümle kuruluşuna yazım hatasızlığına ve hızına bakar mısınız. Ama sorsan ben okumadım okuyamadım okul okumadım yalanı. Len böyle bir imla sağlam bir okul ve Türkçe eğitiminden geçer ki DH de bunun sayısı yüzde 15 civarıdır. Yani sen gibi bir üyenin şu yaşa kadar DH de üye olmayıp bu boş beleş muhabbet için üyelik aldığına zerre inanmam.

    Ha bir de üye ismine bakalım: Osmanlıca "pejuhide" kelimesinin Türkçe karşılığı. f. Çok akıllı, olgun, bilgili.

    Hadi babacığım hayırlı işler iyi troller, yiyen yesin afiyet olsun sizlere.
  • Pejuhide kullanıcısına yanıt
    Maksat gelir elde etmek değil hocam, tecrübe edinmek.

    Ancak ailenin yanından ayrılamazsan diyeceğim bir şey yok tabii. Kendim için şu an işsiz olsam bu dediğimi yapardım diyorum hep, o yüzden böyle dedim.

    Çok geçmiş olsun bu arada, Allah acil şifalar versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun bir benzeri de aynı konuda aynı anda başlık açmış başka bir er yazar. İçerik aynı. DH üyeleri ile çok afedersin maytap geçiyorlar.
    https://forum.donanimhaber.com/91-dogumluyum-hayatimda-hic-calismadim-sorun-mu--136792277



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 20 Ocak 2019; 22:56:58 >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Öncelikle dalga geçme amacı ile açmadım. Kendi gerçek sorunlarım, dilerseniz yüz yüze veya telefonla da konuşabiliriz. Forumda eskiden takılıyordum, galiba üç yıl önce idi. Hesabımın şifresini unuttum, keza kullanıcı adımı da aynı şekilde. Çok bunaldım, ''Akıl akıldan üstündür.'' ata sözünden yüz bularak böyle bir eylemde bulundum. İlkokul mezunuyum, lise bitirmek üzereyim. Türkçeyi düzgün kullanmak için illa sağlam bir okul şart mı? Kitap okumayı seviyorum, ve imla kurallarına da dikkat ederek yazmak beni hoşnut ediyor. Mevcut kullanıcı adımı ise, okuduğum bir kitaptan öğrenmiştim.

    İnsanların altından değerli zamanlarını umarsızca sömürmek gibi amacım olsa, evvela sözlükte boş konular açardım. Hoşça kalın.
  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt
    Elbette, herkesin hayalleri farklı. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Kendinizce analiz edip hüküm giydirmenizi hoş karşılamıyorum. Benim durumumda olan binlerce genç var, ki oranlarını TÜİK istatistiklerinde görmeniz mümkün. Böyle bir konu olağan, kimseyle dalga geçme gibi niyetim olmadı. Kanıtlamamı isteyen kişiler için bizzat istedikleri gün ve saatte görüşebilirim, Ankara'da ikamet ediyorum. Tekrar cevap vermeyeceğim size, üzgünüm. İyi forumlar.
  • Pejuhide kullanıcısına yanıt
    Belki bir ergeni kafalayabilirsin ama deneyimli tecrübeli üye adamları zor arkadaşım. Yok ilkokul mezunuyum lise bitirmek üzereyim ne yaa? Yıllardır işsizmiş de, imlayı kitaptan öğrenmiş filan. İmla kitaptan değil en doğrusu yıllarca yazarak öğrenilir, tecrübe gerektirir yazı yazmak, böyle sen gibi bir imla ve cümle kuruluşu kullanan birinin yıllar yılı iyi ve kaliteli bir mecrada yazı yazdığı belli, yani boş beleş değil dolu birisin. Ve böylesi boş beleş bir konuda bu kadar pejmürde havalarına yatman seni sadece kuzu kılıfında kurt izlenimden başka bir şey yapmıyor. Hele ki sana telefon vermemi beklemen ise saflığın dik alası. Öncelikle dürüst olmayan ve kuşkulu insanı kendinden uzak tutmayı öğrenmek en büyük hayat deneyimidir. Bu yüzden sana iyi algı çalışmaları umarım çok da büyük emeline ulaşamazsın çünkü DH beklentini karşılamayabilir çok da saftirik adam barındıran bir mekan değildir.
  • İstanbuldaysa yetiştirmek için eleman arayan saatçiler görmüştüm.
    Hocam şuana kadar çalışmadıysan önüne gelen işe gir zaten çalıştıkça iş hayatını öğrendikçe yolunu çizersin
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Ne çok seviyorsunuz tanımadığınız insanlar üzerine hüküm sürmeyi. Kanıtlamaya ihtiyacım yok, kanıtlamak için seçenek sunduğumda ise kendinizce savruşturuyorsunuz teklifimi. Yazıyorum, ama sadece kendim için. Bir başkasına okutmuyorum bile çoğu zaman. Şiir ve düz yazı olarak yazıyorum, bu doğru. İmla kurallarına dikkat etmemi sığ biçimde eleştirmenize anlam veremiyorum. Hayatım boyunca dürüstlüğü esas aldım ve kimseye yalan söylemedim. Velhasıl, insanların zamanını boş yere harcatmayı evvela kendime saygısızlık olarak değerlendiririm. Yaşım yirmi dört demiştim, edineceğim tecrübeler binlerce. Ayrıca, telefon numaranızı da istemedim, hangi çağdayız? Herhangi bir sosyal medya uygulaması ile halledilebilir. Mesele kanıt ise her şekilde ispat edebilirim. Amacınız nedir anlamadım ama, insanları yargılamadan önce tanımanız naçizane tavsiyem olacaktır.


    Sözümü çiğnemek zorunda olduğum için kendimden özür diliyorum.
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Ankara'da hocam.
  • İnternette ders videolarında ders çalışıp istediğiniz bölüme girebilecek seviyeye gelebilirsiniz , hatta iki yıllık bölüm kazanıp dört yıllığa tamamlayabilirsiniz her şey sizin elinizde hayatta başarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukukturan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öneriniz için.
  • Pejuhide kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde yaşıyorsunuz?Büyükşehirlerde de turizm gelişmiş durumda.Hatta bir acentaya girip şehir dışındaki turizm bölgelerindede çalışma imkanına sahip olabilirsin.
  • Sadece yap kara kara düşünmeyi bırak
    Akışına bırak şöyle olur böyle olur diye düşünme
    Bi yerden başla gerisi gelir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiroge44 sen miydin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen yanlış yerdesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam anlattıklarından yapabileceğin ve senin için en mantıklı iş kolu net yazılım ve kodlamadır. kalıbımı basarım, eğer ingilizceyi öğrenirsen çok üst seviye bir yazılımcı olabilirsin. gerekli tüm dersler, kaynaklar, forumlar, gruplar vs. hepsi internette. okula ihtiyacın yok. ayrıca freelance çalışma diyede bir şey var. oturduğun yerden başka ülkelerdeki şirketlere, insanlara iş yapabiliyorsun. çok iyi para yapabilirsin. dil ve temel kodlama öğrenene kadar çevrende geçici bi iş bul hem yaşayacak kadar para kazanırsın, hemde bu hedeflerde ilerleyebilirsin. yaşında gençmiş zaten hocam karamsar olmaya gerek yok, nolur nolmaz yinede elde göstermelikte olsa açık öğretim vs bi bachelor(ülkemizde 4 yıllık diye bilinen) derecesi al. genel geçer bişey olsun işletme felan yeter
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.