Şimdi Ara

“Evde kal” kararını protesto eden bir grup, ABD’de sokağa uçaksavar ve tanksavarla çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TR-Invincible kullanıcısına yanıt
    Selamlar, insanlık tarihi hiç bir zaman barış içinde yaşamadı / yaşattırmadılar.

    Bir örnek vermek gerekirse; Samanyolu galaksisinde milyonlarca zeki yaşam formu olduğunu düşünürsek her atom bombası atıldığında, evren etkileniyor, kozmik enerji dediğimiz negatif etkiler ortaya çıkıyor.
    Dolayısıyla barış hiç bir zaman olmamıştır.
    Ne insanlık düzeyinde ne de evren düzeyinde.
    Hitlerin ezoterizm, duru görü ve medyumlar vasıtasıyla Aldebaran ırkıyla temaslarının neticesinde teknolojik geliştirmeler her daim yıkımı getirmiştir.

    Topluma dayatılan teknolojideki akıl almaz kontrol mekanizmaları mevcuttur.
    Biraz araştırılarak dünyanın toz pembe olmadığını görülebilir.
    Sevgiler, saygılar.
  • Bu süreç sırasında çeşitli ülkelerde yaşayan insanların yaptıkları tüm dünyaya gösterdi ki, dünyanın en cahil insanları ABD'de yaşamakta.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaz1903

    Bu süreç sırasında çeşitli ülkelerde yaşayan insanların yaptıkları tüm dünyaya gösterdi ki, dünyanın en cahil insanları ABD'de yaşamakta.
    soyleme itirazim yok. gercekten cok cahil halki var. ama ironik sekilde dunyanin en egitimli donanimli insanlarida amerikada yasiyor. dunyanin en iyi 100 universitesinden 59u amerikada, 2inci sirada 7 universite ile ingiltere geliyor. herseyi ile tezatlar ulkesi.
  • TR-Invincible kullanıcısına yanıt
    Şunu merak ediyorum bilginiz var ise, bir silahın karton veya benzeri kopyası, oyuncak olması bile rahatlıkla taşınabileceği manasına gelebilir mi? malum ABD'de polis son derece duyarlı ve kurallar konusunda çok katı, birinin silahına davranıyor gibi görünmesi bile öldürülebilmesine neden olabilir, ama üzerindeki gerçek mi oyuncak mı, karton mu olduğu bir silah ile sokağa çıkmak, markete gitmek normal kabul edilebiliyor mu?
  • Barbar ülke amerika

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar gta da sanmış kendisini
  • Silahlar gerçek olamaz abd de silah serbestliği var ancak bir sivilin alabileceği en baba silah. 50bmg keskin nişancı tüfeği. Şeritle doldurulan ağır makineliler ve at4 gibi omuzdan fırlatılan sistemler kesinlikle yasak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yobaz her yerde aynı demek ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR-Invincible

    Yasak orada da. Ruhsatlı olarak alınamıyor. Fotoğraftakiler karton.
    yanlışın var uçaksavar, gatling gun dedikleri döner namlulu tüfek, tank ve anti tank bazooka vb.... satışı serbest bazıları sınırlandırılmış fakat elinde olanlar yüksek seviye fiyatlarla başkalarına satılabiliyor abd de 7.62 çaplı mini gun olarak adlandırılan silahtan 8 ya da 9 adet var zamanında ruhsatlı almışlar ve şu anda sadece onlar var sivile satışı yasak
  • Özgürlükler ülkesi diye tanıtıp toplumunu disiplinsiz yetistirirsen,sonrada olağan üstü durumlarda tip sorunlarla karşılaşması normal .Japonların depremde ki duyarlı ve örnek davranışları nedeniyle en disiplinli toplum olarak görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.