Şimdi Ara

EVDE MEZUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde mezun kalınca sorularımı nereye sorabilirim? evde mezun kalan var mı ? nasıl bir süreç oldu? fikir istiyorum, teşekkür ederim.

• Sorularini foruma atabilirsin. Whatsapp soru cozum gruplari var onlara katilip sorabilirsin ya da facebookta ygs lys soru cozum gruplari var oraya atabilirsin ogretmenler de cozuyo bazen. her sekilde cozulur yani sorularin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E982D063 -- 24 Mayıs 2015; 11:03:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim ben de. Eski hocalarım beni severler onlara çözdürmeyi düşünüyorum mezuna kalmam kesin gibi artık. Sen de onlarla konuşabilirsin asıl kötü yanı evde öz disiplini sağlamak bence. Benim gibi bir iki tane ciddi adam bulursam çevremden onlarla kitüphanede çalışmayı düşünüyorum.

• Özel ders veya arkadaşa sorabilirsin
  • ayda 30tlye çözen adam sitesine üye olabilirsin,her kaynak yok ama önemli kaynaklar var,öneriyorum yani

• arkadaşlar ben mezun kalırsam tıp için kalıcam çok büyük bi karar. bu sene ygsde 200k oldum sürem yetmedi ve daha da önemlisi çalışmadım. dershanem sağolsun beni çalışmaktan soğuttu, nefret ettim dershaneden lanet olsun yazıldığım güne. dershane yokken daha huzurlu çalışıyodum konularımı evde gayet rahat çalışabiliyorum, disiplini de sağlıyorum. saat 6da kalkıp ders çalışabiliyorum mesela. günde 5 saat uyku da yetiyo ama sorular konusunda endişeliyim. çözümlü kitaplar var ama ya burda ve whatsappta çözülmezse? yani bu sene de mezun kalıp tıp olmazsa sınavım kötü geçerse çok kötü olur. evde mezun kalan var mı başka?
  • var

• evde mezun kalıp derece yapan var mı anlamında sordum
  • ????????????????????
  • vardir

• Dostum evde hazırlandım bu sene soruları çözdürebileceğin bir hoca bulursan senin icin iyi olur. tıp istiyorsan cok duzenli calisman sart
    Evde inan cok sıkılacaksın o yüzden kendine 1 gün ayır sosyallesmek icin

• var tabi mesela nickleri tam bilmiyorum

polene alerjisi olan arı var

ozank_95 var 3. kez girdi 2 si dershanesiz sanırım

forumun ara bölümünden araştır bu nickleri bulursun aradığını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.