Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
107
Favori
209.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Salona ethernet ile wifi genişletmek amaçlı Keenetic Air mi Extra mı önerirsiniz? Air de Extra 'da 369TL. Aynı fiyattalar. Extra'nın ram vs 2kat yüksek. Fark eder mi? Extra mı alınmalı? HG255s'ten bir ethernet ile sıkıntısız halledebileceğim ürün olsun .. Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

    (Eğer derseniz ucuz ve wifi genişletmeye hayli hayli yeter "City" modeli de olabilir ama bilmiyorum. Hiç ekstra bi router / amplifier kullanmadım orjinal internet modemin üzerine)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 8 Kasım 2021; 16:13:54 >
  • extra (man. zyxel)

    air (man. tp-link)


    fiyatları aynı diyorsan, bence hiçbiri. hislerim bunu söylüyor. yine de sen bilirsin. Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

    ikisinden biri dersen illa, extra seçerdim.




    extra için openwrt linki vereyim:

    https://downloads.openwrt.org/releases/21.02.1/targets/ramips/mt76x8/openwrt-21.02.1-ramips-mt76x8-zyxel_keenetic-extra-ii-squashfs-factory.bin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Kasım 2021; 8:56:9 >




  • MordSithh kullanıcısına yanıt
    Merhaba MordSithh ,

    Tüm Keenetic modelleri Router / Erişim Noktası ve Kablosuz Tekrarlayıcı olarak kullanabilirsiniz. City , Air ve Extra model router cihazlarımızın karşılaştırma tablosunu incelemenizi tavsiye ederiz. İleriye dönük olarak Extra Router cihazını kullanmanızı öneririz.

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra,keenetic-air,keenetic-city
  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    O siyah Extra veya Extra II ile ülkemizde satılan Extra aynı değiller. Ülkemizdee satışı olmayan modeller ile kafa karıştırmanın anlamı yoktur. OpenWRT herkesin tercih ettiği bir kıyas değildir hocam.


    Zyxel'in Keenetic versiyonları ile Keenetic kendi modelleri farklı özelliklerde olabilir. Keza bu modellere bakınca wifi teknolojilerinde küçük bir fark göze çarpan ilklerden. Birbirine karıştırmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Kasım 2021; 11:53:58 >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Baktım incelemeye önceden fakat detaylı özelliklerine bakınca pek anlamıyorum. Hepsi 100 veriyormuş ethernet portundan. 1gbps beklerdim. extra'dan falan. neyse napalım. zaten internet 100mbps paket D: 200e geçersek artık.

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Hocam, boş bir cevap olmuş kusura bakmayın. Eğer hiçbiri diyorsanız, en azından tavsiye verirseniz iyi olurdu. BEn onun için burdayım zaten. Siz ne öneriyorsunuz? Extraya 300-360tl verilir mi? Salona koycam sadece wifi genişletsin .. yoksa daha u ygun vs varsa beklerim cevap. xiaomi falan söylemeyin bana ethernet çekip genişletceğim yöntem lzım

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151027518


    Genişletici vasfında kullanılabilecek Extra'nın bir üst versiyonu SpeedSter'dir.


    Gigabit portlar ağınız içerisindeki aktarımlarda size avantaj sağlar. Ülke internetimizin aktarılmasında 100Mbit port çoğunlukla yeterli olup, wifi üzerinden 867mbps ye kadar teorikte aktarım da yapabilirsiniz.

  • O zaman bu indirimde bir tane Extra kovalayımm. 300'leri görmüş.. 360larda şuan kazık yemeyelim bari Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    Yardımcı olayım. Bu link perakende alımlar için en uygun fiyata sahip. https://pckolik.com/urun/keenetic-ac1200-extra-4-antenli-5-port-mesh-router/

  • seçim önemli. sen seçmişsin ben senin seçimine istinaden, tercih edebilecek olan modeli sana önerdim. şimdi ben git şunu al deseydim sen onu mu alacaktın? yok böyle alış şekli. böyle hareket edersen, sonra keşke.. dersin. Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI  modelleri seçmek senden. ben ürünü kötülemedim. fiyatları aynı dediğin için ben bunu normal karşılamadığım için kendi tercihimi sana yansıtmışken, senin boş mesaj demiş olman benim için pek bir anlam ifade etmedi. bence sen önce ev içerisinde dahili antenleri olan bir ürün mü yoksa harici antenleri olan bir ürün mü kablosuz hizmetde daha iyi performans verir önce buna bir bak. elindeki cihazı iyi konumlandırmayı dene önce. paranı cebinde tutmaya bak. kablosuz ağ genişletmede, senin uygulamaya çalıştığın yöntem tercih edilecek bir yöntem değil. ama mesela seçtiğin ürünü alıp, huawei'nin yerine kullanma durumunda daha iyi performans da alabilirsin. bu senin yapacağın araştırma, çalışma ve tespitlere bağlıdır. 360₺ dediğin nedir ki? niye verilmesin 1200 ac cihazı 150₺'e bulursan bana da haber ver alayım hemen





  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    evin sistemi oturma odasına göre kurulu. yerden odaya ethernet falan geçiyo yani hazır her şey. modemi kaydırırız da bu sefer her şey karışır. fiber direk duvarın içinden geliyor modemin arkasına. diğer türlü koridorun tepesinden geçirmek gerek. tekrar kücük bikaç delik acıp kapı yanından falan geçirmek gerek.. Yani işte .D


    Hayır da araştırcaktık düzgün öneri verirseniz.

    "extra (man. zyxel)

    air (man. tp-link)


    fiyatları aynı diyorsan, bence hiçbiri. hislerim bunu söylüyor. yine de sen bilirsin. Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

    ikisinden biri dersen illa, extra seçerdim.




    extra için openwrt linki vereyim:"


    Bu ne? Ben burda yazdıgım modellerden başka bir şey gördüysem arap olayım ki olmucam gibi görünüyor yoksa ben körüm


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 





  • Hiç duymadım burayı alışveriş de yapmadım. 40tl için ürünü sevemez veya sıkıntı olursa bana iş çıkaracak bi yer mi ? Hepsiburada'dan alıp geçerim. Beğenmedim mi tak yollarım geri. Bilemedim. Her ay başı bir 300e indirmişler gözüküyor fiyat geçmişlerini aratınca.

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    Açılışa özel kampanyalı fiyat. Duyurusunu Keenetic sosyal medya hesaplarında görmüştüm.

    Bu 14 gün koşulsuz iade suistimal edilmediği sürece bende arkasındayım.

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    diğer ürüne göre tercih edilebilecek, seni meşgul edebilecek bir ürünü sana önerdim. ya ne düşüneceksin? paran var mı? tercihini yap ve git al. alışveriş dediğin böyle olur. kendi göbeğini kendin keseceksin. valla ben öyle yapıyorum. pişmalık duyacaksın kendi kendine hayıflanırsın. en kötü ilk seçiminde yanılırsan, ikincisine tecrübe edinmiş olursun. Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Extra'yı kastettiniz o muydu dediğiniz tavsiye? Ben hala sizi anlamadım.

  • KEENETIC markasını iki arkadaşıma önerdim, biri çok memnun olurken, diğeri hiç memnun kalmadı, farklı bir markanın ürününü aldı.

  • monster34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba monster34,

    Öncelikle markamızı tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederiz. Herkesin bildiği gibi network ürünlerinin performanslı ve stabil çalışması için bir çok etken bulunmaktadır. Alt yapı - ürünün kullanıldığı ortam, doğru ürün seçimi, ürün ve anten konuşlandırılması, cihaz üzerinden bağlantı sağlayan istemciler vb. bahsettiğimiz etkenlere bağlı olarak kullanıcılar diğer durumları göz ardı ederek iade yolunu tercih edebiliyorlar, bu gibi durumlarda iade öncesinde bizlere ulaşılması durumunda yaşadıkları durumlar uzman ekiplerimizce incelenip çözüme ulaşması adına gerekli inceleme ve yönlendirmeler yapılarak çözüm yoluna gidilmektedir.
  • Merhaba,


    Keenetic extra dsl e evden uzaktayken zamandan kazanmak için yaklaşık 60gb boyutunda torrent dosyasını uzaktan web arayüzüne bağlanarak indirme listesine ekledim. Eklememle birlikte torrent uygulaması dondu, keenetic mobil uygulama üzerinden modemin reboot olduğu bildirimini aldım, şimdi de modem arayüzünde sayfa açılıyor ama içerik yok. Keenetic mobil uygulamasında da offline olarak gözüküyor.


    Gördüğüm kadarıyla transmission keenetic üzerinde hiç stabil çalışmıyor. Bu extra dsl e özgü bir durum mu? Ultra, Peak gibi cihazlarda da böyle mi acaba?


    @KEENETIC @Holisticmax

  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    Yüksek boyutlu dosyanın hashlenmesi sırasında yük binebilir. Dosya sistemi nedir diskin?

    Yeni DPI motoru ile olan QoS yönetimi kaynak tüketimini arttırmaktadır. Kararlı sürüme gelinceye kadar düzeltme ve geliştirmeleri olacaktır.

    Torrent sık sık kullanmayı düşünüyorsanız, kararlı sürüme geçinceye kadar Traffik Şekillendirici bileşenini bir süre kaldırabilirsiniz.


    Torrent cihazın kaynak tüketimine bağlı olarak performansını gösterecektir. Aynı zamanda bu özelliğin hızlı indirmek bir yana evde değilken akşam gelinceye kadar, yada bilgisayar açık bırakmadan düşük elektrik maliyetleri ile kullanılabilmesi için tasarlandığını göz ardı etmemek lazım.

  • Dosya sistemi ntfs.


    Eve telefon açıp modemi yeniden başlatmalarını istedim. Kendine geldi ancak bu sefer de transmission tepki vermiyor, loading yazasında kaldı, indirme listesi de boş gözüküyor. Sanırım veri çekemedi.


    3.6.12 versiyonunu kullanıyorum. Kaynak tüketimi: CPU 13%, RAM 66%


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI




  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.