Biraz geç oldu kusura bakmayın. Evet tekrar kurulum yapmanız gerekli. Mikrofon uzaklıkları yeni yerlere göre ayarlamalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev Sinema Sistemleri ile ilgili temel bilgiler (16. sayfa)

-
-
ev sinema sistemi almak istiyorum.
Sony,Lg,Samsung gibi firmaların ürettiği cihazlar beşpara etmiyor.
Diğer firmalarda uçmuş gitmiş arkadaş ne yapacağız..
-
Arkadaşlar benim harman kardon avr158 jbl li bir ses sistemim var ,haha önce pc den hdmi la filim izlerken 5+1 ses alırken şimdi sadece 2 kolondan ses gelmekte yazılımlar güncel realtek ve nvidia driverları var , test işlemini çalıştırdığımda tüm kolonlardan ses geliyor, bide bas sistemi çalışırken bir uğuldama sesi geliyor , muhtemelen o kablodan , şimdiden teşekkürler.
-
Hocam bütçeniz nedir ? Düşündüğünüz sistemden beklentiniz nedir ?
-
valla 10 bin tl altı
2nci el olur
-
-
Sony satan bir yer bulamadım nette nerede sattıklarını biliyor musunuz
ayrıc 15 bin bandında telafux ediliyor.
-
Bu sistemleri sıfır satan yer çok zor bulursunuz. Benim profile girip bakabilirsiniz ben Sony'i satıyorum.
Sony BDV-N9200WL İlan No: 1041155131https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-sony-bdv-n9200wl-1041155131/detay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Merhaba, arka hoparlörleri olan bir dolby atmos soundbara sahibim, arka hoparlörler için stand yaptırıyorum acaba kaç cm yüksekliğinde yaptırmam en doğrusu olur
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X