Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • caiz2005 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar caiz2005,

    İnternet bağlantınızı gerçekleştirebildiniz mi? Gerçekleştiremediyseniz iletişim bilgilerinizi destek@keenetic.com.tr mail adresine gönderirseniz arkadaşlar hızlıca sizinle iletişime geçerek sorununuzu çözeceklerdir.
  • dusunur71 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dusunur71,

    Her iki cihazınızın da Tanılama menüsünden Self-Test dosyasını ve işlemcinin %100 olarak gördüğünüz ekran görüntüsünü destek@keenetic.com.tr mail adresine gönderebilirseniz hızlıca kontrol edebiliriz.
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Merhaba volkantipi,

    Öncelikle Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ADSL2+ /VDSL2 ve Fiber (EtherWAN) destekli modellerimiz Omni DSL ve Extra DSL modelleridir. iki cihazımızı da VDSL hattınızda sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Her iki modelin karşılaştırma tablosuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl




  • ozzdere O kullanıcısına yanıt
    Merhaba ozzdere,

    Aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000865499-Medya-sunucu-ortam-kitapl%C4%B1%C4%9F%C4%B1
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    2 adet Viva satın aldım fakat çekim gücünden memnun kalmadım. Siteniz üzerinden Viva'yı Giga ve Ultra ile karşılaştırdığımda Kablosuz Amplifier özelliği Viva'da bulunmamakta. Ayrıca Hepsi Burada üzerinde gördüğüm kadarıyla Giga içerisinde 4 adet, Ultra içerisinde ise 8 adet sinyal arttırıcı özelliği görünmekte.

    Özetleyecek olursam Viva'nın çekimini beğenmedim, Ultra ve Giga bu konuda büyük bir fark yaratacak ürünler midir? Sinyal arttırıcı özellikleri gerçeği yansıtmakta mıdır? Viva'da bu bahsi geçen sinyal arttırıcılardan yok mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yally34 -- 5 Haziran 2020; 17:18:18 >
  • yally34 Y kullanıcısına yanıt
    Nerde yazıyor 4x 8x sinyal artırıcı , sanki katlarıymış gibi imaj vermişsiniz, yanlış beklenti olmasın, yanıltmayalım insanları arkadaşım, adet diyor. alıcı ve verici olarak her wifi çıkış girişte zayıf sinyalleri güclendirerek alır. Ultra 2600 Giga 1300 olduğu içine arada sayı farkı var. hem uzaktaki cihazları daha iyi duyar, hem de cihazı yormadan uzağa amplifier ile gönderir. Bu özellik temelde yeni nesil telefonlarda da amplifer olanlada çok işe yarıyor, alırken Keenetic yükseltip alıyor, gönderilen 20dbm sınırını aşmamak gerektiğinden sinyal uzakta zayıfladığında aplifierlı telefon çoğaltıp alıyor. ExtraDSL ürünümü seçerken bu özellik beni mest etti. Ofisteki kulalndığımız Ultra da da çok işe yaradığını düşünüyorum. ama istemcinin de özellikle alırken desteklemesi gerekir, çünkü Ultra amplifer lı da olsa gönderilen gücü CE ile sınırlı.

    Evet Viva da bulunmuyor bu özellik, yazmıyor ürün detayında, ben de sormuştum daha önce.

    https://www.hepsiburada.com/keenetic-ultra-ac2600-4x5dbi-cloud-vpn-dualcore-mu-mimo-beamforming-wpa3-amplifier-2xusb-5xge-sfp-fiber-mesh-wifi-router-p-HBV00000MHZFI

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 3 Haziran 2020; 14:22:34 >




  • yally34 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba yally34,

    Antenlere Ek Kablosuz Amplifier (Güçlendirici). Toplam çıkış gücü CE standardında sabit olsa da, zayıf sinyalleri alırken yükseltip routera ileterek çok daha uzak mesafede cihazlarla iletişim olanağı sunuldu. Bu sayede veriyi gönderirken de modem ya da router’ın gücünü daha efektif kullanmasına olanak tanınmakta.

    Ultra cihazımızda 8 adet Giga cihazımızda ise 4 adet kablosuz Amplifier bulunmakta olup Viva model Router cihazımızda Kablosuz Amplifier özelliği bulunmamaktadır.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Tüm sorularıma verdiğiniz açıklayıcı cevaplar için çok teşekkürler.
  • Mehaba D-Smart 24 Mbps Fiber(Superonline altyapılı) internet kulanmaktayım.Kullanıcı adı ve şifremi biliyorum operatörle görüştüm mevcut verilen modemin dışında modem kullanabileceğim konusundada bir problem olmayacağı söylendi.Aşağıda paylaşagım linkteki ürünü modem yerine kullanablirmiyim olmaz ise uygun fiyatlı fiber modem tavsiyeniz ne olur.

    https://www.hepsiburada.com/keenetic-city-ac750-3x5dbi-cloud-vpn-wpa3-4xfe-fiber-mesh-wifi-router-genisletici-access-point-p-HBV00000N22OD




  • Cpt Janissary C kullanıcısına yanıt
    Hattın Ethernet kablosu ile geliyorsa WAN portuna takarak kullanıcı adı ve şifreni girip interneti sorunsuzca sonlandırıp kullanabilirsin hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cpt Janissary C kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cpt Janissary,

    Kullanmakta olduğunuz internet alt yapısı Fiber (Ethernet) ise hattınıza ait kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız City model Router cihazımızı kullanabilirsiniz.
  • yally34 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba yally34 ,

    Biz teşekkür eder sağlıklı güzel günler dileriz.
  • Ekstra dsl'in mevcut modem'lerden anten bakımından çok çok fark var mı? Yani biri 4 metre de zayıflarken extra dsl 6 metre'ye gider diyebilir miyiz? Yoksa 5ghz, stabilite ve yazılım konusunda mı avantajları var?
  • Merhaba,

    Extra Dsl ve KeeneticOS 3.4.3 sürümünü kullanmaktayım.

    Web üzerindeki VDSL SNR margin değerini değiştirme ayarlarını kontrol ettiğimde bir hatanın olduğunu farkettim.

    Ayarlarda varsayılan değer olan 8db değerine ayarlı, fakat tanılama ayarlarına baktığımda SNR Margin( Gürültü Seviyesi) 14db olarak gözükmektedir ve uyuşmamaktadır.

    8db olan varsayılan ayarı değiştirmeyi denediğimde ise sadece artırılabilir hızda değişim olmaktadır, bağlantı hızında hiçbir değişim olmamaktadır.

    Asus modem arayüzünde de aynı işlemi yaptığımda hem bağlantı hızı hemde artırılabilir hız değişmektedir.

    Acaba 3.4.1 sürümü ile gelen "DSL: SNR marj ofset yapılandırması uygulandı" yeniliğiyle alakalı bir sorun olabilir mi?

    KeeneticOS 3.4.1 Sürüm Notları
    Son güncelleme 03.06.2020
    14-05-2020 tarihli resmi yayın KeeneticOS 3.4.1.

    En son sürümü kurmak için web kontrol panelinden Keenetic'i güncelleyin .

    Yeni özellikler
    USB belleğe uzaktan erişim için uygulanan WebDAV ve SFTP sunucuları
    MWS: ana taşıyıcı erişim noktası kapatması uygulandı
    DSL: SNR marj ofset yapılandırması uygulandı
    DLNA: PPTP, SSTP, L2TP / IPSec aracılığıyla medyaya erişim eklendi




  • Filozof gibi bilge cihazlarınız var görünüyor, diğer markalardan farkınız nedir? özetle.
    iyi günler
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Merhaba Volkantipi,

    Extra DSL ürünümüzde antenlere Ek Kablosuz 4 adet Amplifier (Güçlendirici) bulunmaktadır. Toplam çıkış gücü CE standardında sabit olsa da, zayıf sinyalleri alırken yükseltip routera ileterek çok daha uzak mesafede cihazlarla iletişim olanağı sunuldu. Bu sayede veriyi gönderirken de modem ya da router’ın gücünü daha efektif kullanmasına olanak tanınmakta.
  • Ar3th A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ar3th,

    SNR değerleri ile hattınızın gürüldü seviyesi aynı değerlerde olmaz SNR değer marj olarak hesaplanır ve hattınızın gürültüsünde dalgalanma olması durumunda bu marj sayesinde internet kesintinizin önüne geçilir. Tanıöama menüsünde hat değerlerinizin ekran görüntüsünü destek@keenetic.com.tr hesabına göndererek kayıt açabilirseniz hattınızın alacağı maksimum hız değerini ve hattınızın gürütü seviyesini kontrol ederek (Aldığınız internet paketi hizmetine göre) SNR değiştirerek hızınızı arttırma ile ilgili kontrolleri yapabiliriz.
  • Tunc9734 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tunc9734,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    Keenetic olarak sizlerin internet erişimindeki ihtiyaçlarınızı en iyi şartlarda karşılamak ve ötesinde görünce çok seveceğiniz özellikler geliştirerek, internet ve haberleşme konforunuzu en üst seviyede sağlama hedefiyle ürün geliştirmekteyiz.

    Keenetic ürünleri ölçeklenebilir güçlü donanımları yanı sıra oldukça gelişmiş ve sıklıkla güncellenen yazılıma sahiplerdir.

    Ürünlerimizin özelliklerini keenetic.com.tr web adresimizden inceleyebilirsiniz, farklarımızı değerlendirebilirsiniz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Merhaba KEENETIC,

    Sorunumun internet servis sağlayıcımdan kaynaklandığını farkettim. 100 mbitlik paket kullanıyorum, fakat hızımı 80 mbite sabitlemişler. Mevcut SNR Margin değerim 14db. 20db yapınca olması gerektiği gibi 62 mbite düştü hızım. Hız sabitleme yaptıklarından dolayı 14db nin altına insemde hız değişmiyor.

    Desteğiniz için teşekkürler.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    İnceliyorum ürünlerinizi etkileyici görünüyor, bu arada centilmen firmasınız takdir ettim, rakiplerinizle karşılaştırmadınız kedninizi, benim sorum biraz haddimi aştı. Ben ali veliden güçlüyüm, ayşe fatmadan daha güzelim demek gibi kaba olurdu. Cevabınız "biz buyuz takdir sizde olsun oldu". Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.