Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.830
Cevap
106
Favori
207.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Oncelikle ilginize tesekkur ederim, modemi kutu ve aksesuarlari ile birlikte HB uzeriden satin aldigim OVY Tek. `e geri gonderdimancak cihazin seffaf plastik kaplamasi acildigi icin sonuc iade talebini red ettiler. Acikcasi isi yokusa suruyorlar , sonucta urunu sizden alip bizlere satan araci belli bir noktada sizi ve markanizi temsil eder niteliktedir.
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Merhaba AcetoBalsamico,

    Bir önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi öncelikle yaşadığınız durumu incelemek isteriz destek@keenetic.com.tr adresine iletişim bilgileriniz ile birlikte yaşamış olduğunuz durumu kısaca belirtirseniz sizinle iletişme geçerek kontrol etmek isteriz. İletişim bilgileriniz geldikten sonra OVY firması ile iletişime geçerek durum hakkında bilgi alabiliriz.
  • Ürünlerin fiyatı çok uçuk.500tl vdsl modem. Aynı kalitede ki modem 250-300tl satılıyor.Ayrıca 4-5 tane anten var.Boş boşuna yer kaplıyor antenler.Nasıl olsa Db gücünü 23 üstü yapılamıyor.Antensiz çıkartın.Fiyatları da 300tl seviyesine indirin sonra gelin.Bu şekilde türk müşteri profiline uymaz.
  • Keenetic Omni DSL almayı düşünüyordum ama fiyat çok artmış. Kampanya olsa da alsak
  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt
    Merhaba NaziErBaşı,

    Öncelikle nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz bulut tabanlı ve rakiplerine göre bir çok artı özelliğe sahiptir. Anten sayıları Kablosuz Ağ teknolojisine göre yalnızca 2.4 Ghz yayın yapan (802.11 N) modellerde 2 adet 5 dBi çok yönlü 2.4 ve 5 Ghz yayın yapan (802.11 AC) modellerde 4 adet 5 dBi çok yönlü anten bulunmaktadır. Harici antenler bulunduğunuz ortama ve cihazınızı konuşlandırdığınız yere göre (Örneğin duvara asarsanız yada masa üstüne koyarsanız) sizlerin daha iyi bir kablosuz sinyal performansı almanız için dizayn edilmiştir.
  • Cmd_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cmd_,

    Omni DSL modelimizde şu an için devam eden bir kampanyamız bulunmaktadır. Cihazımızı güvenilir online alış veriş sitelerinden 299 TL aralığında satın alabilirsiniz.
  • merhaba. VDSL modem olarak hangi modeli tavsiy edersiniz. Evde Wifi sürekli kopuyor yada hız düşüyor. mevcut modemim TP-Lİnk
  • Merhaba Start modelinde kablosuz genişletici özelliği var mı ? Lite de var gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Merhaba mr.isson76,

    ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber (EtherWAN) destekli Omni DSL ile Extra DSL model modemlerimizi incelemenizi öneririz.

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl
  • Tugi136 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tugi136,

    Start model Router cihazımızda kablosuz menzil genişletici ( Range Extender ) özelliği bulunmaktadır. Bütün cihazlarımızda Yönlendirici ( Router ), Erişim Noktası ( Access Point ) Menzil Genişletici ( Range Extender ) ve Adaptör (İstemci) modu bulunmaktadır.
  • Merhaba,

    Yeni bir vdsl modem arayışındayım 4 port çıkış olacak ve vdsl desteği olması gerekiyor. Daha önceden city modelinizi aldım ve wireless mesafesi berbat çıktı şöyle ki 17 yıllık modemim wireless olarak daha daha fazla alanı kapsıyordu. Onun çektiği yerde city çekmedi. Geri iade ettim. Sizin başka önerebileceğiniz modeliniz var mı? Anteni güçlü olması gerekiyor. Teşekkürler
  • caksak kullanıcısına yanıt
    Merhaba caksak,

    City model Router cihazımızın çekim alanı ile ilgili yaşamış olduğunuz durum için bizler ile iletişime geçtiniz mi? Geçtiyseniz bizlere özelden ad soyad iletişim bilgilerinizi atarsanız seviniriz. ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber (Ether WAN) desteli AC 1200 Mbps 4 X 5 dBi yönlendirilebilir Amplifier destekli antenlere sahip Extra DSL model 4 portlu modemimizi inceleyebilirsiniz.

    Kabosuz sinyaller bulundukları ve cihazın konuşlandırıldığı ortama göre değişkenlik gösterebilir bulunduğunuz ortamda kablosuz sinyalleri etkileyen herhangi bir durum ( duvar kalınlığı, kablosuz sinyal yoğunluğu vb. ) var ise farklı bir Keenetic model router cihazı ile Wi-Fi Mesh yaparak kablosuz ağınızı genişletebilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Peki. mesela ben anten sevmiyorum(konumlandırma vs. gibi sıkıntılar oluşturuyor) ve modemi duvara konumlandırıyorum. Taşınabilir diskimi ya da SSD FTP serverdan kablosuz vergi girdi çıktısı da yapmak istiyorum.Şimdi ben nasıl diskimi takıcam ve güvenli şekilde konumlandırıcam duvara takılı olan modemin üstüne.Açıkçası KEENETIC markasının kullanıcının işini kolaylaştırıcak daha kompakt ve antensiz modeller çıkartması gerek.Diğer türlü piyasaya sürülen satış fiyatlarını hak etmiyor.İnsanlar 700-1200tl bu cihaza yatırıcaksa garantisi 5-6 yıl gibi uzun süreler garanti verebilmeli ve kullanıcı dostu olması lazım.Günümüzde kompaktlık herşeyken anten takması KEENETIC'in oldukça rahatsız edici bir durum.
  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt
    Merhaba NaziErBaşı,

    Müşterilerimizin geri bildirimleri bizim için değerlidir, müşterilerimizden gelen talepler ilgili birimlerimiz ile paylaşılmaktadır. Ürünlerimiz için belirlenen fiyatlar ile ilgili yapmış olduğunuz yoruma katılmamakla birlikte ürünlerimizi satın alan kullanıcılarımızhttps://account.keenetic.com kayıt yaparak cihazınıza + 1 yıl ek garanti vererek 4 yıl garanti veren tek firmayız.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İlginiz için teşekkür ederim geri iade ettim çünkü elimde karşılaştırabileceğim modem vardı gücü acısından birinden sinyal alırken birinden alamıyordum. Bahsettiğiniz modemin antenleri cityden farklı mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caksak -- 27 Ağustos 2020; 14:24:58 >
  • caksak kullanıcısına yanıt
    Merhaba caksak,

    Extr DSL cihazında 4 x 5 dBi çok yönlü antenlerin üzerinde ayrıca 4 adet Amplifier bulunmaktadır.
  • caksak kullanıcısına yanıt
    City modeli ev için alınabilecek en ideal cihazlardan biri. Kullanım ortamınızı bilmemekle birlikte ben 2 tane City cihazı açık ağaçların olduğu ortamda kullanıyorum. 20-30 metre de bile sıkıntısız wifi sinyali alıyorum. Hatta cihaz kutu içinde.
  • Açık alanda olabilir, evde açık yere de koydum fakat 1 duvar arkasında dahi 1 tık sinyale kadar düşerken benim rt-211 modemimle (17.yıl) 2 tık sinyal alıyorum.
  • caksak kullanıcısına yanıt
    Peki tek çizgi ile hızınız yada internet gezinmeniz nasıldı?

    Çünkü canlı örnek olarak, wifi sistemimin kurulu olduğu alanda ilk bağlanan biri biraz zayıf dedi. Sonra nasıl peki hız dediğimde. 1-2 çentik çektiği gözüküyor ama tıkır tıkır sayfa ve youtube açılıyordu. SIkıntı yok dedi. Cİhazını evinde test ettiğimde ana hattın 1/3 kadar hız alıyordu rahat.

    Açıkcası 1-2 çentik çekti yada çekmedi yanıltıcı olabiliyor.

    6 kat aşağıdaki modeme bağlanıyorum sayfa açmaz dedim dün akşam. Yavaşta olsa açıldı mesela.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.