Şimdi Ara

Ev sinema sistemi tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4-5 yıl önce gsa elektronikten vsx 324 5.1 ses sistemi almıştım. Bugüne kadar gayet güzel işimi gördü. Şimdi bunu kardeşime vereceğimden yeni sistem arayışına girdim. Çok bilgim yok ama güncel bir sistem olması ve hoparlörlerin küçük olması tercihim. Fiyat olarak max 6000 gibi verebileceğiniz tavsiyeler varsa çok memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yorum yapacak olan yok mu arkadaşlar?
    Mesela şu sistem nasıl sizce?
    https://www.gsaelektronik.com/harman-kardon-avr370-bostonacoustics-soundware-xs-se-ses-sistemi
  • ahmet2711 A kullanıcısına yanıt
    pm mesaj attım hocam
  • Hocam ilgine çok teşekkürler, özel mesaj görmek için sms onayı istiyor numara kaydetmek istemediğim için göremedim. Mümkünse buraya yazar mısın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet2711 A kullanıcısına yanıt
    Harman Kardon AVR 151S almak istiyorum,tavsiya edilirmi?
  • hocam yeterli bilgi vermemişsin ki cevap gelsin, ne tarz bir ekran/projeksiyon kullanacksın. ne tarz medyalar izleyeceksin. neyi desteklemesi lazım, kaç hoparlör kullanmak istiyorsun? elinde yeni sistemde de kullanmak istediğin malzeme var mı?

    örnek: elinizdeki TV "4k hdr, dolby vision, hlg, dolby atmos, dts:x" destekliyor mu? uydu kanallar mı izleyeceksiniz, netflix mi, xbox oyunları mı önemli, bluray izlemek mi? tv kutusu bağlayıp kodi üzerinden internetten indirilmiş videolar mı izleyeceksiniz, online dizi izleme sitelerinden altyazılı dizi mi açacaksınız?

    sesi optik mi ileteceksiniz, coax mi, hdmi ile mi? hdmi ise medya kaynağınızdaki ve ekranınızdaki hdmi standartları nedir? 1.3, 2.0a, 2.0b gibi versiyonları var, amfiye aynı anda kaç cihaz bağlamayı düşünüyorsunuz? kaç hdmi ihtiyacınız olacak?

    bunları siz araştırıp ihtiyacınıza göre karar vereceksiniz ki bu özellikleri taşıyan hangi ürünü önerirsiniz diye sorduğunuzda cevap verebilelim.

    bu arada hepsinin en günceli olsun her şeyi desteklesin derseniz de maalesef o bütçeyle amfi + kolonlar + subwoofer olarak öneri çok zor.




  • Detaylı cevabınıza teşekkürler.
    Tv, netflix ve media player dan film izlemek için sistem arayışındaydım.
    Sony str dh 790 amfi ve jamo a200 ses sistemi aldım.
    Ses sistemi oldukça şık ve sesi de çok başarılı. Özellikle hoparlörler çok yer tutmasın ama kaliteli de ses versin diyenler için ideal.
    Kalite görecelidir kabul ediyorum ama beni mest etmeye yetti:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.