Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
107
Favori
209.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Merhaba TiRaNTx,

    Bir önceki cevabımızda da belirttiğimiz gibi Kablosuz Ağ sinyalleri bulunduğu ortama göre değişiklik gösterebilmektedir. Kablosuz Ağ sinyallerinizi zayıfladığı yerlerde sinyal gücünüzü yükseltmek için bir Access Point cihazı almanızı önerebiliriz. Keenetic marka ürünlerin hepsi "Wi-Fi Mesh" teknolojisini desteklediği için herhangi bir Keenetic Router cihazı alarak Mesh ile kablosuz sinyallerinizi genişletebilirsiniz. Cihazınızda Kablosuz ağ performansını en iyi şekilde kullanmak için aşağıdaki makalemizi okumanızı önerebiliriz.

    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000807959-Wi-Fi-h%C4%B1z%C4%B1n%C4%B1-maksimuma-%C3%A7%C4%B1karma




  • theraptorx kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz.
  • HumanHunter H kullanıcısına yanıt
    Performans açısından modem ile bağlantı kurmasını önerebiliriz, fakat modem ile aradaki router üzerinden bağlantı sağlamak isterseniz mesafeye göre performans ve bağlantı sorunları ile karşılaşma durumunuz olabilir bu durum diğer marka access pointler için geçerli olacaktır.
  • iyi forumlar.
    Keenetic omni dsl n300 vdsl2 modeminizi aldım fakat kablosuzda ping sorunu yaşıyorum.
    Kablolu bağlantı yaptığımda sorun olmadıgını birçok kez test ederek denedim.
    Kablosuz bağlantı modem ile bilgisayar arasında 30 cm mesafe bulunmakta. Sorunum hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Bu arada modemin arayüzünü ve uygulama ile uzaktan kontrol kısmı da gayet güzel olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih648 -- 11 Şubat 2020; 9:27:35 >
  • fatih648 F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Fatih Bey,

    Yaşamış olduğunuz durumu incelemek için modeminizin yanındayken Pazartesi - Cuma 09:00 - 19:00 saatleri arası hizmet veen 0216 709 3200 numaralı Keenetic Destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Bugün iletişime geçeceğim teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Standar bir ev kullancısı olarak ev için önerebileceğiniz fiber modem hangisi ve fiyatı nedir acaba?
    (Torrentmiş bilmem neymiş gibi özelliklere ihtiyacım yok, wifi'ı düzgün olsun yeter.)
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Merhaba IraArel,

    ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber destekli Keenetic OmniDSL yada ExtraDSL modellerimizi incelemenizi önerebiliriz. Son kullanıcıya satışımız bulumamakta olup E-Ticaret sitelerinden ürünlerimizi temin edebilirsiniz. Fiyatlar değişkenlik gösterdiği için net bir fiyat ilgisi paylaşamamaktayız.

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba IraArel,

    ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber destekli Keenetic OmniDSL yada ExtraDSL modellerimizi incelemenizi önerebiliriz. Son kullanıcıya satışımız bulumamakta olup E-Ticaret sitelerinden ürünlerimizi temin edebilirsiniz. Fiyatlar değişkenlik gösterdiği için net bir fiyat ilgisi paylaşamamaktayız.

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl
    Doğrudan fiber modem yok mu?




  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Merhaba IraArel,

    Talebinizi detaylı olarak yazabilirseniz sizlere doğru bir ürün tavsiyesinde bulunabiliriz.
  • Yaklaşık bir aydır Keenetic Extra DSL AC1200 modemi kullanıyorum, modemden ziyade akıllı bir cihaz gibi.Üründen çok memnunum,evimde 1 kamera 3 akıllı ampül 1 tane robot süpürge var bunların harcadıkları veri miktarını zamana göre grafiksel olarak host traffic menüsü kısmında kontrol edebiliyorum.Modeme 1 tb harici disk bağladım ve uzaktan cihaza keenetic cloud sistemini kullanarak bağlanıp bir nas gibi kullanabiliyorum.Bununla ilgili bir detay olarak harici disk belli bir süre sonra bekleme konumuna geçiyor ve sürekli çalışıp enerji ve diskin ömründen yemiyor. Wireless olarak ekstra bir artısını görmedim.Ama cihaz genel olarak hem yenilikçi hem estetik olarak başarılı bir cihaz.
  • Lustiel L kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lustiel,

    Ürünümüz ile ilgili güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Cihazlarımızda bulunan Amplifier sayesinde kablosuz sinyal performansı uzak noktadaki cihazların sinyallerini arttırarak kullanıcılarımıza daha iyi bir kablosuz sinyal alanı sunmaktadır.
  • VDSL'e geçiş yapacağım için yeni bir modem alma gereksinimim oluştu.

    50 Mbit yeni alacağım internet paketim ve 3 pc, 1 smart tv, 4 android telefon sürekli bağlı olacak cihaza.

    Ürünlerinizin kağıt üzerinde özellikleri ve kendine ait bir işletim sistemi ile geliyor olması gerçekten diğer markalara bakarak büyük fark yaratıyor. Ancak takıldığım nokta ürünlerinizin yeni olması ve kullanıcı yorumlarının kısıtlı olması.

    Ülkemizin kur değerleri göz önüne alındığında ücretine çok yorum yapmak anlamsız olur.

    Her girdiğim x marka üründe ısınma, çekmeme, bağlantı sorunları gibi şikayetler var kafayı yememek imkansız oysaki alacağım bir tane vdsl modem bu kadar zor olmamalıydı.

    Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • ÖzkanÇ kullanıcısına yanıt
    Ben 6 aydır ExtraDSL cihazı kullanıyorum ve cihazın performansından çok ama çok memnunum, bu markayı rakiplerinden ayıran özellikleri gerçekten saymakla bitmez ama en ayırıcı özellikleri üzerinde kendilerine ait KeeneticOS işletim sistemi olması daha önce tp-link zyxel ve asus marklarını kullandım cihazlar genellikle satışa sunulan FW yazılımlar ile ömrünü tamamlayıp ürüetimden kalkıyor bu da cihazın güncel teknoloji ile uyumunu tamamen bitiriyor. 6 aydır en az 6 FW yazılımı gelmiştir çıkarılan bu yazılımlar cihazın sorunlarını düzeltmede değil yeni özellikler ekleniyor ilk aldığımda WP3 kablosuz şifreleme protokolü yoktu fakat sonraki yazılımlarda WPA3 şifremele türü eklenmiş uzun lafın kısası verdiğim paradan hiç pişmanlık yaşamadım marka müşterilerine bu şekilde destek vermeyi sürdürürse Türkiye'de çok kısa zamanda rakiplerinin önünde olacaktır diye düşünüyorum.




  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim geri dönüşünüz için.

    Bende yaptığım araştımalar sonunda OMNİ DSL siparişi verdim bugün. Alacağım max hız hattımdan dolayı 39 Mbps olacağı için fazlasıyla işimi görecektir. Umarım sıkıntı yaşamadan kullanırız uzun süre.
    Dilerim şirket bu çizgisini bozmadan ilerler ve ülkemizde gerekli yerini alır çünkü dediğiniz gibi cihazı çıkartıyorlar güncelleme yok destek yok sunuyorlar piyasaya el mahkum tabi insanlar alıyor, bu marka ile farklılaşma gerçekleşmesi dileğiyle.
  • Bu konuyu srekli üstlerde görüyorum, nedir bu modemin espirisi. 5mbit hızı alıp 50 mbit falanmı yapıyor. Diğer modemlerin yapamadığı neyi yapıyorda bu konu sürekli yukarda
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Merhaba ARTHUR,

    Konu Keenetic Türkiye resmi hesabi ile bilgi, destek vb. durumlarda yardım almak isteyen forum kullanıcılarına resmi hesap üzerinden en doğru bilgiyi paylaşmak üzere açılmış sponsorlu bir konudur.

    Markamızı diğer rakiplerimizden ayıran bir çok özelliği bulunmaktadır. Bunların başında cihazlarımızın üzerinde bulunan ve Keenetic markasına ait KeeneticOS işletim sistemi gelmektedir. Bu işletim sistemi sayesinde cihazlar hem güncel teknolojiye ayak uydurup kullanıcılara yeni özellikler sunmakta, hemde kullanıcı taleplerine göre dizayn edilerek müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

    Günümüz teknolojisinde donanım özellikleri ile yazılımın uyumlu çalışması kullanmakta olduğunuz cihazlarda performans ve stabiliteyi sağlayarak maksimum verim alması için gerekli olan bir durumdur, Keenetic kullanıcılarına sunmaya çalıştığımız yenilikler sayesinde kullanıcılar hiç bir ücret ödemeden günümüz teknolojisinde ihtiyacı olan güvenlik (WPA3 şifreleme "rakiplerimizde şuan WPA3 destekleyen bir model bulunmamakta") MESH Wi-Fi sistemi ( Keenetic model bütün cihazlar birbirleri ile MESH Wi-Fi yapabilmekteler "rakiplerimizde Mesh Wi-Fi sistemi yalnızca belli modellerinde paketler halinde satılmakta") gibi teknolojileri buluşturarak fark yarattığımızı söyleyebiliriz.

    Markamızı detaylı incelemek isterseniz her zaman bizler ile bütün destek kanallarımızdan iletişime geçebilir yadawww.keenetic.com.tr web sayfamızı ziyaret ederek markamız ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 25 Şubat 2020; 15:6:58 >




  • Merhabalar,

    Kablo modem olarak değil, kablo modeme bağlantı yaparak router olarak kullanılabilen bir ürününüz var mıdır
  • rsezen R kullanıcısına yanıt
    Merhaba resezen,

    Docsis destekli ürünümüz bulunmamaktadır. Docsis modeminize bütün router destekli cihazlarımızı bağlayabilirsiniz, internetiniz Docsis modem üzerinde sonlanacağı için kullanıcılar interete çıkarken Docsis modeminizin üzerinden geçeceklerdir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.