Şimdi Ara

Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
140
Favori
1.731.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    sıcaktır dikkat


    Tarifini yazarmısın çok güzel duruyor pizza.Dana jambon mu kullandın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci



    sıcaktır dikkat

     Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)


    sanki kalınlığı güzel gibi duruyor malzemede düzgün seviyede güzel olmuş hamurunu nasıl yaptığınızı yazarsanız bizde yaparız




  • Güzelmis
  • hocam aradan 6 yıl geçmiş bugüne kısmetmiş

    yaptım sadece hamuru kabarık oldu tadı güzeldi Teşekkürler tarif için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın en hit konusunu uplamak gerek. Bu konuyu görünce yazın geldiğini hatırlıyorum ben.
  • yapacagım.
  • En kısa zamanda yapıcam..

    Yapınca SS eklerim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masquerade89 kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun.
    Havalar çok sıcak olduğu için hamur fazla kabarmıştır.
  • Ben ilk defa yaptığım için deneyimsizligime verdim havalardanda olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty

    Çok sayıda pizza yaptım... Farklı fırınlarda denedim. farklı tepsilerde ...

    En son Tefal actifry'da yaptım (tabii ortasındaki çevirme aparatını çıkartarak) yüksek ısı verdigi için hamuru güzel pişirdi... taş üzerinde yaptım oda iyiydi...
    Ama bunların içinde tavuklu yaptım en iyisi o olmuştur diyebilirim...


    Bu arada bu adamın yaptıgı pizza gerçekten etkileyici




    çok iyi ya resmen arkası görünüyo şanslı veletler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkdenizLee

    Pizza ustasiyim sorulariniz olursa cekinmeden sorabilirsiniz

    hocam bugün yaptım fırında altı pişirmek için biraz uzun tutuyorum yani toplamda 30 dakika tutuyorum 200 derecede bu seferde üstündeki sucuklar yanıyor ne yapmam gerek bunun için ?? Birde farklı tüyoların varmı sos ve pişirim için ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty


    Bu arada bu adamın yaptıgı pizza gerçekten etkileyici




    Baştan uyarı, oruç tutanlar bu videoyu izlemesinler!!!

    Adam muhteşem yapmış gerçekten. Ama sırf hamurun hazırlık süresi bile tahminen 4 saat sürüyor.

    Bu arada, hamur konusunda zorluk çeken (özellikle bekar) arkadaşlara bir tavsiye ve değişik bir öneri:

    BİM, ŞOK gibi yaygın ve küçük marketlerde bile rahat bir şekilde bulabileceğiniz 1 paket bazlama alın (içerisinde 2 adet var), ortasından ikiye kesin (yani 2'şerden 4 yuvarlak parçanız olsun) ve bunu pizzanın tabanı olarak kullanın. Üzerine pizza malzemelerini yerleştirin. Çok hızlı, pratik, zahmetsiz bir yöntem. Hamurun yerini tutmaz tabii ki, ama yine de güzel bir lezzeti oluyor.




  • İftardan sonra yapacagim bunu :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamurun neredeyse hiç kabarmaması için ne yapabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

    Hamurun neredeyse hiç kabarmaması için ne yapabiliriz?

    Bir defa esmer unla yapmıştık, fazla kabarmamıştı.
  • Türkiyede konyali restorant disinda pizzayi iyi yapani görmedim, ev usulu en iyi konyali
  • up
  • sabahın bu saatin de bu konu da ne işim var ooof of

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığın tek yanlış kaşarı başta koyman olmuş, pişmeye yakın fırından çıkarıp kaşarı dökseydin daha mükemmel görüntü olurdu.
  • 6 yıllık başarılı bir başlık. En kısa zamanda annemin sponsorluğunda deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.