Şimdi Ara

EVDE ALETSİZ EPİLASYON YÖNTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YAZIhttps://www.kaptanyaziyor.com/evde-epilasyon-masrafsiz-cihazsiz/ ADRESİNDEN ALINTIDIR!

    Malumunuz bir çok insanın özellikle kadınların ortak sıkıntılarından birisi istenmeyen tüyler. Söyleyeceğim yöntemin bir çok yöntemden daha etkili olmakla beraber masrafsız, uğraşı gerektirmeyen ve herhangi bir cihaz gerektirmeyen bir yöntem olduğunu da belirtelim. Nasıl mı?

    Elde Edeceğiniz Sonuçlar
    Tüyleriniz git gide seyrek ve ince hale gelecek.
    Peeling etkisi göreceksiniz ve bunun sonucunda cildiniz pürüzsüz hale gelecek.
    Kıl kökleriniz etkisiz hale gelecek.
    Ayrıca ciltteki tavuk derisine benzeyen o görüntü yok olacak. Bunun sebebi ise kıl köklerinizin küçülecek olmasıdır.
    Gördüğünüz gibi sadece epilasyon yapmakla kalmıyor aynı zamanda peeling’de yapıyorsunuz. Gelin yönteme geçelim canlarım.

    Limon Tuz Kürü ile Evde Epilasyon Yöntemi
    Evde Epilasyon İçin Malzemeler:
    Limon
    Kaya Tuzu
    Ağda veya Epilasyon Cihazı
    Nemlendirici Krem
    Evde Epilasyon Adım 1: Tüyleri Kökünden Koparın
    İlk adım neredeyse hepimizin aşina olduğu bir şey. İlk başta ağda olur, epilasyon cihazı olur, bu tarz bir şeyle kılları kökünden alın. Kökünden almanız çok önemli zira asıl işlemi kıl köklerine uygulayacağız. İşin özü burada yani. Ama tutup da kökünden almayan tüy dökücü krem / sprey veya jilet gibi bir şey kullanmayın. Zira baştan kaybedersiniz bakın bizden uyarması.

    Evde Epilasyon Adım 2: Karışımı Hazırlayın
    Karışım sözcüğünü görünce gözünüz korkmasın sadece 2 malzemecik kullanacağız. İhtiyacınız olan şeyler limon ve kaya tuzu. Evet bu kadarcık 😀 İnanamadınız mı yoksa? Tabi İnternet ortamında yazılan karışımların çoğu göz boyamak için yazılıyor da neyse 😀 Ölçüsü ise değişken, şöyle yani: limonun içinde çözebildiğiniz kadar tuz çözün. Sizin maharetli ellerinize kalmış ama merak etmeyin her halükarda işinize yarayacak. Nasılsa 2 malzeme kullanıyoruz değil mi?

    Evde Epilasyon Adım 3: Formülü Uygulayın
    Formülümüz çok basit olmakla beraber şöyle:

    Tüylerinizi ağda veya epilatör yardımı ile kökünden aldıktan sonra yaklaşık on dakika ovalayarak karışımımızı uygulayacaksınız. Merak etmeyin çok acımayacak ayrıca siz ağdanın acısına dayanıyorsunuz bundan mı korkacaksınız? Ağdanın yanında bu ne ki 😀
    Bir (kaç) saat su değdirmemek hayati derece öneme sahip. Etki o sırada devam edecek çünkü.
    Ardından duş alın güzelce temizlenmiş olduğunuza da emin olun. Alerji olmanızı istemeyiz.
    İsteğe bağlı olarak duş sonrası nemlendirici krem kullanabilirsiniz. Bence kullanın da yani.
    Yöntem Güvenilir mi?
    Alerjiniz falan yoksa hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zaten Google amcaya “limon-tuz kürü ile evde epilasyon” yazın, çıkan yazılara bakarsanız benzer şeyleri göreceksiniz. Aynı zamanda oralarda bu yöntemi uygulayıp memnun kalan insanların sayıca çokluğunu da görebilirsiniz. Oldukça etkili bir yöntem olup; makineler ile aynı prensiple çalışıyor aslında. Ne mi o prensip? Kıl köklerini yakmak veya etkisiz hale getirmek.

    Ne Zaman Etkisini Görmeye Başlarım?
    Gördüğünüz üzere evde epilasyon konusunda çok basit bir yöntem. Bir süre sonra kendinizde fark edeceksiniz ki tüyleriniz seyrek hale gelecek ve incelecek. Bir kaç tekrar yani bir kaç ay içerisinde ciddi manada kurtulmamak elde değil 😀 İnternet ortamında yine ilk kullanımdan itibaren ciddi anlamda etkisini görenler hayli fazla. Bir kaç deneme sonrasında bitme noktasına geldiğini söyleyenler de mevcut. Ama tabi %100 başarı garantisi diye bir şeyi kimse size veremez. O sebeple denedikten sonra sizin de görüşlerinizi bekleriz.

    Bu arada neden bakımlı olmalıyım diyenler illa ki vardır. Onlar da kaptanın doğru giyinmenin önemi hakkındaki yazısını buradan okuyabilirler. Ha giyim ha bakımlı olmak pek bir farkı yok nasılsa. Ayrıca kısa boylular için giyim hileleri yazımızı ve zayıflar için giyim hileleri yazılarına da göz atabilirsiniz.

    Öpüldünüz.
    https://www.kaptanyaziyor.com ADRESİNDEN ALINTIDIR!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.