Şimdi Ara

Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gün önce eve giderken caminin yanında sarı sarman bir kedi buldum Yavru, annesi inşaattan korktuğu için kaçmış. Tuttum eve getirdim. Annem namazında niyazında biri olmasına rağmen durumu anlatınca vicdanı el vermedi Karton kutu bulup içine ince kum doldurdum.(biliyorsunuz inşaat var evimin yanında ) Neyse işte eve getirdim zaten direk kumuna kakasını yaptı Evimiz merkeze biraz uzak olduğu için migrosa gittim. Yavru olduğu için yaş mama aldım ve kuru mama aldım fakat whiskas kötü bir marka kimseye tavsiye etmiyorum Bir yaş birde kuru mama aldım . şuan yatıyor Adını boncuk koydum Şuan Uyuyor
    ÖNEMLİ NOT : Kedi almak istiyorsanız habersiz getirin ve yavru olmasına dikkat edin

Edit 1 : Kedime şu mamayı aldım ve hemen yemeye başladı  Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler

Hem kuzu etlisini hem sığır etlisini hem de tavşanlısını aldım kuzuyu yedi çok sevdi

Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafasibulananzenci -- 17 Temmuz 2016; 15:46:01 >

• Bildiğim whiskas kalitelibir mama markasi. Bu arada tavuk ciğeri de verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 17 Temmuz 2016; 14:16:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

Bildiğim whiskas kalitelibir mama markasi. Bu arada tavuk ciğeri de verebilirsiniz.

Deneyeceğim

Orijinalden alıntı: dawras

Bende istiyorum da büyük sorumluluk hocam bir de eve bağlayıcı bırakıp gitmesi vs. zor aklım 1 saat evden gitsem onda kalır.

Bizim eve ilk gün geldiğinde aynı soruları soruyordum kendime , bu kediye nasıl bakıcam ? bensiz ne yapar ? tarzı fakat şuan 5 inci gününde ve evde 2 kez yanlız başına kaldı eve gelince bacaklarımdan inmiyor

Aklımaa bu geldi nedensizde  Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler

• Getirecektin evin altına 2 yavru kedi vardı ama 5 yaşındaki muhabbet kuşum ile sorun çıkar diye getiremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kafasibulananzenci

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bende istiyorum da büyük sorumluluk hocam bir de eve bağlayıcı bırakıp gitmesi vs. zor aklım 1 saat evden gitsem onda kalır.

Bizim eve ilk gün geldiğinde aynı soruları soruyordum kendime , bu kediye nasıl bakıcam ? bensiz ne yapar ? tarzı fakat şuan 5 inci gününde ve evde 2 kez yanlız başına kaldı eve gelince bacaklarımdan inmiyor

Aklımaa bu geldi nedensizde  Evde Kedi Beslemek İsteyip Ailesini İkna Edemeyenler

Kedide var da sorumluluk almak ne biliyim
    Bazen kendime bile bakmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kedi sahiplenmek istiyorum ..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Biraz cesaret hocam sonra oldu bu iş
  • Kafasibulananzenci kullanıcısına yanıt
    Risk alalmam hocam, olurda bir şey olursa kendimi af edemem ben

Orijinalden alıntı: Survival

Risk alalmam hocam, olurda bir şey olursa kendimi af edemem ben

Bazen korkularını yenip risk alman gerekir hocam. Korkanın çocuğu olmaz

Orijinalden alıntı: Survival

Önce yavru kedi bulmam lazım, olurda bir daha başka bir yavru annesi terk etmiş kedi olursa düşünürüm

en iyisi yavru kedi bulmak hocam yoksa aileden izin almak zorlaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 17 Temmuz 2016; 14:45:37 >
  • Kafasibulananzenci kullanıcısına yanıt
    Hayvan barınağı varsa oraya götürün hocam yoksa geleceklerini sanmıyorum ama telefon ile arayıp sorabilirsiniz

• Wiskas kotu bir marka degil gittigidiyordan 14 kilosu 90 liraya aliyorum 3 ay kadar yetiyor 2 kedi icin

Yavru kedi mamalari var wiskas icin 2 ile 12 aylik olarak geciyor besin degeri yuksek oluyor notmalden benim kediye idarelik 300g almistim 2 gunde tosun gibi oldu onlar kedinin buyumesi icin onemli islak mamaya alistirma pahali sirekli alman gerekecek sonrasinda arasira odul amacli verilebilir

AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • loses kullanıcısına yanıt
    Malum hayvanın etini görünce whiskas almak istemiyorum idarelik aldım. 3 sene whiskas kullanıp kedisinde körlük ve böbrek taşı olanlar var
  • Hocam geçen babam eve gelirken asansöre kedi binmiş ama görmen lazım nasıl sevimli böyle tabi kapıyı açınca farkettim ben kediyi annem kedi istemediğini bile bile biraz sevmek için aldım eve ama evdeki muhabbet kuşuma saldırdı neyseki hemen çıkardım evden kediyi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.