Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
107
Favori
209.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce başka bir markadan Keenetic'e geçiş yaptım iyiki de yapmışım. alt katta modem Omni DSL, üst katta AP modunda Mesh ile Keenetic Lite kullanıyorum gayet memnunum.

  • onat kullanıcısına yanıt
    Merhaba onat,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    İnternet alt yapınız DSL (RJ11 kablo) teknolojisine sahipse ADSL/VDSL/Fiber (EtherWAN) destekli Extra DSL model modemimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

    İnternet alt yapınız Fiber (RJ-45 kablo) alt yapısını destekliyorsa VİVA -GİGA ve ULTRA model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Matrixx7,

    Keenetic ailesine hoş geldiniz. Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. 2 sorum olacaktı. 2.4 Wifi kablosuz seçeneklerinde Maksimum İletim tam olarak nedir? Nelerde fark yaratır? Birde DSL bağlantımın SNR Margin hat zayıflaması download upload gibi değerlerini nerede görebilirim?

  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Matrixx7,

    Lokal ağınızda N ve AC destekli cihazlarınıza ncelik tanır fakat ilgili seçenek aktif edildiğinde ilgili özellik ISP firmanız tarafından desteklenmiyorsa internet bağlantı hızınızda yavaşlama meydana gelebilir.

    DSL bağlantı değerlerinizi Yönetim Menüsü altında Tanılama menüsünde bulunan DSL sekmesinde detaylı olarak görebilirsiniz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Matrixx7,

    Sağlıklı günler dileriz.
  • Tekrar merhaba, omni dsl ürününüzü aldım ve kurdum bir problem yok internete bağlanıyor ancak modemin güvenlik duvarı ayarlarında Dns diye bir şey var şimdi bu güvenlik duvarını nasıl yapacağım aktif olmasını istiyorum ama normal standart güvenlik duvarının aktif olmasını istiyorum DNS vs istemiyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblue2828 -- 26 Aralık 2020; 11:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu kablonet modemlerine el atsanız keşke

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba Matrixx7,

    Sağlıklı günler dileriz.

    Merhabalar sevgili keenetic

    Benim cihaz Omni dsl ve bağlı cihazların çok sık bağlantı kopuyor

    Aşağıda olaylarda da cihazların ne sıklıkla bağlantılarının koptuğunu görürsünüz

    Ekibimiz uzaktan bağlansın baksın demeyin hafta içi sizin ekibin çalıştığı saatte ben de çalışıyorum ve evde kimse olmuyor, başka ayar çözümü verirseniz sevinirim

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • darkblue2828 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba darkblue2828,

    Keenetic ailesine hoş geldiniz. Belirtmiş olduğunuz adım İnternet güvenliği ile ilgili bir uygulamadır bu adımda Adguard, Safe ve Yandex DNS ile internete çıkan cihazların reklam yada zararlı sitelere erişimini engellemek için kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için web sayfamızda ilgili DNS sunucularının makalelerini incelemenizi tavsiye ederiz.

    Cihazlarımızda Güvenlik Duvarı ( Firewall ) varsayılan olarak etkin gelmektedir.
  • avmehmet kullanıcısına yanıt
    Merhaba darkblue2828,

    Öncelikle Genel Sistem Ayarlarından Geliştirici modu seçerek Alpha 13 yükleyip test ediniz. Sorununuz devam etmesi halinde modeminizi kapatıp açmadan Tanılama menüsünden Self-Test dosyası alıp destek@keenetic.com.tr mail adresine yaşamış olduğunuz durumla birlikte gönderin inceleyelim.
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

    Değerli arkadaşlar hat bilgilerine bakarken kırmızı kutu içerisindeki değerlere mi bizim için önemli yoksa ok işareti ile belirttiğim değerler mi önemli bu sorunun yanıtını arıyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.


    @KEENETIC




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premier2007 -- 29 Aralık 2020; 12:11:32 >
  • Premier2007 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Premier2007,

    Kutu içerisine aldığınız değerler hattınızın Download (İndirme) ok işareti ile belirttiğiniz değerler ise Upload (Yükleme) yönüne ait değerlerdir.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkür ederim, rica etsem müsait bir zamanınız da hat değerleri mi yorumlayabilir misiniz ? Bir de modemin ayarlarını kaydetmek veya önceden kayıt bilgilerini modeme geri yüklemek işlemi ok ile işaretlediğim yerden mi oluyor ?



    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premier2007 -- 29 Aralık 2020; 15:12:16 >
  • Merhaba,

    Tam TP-Link TL-WA1201 alacakken, forumda ve birkaç alışveriş sitesinde okuduğum yorumlarda donma, ayarları unutma, sapıtma şeklinde stabilite/kararlılık gibi sorunları olduğunu gördükten sonra yeni keşfettiğim ve adını son dönemlerde sıklıkla duyduğum Keenetic modellerine yöneldim. Bu bağlamda Keenetic Air AC1200 (KN-1610) modeli sanırım üstte yazdığım diğer marka modelinin tam muadili. Belki daha iyisi? Bu açıdan yazılımsal veya donanımsal kararlılık sorunları yaşar mıyım, veya şikayetçi olan var mıdır?

    Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Aralık 2020; 2:53:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Dün Keenetic City sipariş vermiştim. Bugün biraz araştırınca bu cihazda wifi amplifier olmadığını farkettim. Halen kargo elime ulaşmadı. Muhtemelen bunu iade edip Extra olan modeli alacağım. Yalnız araştırırken çok şaşırdığım bişey farkettim. Daha ucuz olan Lite modelinde bile wifi amplifier varken City modeline neden yok ? Ekstradan kargo ücreti bana girdi. Beklediğim zaman ve satıcıyı uğraştırmamda cabası, adam bana sövmediyse iyi 😡 Gerçekten çok acayip bi donanım yapılandırma politikanız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier2007 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Premier2007



    Hat değerleriniz güzel gözükmekte ISP firmanız tarafından hattınızın internet paketinde herhangi bir hız sınırlaması bulunmuyorsa aşağıdaki video yardımı ile SNR ayarınızın kademeli olarak 8 dB den 7 dB- 6dB - 5 dB kademeli olarak düşürün hangi değerde internet kopması yaşarsanız bir önceki dB değerinde daha yüksek hızda bağlanabilirsiniz.





    Yedek almak için Running-Config dosyasını bilgisayarınıza kaydedebilir geri yüklemek için kaydettiğiniz dosyayı Startup-config menüsünden yükleyebilirsiniz.



    https://www.youtube.com/watch?v=mcQ2WV5xHSQ&t=13s




  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.