Şimdi Ara

Ev Tadilat Masrafları? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
17
Favori
153.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmirden birkaç ihtiyacım var

    7 adet panel kapı için teklif arıyorum (iç profilleri 7 lik ve 4 lük için 2 ayrı fiyat)

    alçı ustası arıyorum gizli ışık için ( elektrik teseisatı hariç ortalama iş 50-60 metretül)

    pimapen , aliminyum korkuluk işi için teklif aramaktayım

    temperli cam ve ona bağlı hidrolik kapı işi için teklif aramaktayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yezeguottoman

    valla bu iş için tanıdığım bir kişi var içmimar ertan bey. hem içmimarlık hizmeti verip hemde bu kadar uygun fiyata iş yapan,zamanında teslim eden bir kşi daha görmedim.üç ev değiştirdim ve bir sürü kşiye referans verdim ve beni hiç yanıltmadı.

    www.270derece.com

    Bu tarz sayfaların insanlara faydalı olduğuna hiç inanmazdım.Fakat sayın ottoman tavsiyeniz üzerine Ertan beyle irtibata geçtim ve inanın ki hayatımda bu işleri yapıpta sözünü tutan bir insan görmemiştim Ertan beye de bu önyargı ile yaklaştım fakat bütün ön yargılarımı yıktı kendisi. .Detaylara verdiği önem ise şaşılıcak derecede olduğu için verdiğiniz işi takip etmek zorunda bile kalmıyorsunuz. En güzel şeyde işi aldığında artık bu daire benim demesi çok hoşuma gitti. Geçen hafta sonu Göztepe oturduğum dairemi teslim aldım .dairem muhteşem oldu hele yatak odamdaki dolap ve tv ünitesini görmenizi isterdim. Bu kişiyi tanımama sebep olan siz yezeguottomana ve Ertan beye çok teşekkür ederim.




  • 20 bini gözden çıkar biz yaptırdık ondan biliyorum yaptırcaksan kaliteli yaptırcaksın her zaman yaptırmıyosun
  • istanbul avrupa yakasında banyo kırma/tesisat/seramik işleri yaptırabileceğim önerebileceğiniz usta/firma var mı?
  • Bu Firmayla İletişime Geçebilirsin,
    http://www.akinyapi.net
  • Diğerleriyle ilgili çok bilgim yok, fakat kapı ve mutfaklar konusunda fikir verebilirim. Kapı için eğer uygun fiyatlı bir şey istiyorsanız, hazır kapı yapan fabrikalar var, 150 tl ye kadar kapı satıyorlar. Aksesuarlarını siz alırsınız, hem gönlünüze göre olur. Aslında bence en iyisi zaten kapıları aksesuar hariç almak. 300 tl de verseniz mobilyacılar genelde 6-7 tl lik kol ve 1.50 tl lik menteşe kullanıyorlar. Ama siz aksesuarı düş derseniz, utanıyorlar kapı kolu için 15 tl , menteşeler için de 5 tl falan düşüyorlar. Siz de az bir fark daha verip bari kaliteli aksesuarlar kullanırsınız. Örneğin doğanlar firmasının menteşeleri ( 13 tl civarı fakat hem prinç hem de 4 mm kalınlığında, rulmanlı olmasını ve yağ delikli olmasını saymıyorum bile. Menteşeler yıllarca kullanılıyor ve bir daha da başka menteşeyle değiştiremiyorsunuz, yerleri açıldığı için. Bize şu anda bir çok müşteri geliyor kırılan ve bozulan menteşeler için, tüm çarşıyı dolaşıyorlar yine aynısını bulamıyorlar. Çok sıkıntı oluyor yani, bence menteşe konusunu ciddiye alın. Menteşe çeşitlerini incelemek istersenizhttp://www.hirdavatfirsati.com/c-210-Kapi-Aksesuarlari-Kapi-Menteseleri.html sitesine girebilirsiniz. Fiyatları ve modelleri konusunda bilginiz olur.

    Kapı kollarında da aynı mantık geçerli, fakat menteşe kadar elzem değil. Çünkü yarın öbürgün kapı kolu kırılınca veya bozulunca başka kolla da değiştirebilirsiniz. (tabi onda da aynanın iz yapması sorunu olur, ayrıca bir tanesi bozulduğu için hepsini değiştirmek istemezsiniz, aynısını ararsınız bulamazsınız ayaklarınıza yazık olur. bu da çok başımıza geliyor.) Kesinlikle prinç kol alın bence, prinç demek sarı demek değil saten renkli de oluyor, sadece hammaddesi prinç. Yine doğanlar firmasının kapı kolları bu konuda en iyisi, müşterilerimiz 18 sene sonra gelip nasıl kol satıyorsunuz hala bozulmadı diyorlar. :) ama daha uygun kollar da var tabi piyasada ihtiyacınıza ve bütçenize göre değişiyor. kapı kolu modelleri ve fiyatları içinhttp://www.hirdavatfirsati.com/c-170-Kapi-Kollari-(Doganlar-Kapi-Kolu-vb-).html ne girebilirsiniz.


    Son olarak; Yeni mobilyalar için bütçesi elvermeyen tüketiciler, bazı aksesuarları değiştirerek eski mobilyalarını yepyeni bir kullanıma ve görünüme kavuşturabilirler. Mesela kulplarını modernize edebilirler, raylarını ve menteşelerini frenli hale getirebilirler, mutfak aksesuarları ekleyebilirler, gardrop asansörü ve pantalonlukları kullanabilirler.Bunlar herkesin kendi başına yapabileceği, mobilyacılara gerek olmayan detaylar. (http://www.hirdavatfirsati.com/c-175-Mutfak-Aksesuarlari-(VioleDomodek).html )

    Hepinize allah kolaylık versin, tadilat gerçekten çok pahalı ve detaylı, ama asıl zor olan kısmı ustalarla çalışmak ve anlaşmak. Aksesuarlar ve diğer detaylar hakkında ne kadar bilginiz olursa, yanılma payınız o kadar az olur.

    Öner TÜRKSEVER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarin -- 26 Mayıs 2012; 10:36:01 >




  • Ev, ofis vb. her türlü tadilatlarınız icin yardımcı oluruz. İlgili yerleri görüp mekanın durumuna ve yapılacak işlere göre keşif yapıp fiyat vermekteyiz. Lütfen yeri görmeden fiyat istemeyiniz. Muharrem 0 532 356 69 57. İstanbul / Avrupa Yakası.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Tadilat ve dekorasyon işleri yapmaktayız,
    biraz geç üye oldum buradan yardımcı olmak isterim,
  • istanbuldaysan haberleşelim kardeşş...
  • Evet istanbuldayımwww.zaimoglumimdeko.com buradan bize ulaşabilirsiniz.
  • tekirdağ çorlu civarında varmı referans verebilecek tadilatçı banyo için
  • ESKİŞEHİR DE ANAHTAR TESLİM DAİRE TADİLATI YAPIYORUZ. YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZ HER KONUDA SORABİLİRSİNİZ.

    www.eskisehirtadilat.com
  • 60metre kare ahşap tavana profil uygulamazsan, yaptığın masrafı toplar çöpe atarsın. o tavan zaten bel vermiştir. o tavandaki tüm yamukluklar olduğu gibi senin alçıpanına yansır. max 50-60 tl fazladan harca,aliminyum profil uygula. 60metre kare asma tavanın eskişehir piyasası malzeme dahil 2000tl sadece işçilik 750tl dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bordo_mavi

    quote:

    Orijinalden alıntı: andy anderson

    quote:

    Orijinalden alıntı: bordo_mavi

    quote:

    Orijinalden alıntı: andy anderson

    quote:

    Orijinalden alıntı: bordo_mavi

    Merhabalar Arkadaşlar...

    Benimde bu konuda cevap bulması gereken sorularım var...yardımcı olursanız sevinirim...

    60m2 bir köy evimiz var tavanlarını alçıpan ile yapmak istiyoruz...ağaçların üstüne (profil olmadan) olacak şekilde...ne kadar alçıpan,alçı,derz bandı,derz alçısı, malzeme olarak gider...

    aynı şekilde duvarlarıda yapmayı düşünüyoruz...yani 60m2de duvarları olursa,ne kadar yukarıdaki malzemelrden gerekli olur...unuttuğum bir şey va
    rsa sizden bekliyorum...


    yerinde keşif yaparsak sağlıklı bir fiyat çıkarabiliriz iyi günler

    DOĞAN MÜHENDİSLİK/KARTAL
    SPOR CAD.NO:32/A
    0216 488 86 75
    ender-seker@hotmail.com


    [size=3]ilginize teşekkürler....yalnız burası gümüşhane/şiran ilçesinde bir köy... sadece yazdıklarıma göre ne masraf yapılması gerekir?Bu konuda ayrıntılı bilgi verirseniz çok teşekkür ederim...

    şimdi benim sana burdan fiyat vermem tamamem atmasyon olur.evin metrekaresi hariç duvarlarında metrekaresi önemlidir.tabi alçıpanın ve işçiliğinin gümüşhanedeki fiyatlarınıda bilmediğimden net bir fiyat veremem dostum.sen ordan değişik 2 3 ustayla görüşerek bir fiyat politikası izlemelisin.malzeme fiyatlarıda yeşil alçıpanın bir plakası 10 ila 13 arasındadır.

    teşekkürler...ama bunu biz kendimiz yapacağız...yapmaya çalışacağız...o nedenle iyice araştırmak istedik...


    60metre kare ahşap tavana profil uygulamazsan, yaptığın masrafı toplar çöpe atarsın. o tavan zaten bel vermiştir. o tavandaki tüm yamukluklar olduğu gibi senin alçıpanına yansır. max 50-60 tl fazladan harca,aliminyum profil uygula. 60metre kare asma tavanın eskişehir piyasası malzeme dahil 2000tl sadece işçilik 750tl dir.




  • İŞTE TADİLAT VE DEKORASYON YAPTIRACAKLARA ALTIN DEĞERİNDE ÖNERİLER
    1- GARANTİ, GÜVEN, KESİNTİSİZ HİZMET
    Tadilat yaptıracağınız firma herşeyden önce yapacağı işlere garanti vermeli, yıllar sonra dahi oluşabilecek problemlerin arkasında durmalı örneğin elektrik, su, doğalgaz vs çalışmalarının tesisat, kablo projesini ancak tadilatınızı yaptırdığınız firma bilebilir, diğerleri sadece tahmin eder, bu bakımdan en doğru müdahaleyi en az masraf ve hasarla tesisatları döşeyen usta ve firma yapar...
    2- MADDİ VE ZAMANDAN TASARRUF
    Tadilat yaptıracağınız firmaya işin tamamını (ANAHTAR TESLİM) yüklemeniz sizin için çok avantajlı olacaktır. Anahtar teslim işlerde işin tamamını sadece bir firma ile çalıştığınızda karşınızda para kazanmak isteyen sadece bir kişi olacak yani işin sürümü olacak, diğer bir ifadeyle perakende yerine toptan alışveriş yapmış olacaksınız. Anahtar teslim işlerde sadece bir kişiye vakit ayırırsınız, işleri takip etmek zorunda kalmazsınız...
    3- SEÇİCİLİK, TECRÜBE
    Siz belki ilk defa tadilat yapacakken firmalar yıllarca yüzlerce tadilat yapmış bunların tecrübesini yaşamışlardır. Bu sebepten en iyi usta, en iyi malzeme vs seçme konusunda seçicidirler.
    (sektörümüzde kullanılan malzemelerin kaliteli olanları çoğunlukla toplumda bilinmeyen, popüler olmayan malzemelerdir örneğin PPERMOLİT marka tavan boyasında tartışmasız bir numaradır ama toplumca bilinmez)
    4- SIRALAMALAR
    Farklı ustalarla birebir yapılan tadilatlarda iletişim kopukluğu yaşanmakta ve çok önemli olan sıralamalarda yanlışlıklar yapılmaktageri dönüşü olmayan hatalar oluşabilmektedir, örneğin banyoda makina yada lavabo için yapılan küçük bir hata seramiklerinizi kırdırmak durumunda bırakabilir, amatörce yapılan çalışmalar sonucunda unutulan küçücük bir ayrıntı siz taşındıktan sonra günyüzüne çıkabiliyor
    (yaşadığım bir örnek; boya badana parke, vs herşeyi biten bir evin motorlu panjuru için elektrik tesisatı çektirmek kimsenin aklına gelmemiş...! bütün duvarlar yeniden kırılarak panjurlara elektrik tesisatı döşendiğini gördüm, panjurcu der ben panjurcuyum panjurumu yaparım elektrikten banane...! elektrikçi der ben nerden bileyim motorlu panjur olacağını siz söyledinizde ben yapmadımmı...? boyacı der ben anlamam bana boya dediniz ben boyadım vs vs herkes haklı siz haksız olursunuz)
    Buraya kadar sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürler devamını sizlere kahve ikramımızda birebir konuşalım OFİSİMİZE BEKLERİZ...
    19 yıllık tecrübe ve birikimlerimizle HİZMETİNİZDEYİZ...
    Melita grup 0212 570 22 33




  • quote:

    Orijinalden alıntı: |cash|

    Merhaba arkadaşlar. Yeni ev aldım (ev yeni değil evi yeni aldım (: ), içerisinde yapılması gerekn tadilatlar var. Bu işi yapan veya yakınlarda yaptıran arkadaşlar cevap yazabilir mi?
    Yapılacak işlemler:
    1. Kapılar amerikan kapı ile değişecek.
    2. Duvarlar saten alçı çekilip saten boya ile boyanacak.
    3. Bir adet odaya pimapen takılacak. (Balkonlu oda)
    4. Laminat parke döşenecek.
    5. Mutfak, banyo, tuvalet fayansları değişecek. ( Fayans var ama kırılıp yeniden takılması gerekli)

    Bilgisi olan arkadaşlar birim fiyat verebilir mi?

    arkadaşım, sitedeki fiyatları okuyorum okudukçada dudağım uçukluyor.. biz bedava çalışıyormuşuz. biz eskişehirde tadilat firmasıyız ve bu iştede deneyim ve şöhret sahibiyiz. buranın piyasasına göre asgari rakam şu: kapılar camsızsa 250, camlı ise 300 tl(cam modeline göre artabilirde)
    duvarlar saten akçı demişsin ama o duvarda kaba alçı varda mı üstüne saaten çekiyon yoksa kara sıva üstüne diyemi düşündün? eğer kara sıva üstüne saten diyosan o iş yaş, önce kaba sıvası çekilmeden saten uygulanmaz. o yüzden tavan duvar tüm dairenin sıvasından bahsediyorsak 2000tl. saten boya demişsin, o tür boya kanserojen maddler içeriyor hiç tavsiye etmem, silinebiliri slikonlu plastik boya ile boyama malzemesi dahil 850tl. illede saten dersen onun sırf işçiliği bu paradır. laminant parkenin metre kareini vermemişsin. en kralı 22tl metrekaresi. haaa, gelelim bizim asıl uzman olduğumuz konuya, banyo mutfak wc=seçeceğin fayans, bordür ve montajlanacak vitrifiye ve armatür malzemelerinin fiyatları çok değişlenlik gösterir. fayanslarını 15tlden hesap edersek, mutfak alın fayansların minimum metrekaresi 30tlden, ortalama senin banyo ve wc 35 adet bordür yesin ki tanesini 5 tlden hesap edelim. senin banyo*wc ortalama 35 metrekare gelsin. mutfak alın 3metrekare, mutfak zemininide fayanslasan 20 metrekarede o, toplamda 58_60metrekare fayans var. 3*30=90tl mutfak alın fayansı, 55*15=775 tl banyo-wmutfak zemin fayansı, 35*4=140tl bordürler, toplamda 1005tl sadece fayansların.
    60/4=15adet kalekim=160tl, 25 tl derz dolgu, 30 tl ıvır zıvır köşebent vs,

    minimum 1500tl vitrifiye ve armatür aksamı
    arkadaş eskişehirde yıkım-hammaliyeler-nakliyeler-sıhhi tesisat malzemeleri- tesisat işçilik- kum çimento- sıva şap işçilik-fayans işçilik-montaj-elektrik-molozun şehirdışına tahliyesi dahil anahtar teslm 3000tl yi geçmedi geçemezde...

    totalde 3000+1500+220+1005+140+775+90=6730TL BANYO WC MUTFAK

    YAZDIĞIM FAYANSLAR YURTBAY SERAMİĞİN 1ÇSINIF MALZEMELERİNDEN. ÖYLE SÖĞÜT SERAMİŞİN KRAKER FAYANSIDA DEĞİL.
    BUGÜNE KADAR BİNTANE EV YAPTIM, 20.000TL Yİ GEÇMEDİM GEÇEMEDİM, EKMEKTE YEDİM BU İŞLERDEN, YAW ARKADAŞ AĞZINI AÇAN 30000 40000 DEN AŞŞAĞI AÇMIYO, O NE LA, TEMELDEN Mİ YAPIYOLAR BUNLAR EVLERİ???

    ARKADAŞ EVİNİ SAKIN AHMET USTAYA MEHMET USTAYA YAPTIRMA, FİRMAYA YAPTIR, SU TESİSATNINA MİNİMUM 1YIL GARANTİ İSTE. YOKSA PARAN ZİBİL OLUR.

    SANATKAR YAPI TADİLAT
    FERHAT KABAN




  • yazdığınız iş kalemlerinin karşısına birim fiyatlarını da yazsaydınız biraz daha anlaşılır olabilirdi. telafuz ettiğiniz fiyat imkansız gibi görünüyor çünkü..
  • fayansları sökmeyin üzerine yapıştırın malozla uğrasılmaz.
  • Fayansin uzerine fayans olmaz dusenmez.. Zamanla kavlar duser, ayni sekilde zeminde oyle.. Zemin marleyse kazinmasi gerek sonra kalebodur dosenmelidir..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

    Fayansin uzerine fayans olmaz dusenmez.. Zamanla kavlar duser, ayni sekilde zeminde oyle.. Zemin marleyse kazinmasi gerek sonra kalebodur dosenmelidir..

    salt fayansın üstüne elbette uygulanmaz, fayans üstü fayans uygulamak için üretilmiş kimyasallar var, sizin fayansların kabarması birazda yapıştırıcının kalitesiyle alakalı. kimyasallara güvenmiyorsanız, sipral maknesiyle eski fayansın yüzüne kesikler atılarakta uygulanabilir sma o çok tozlu bi işlem. ama fayans üstüne fayans döşenmez diyemezsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.