Şimdi Ara

Ev Telefonunu açınca internet geliyor !!! Acil destek!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir uzmanlık sorusu olacak ama ciddi bir teknik desteğe ihtiyacım var.

Adsl modem kullanmaktayım. Splinter sağlam. Bir kaç kez farklı kalitelerde kablo değişimi de yaptım.

İnterneti yarım saat gibi kısa bir süre kullandıktan sonra internet yok uyarısı alıp interneti kaybediyorum. Ancak ev telefonunu açtığım an internet geri geliyor ve telefon açık kaldığı sürece interneti kesintisiz kullanabiliyorum.

Sizce bu durum neden kaynaklanıyor? Daha önce bunu yaşayan oldu mu ya da bu konu hakkında teknik bilgisi olan var mıdır?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimozan -- 3 Nisan 2016; 12:29:30 >

Arkadaşım büyük olasılıkla evine gelen telefon hattında(kablosunda) bir sıkıntı var. Değişilmesi gerekiyor. Bu durumu şirkette yaşadık biz. Telefon açınca, geliyordu. Sonradan da şöyle sıkıntı yaşadık. Yine internet gidiyordu. Bu sefer telefonu açınca değilde telefona dışarıdan arama yapıp sonrada cevaplayınca internet geliyordu. Kabloyu değişince sıkıntı ortadan kalktı.

Telefon hattı dediğim anlaşmısındır sen ama yinede belirtiyim. Splinter'ın tek ucuna taktığın ana kablo, sonra telefon ve modeme bağlanıyor. Binanıza gelen ve büyük olasılıkla sadece sizin dairenize uzanan telefon kablosunun değiştirilmesi gerekiyor.

Bunun içinde türk telekom yetkili elemanlarının gelip değişmesi lazım.

Kolay gelsin.

İyi Günler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.