Şimdi Ara

Ev satarken ne yapmaliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar baslikta belirttigim uzere kafamta cok soru isareti var biraz arastirdim ama celiskili durumlar oldugundan sizlerden fikir almak amaciyla buraya yaziyorum.
    Oncelikle ev satarken emlakciya vermelimiyiz. Komisyon isini nasil yapariz veya bir fiyat verdim uzerine emlakci komisyonunu koyup aylarca satilmaz ise ne olacak cunku kirada oturuyorum satisimin acil olmasi lzm ama bu arada olu fiyatada vermek istemiyorum.

    Emlakci ile calismasam kendim ilan versem bu konuda tecrubem yok ve sansa bakin ki evimin yaninda emlakci var evimi kotuleyebilirmi.cunku ben ev alicak olsam etrafa bi danisirdim.

    Evin fiyatini nasil belirlerim.

    Yardiminizii bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar hocam...



    Ev fiyatından başlamak gerekirse Bölgedeki emsallere bakmak ,ilan sitelerine bakmak yeterli.



    Evi sizde satabilirsiniz emlak ofisinden yardım alarak da satılabilir.Siz satmak isterseniz zaman gerekiyor,sürekli birilerine gösterdiğiniz için sabır gerekiyor,ev boş ise sürekli gidip gelmeniz gerekiyor diye uzayan bir takım işler yapılması gerekiyor.



    Emlak ofisi aracılığı ile satarsanız; Sadece emlak ofisi ile muhattap olursunuz,fiyat+%3 üzerine ekletir o şekilde satabilirsiniz.Birden çok ofise verebileceğiniz gibi bir ofis ile çalışabilirsiniz .



    Size tavsiyem sözleşme imzaladan bir çok ofis ile çalışmanız yönünde olacaktır...Zaman,sabır varsa sizde satabilirsiniz elbette.Sahibinden ve emlak ofisleri ile çalışabilir en kısa sürede sonuca ulaşabilirsiniz.



    Merak ettiğiniz husus olursa özelden yada buradan sorabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tavsiyenize uyucam mantikli cunku calistigimdan dolayi evi gosterecek zamanim yok ve bir yere baglida kalmak istemiyorum hizli satilsin istiyorum pazarlik ve islemlerde yardimci olacak biri de lzm.

    Yanliz birden fazla emlakla calismakta bir sikinti cikmaz umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden çok emlak ofisine vermenizde hiç bir mahsur yok.Tam tersi bir elin nesi var 2 elin sesi var misali hızlı sonuç için ofisler size yardımcı olacaktır.Sözleşme imzalamadığınız takdirde hiç bir sorun olmaz.Sözleşme imzalarsanız siz bile satamayabilirsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sagol insallah kisa zamanda satilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenilir biriyle çalışın. interneteki sitelerde mevcut ilanlardan ve emlakçılardan az çok fiyat hakkında fikir sahibi olursunuz. eğer bir yer ile sözleşme yapıp satışı bırakırsanız belli bir süre için onun dışında kimseye veremiyorsunuz. hatta kendiniz satarsanız bile pay vermek zorunda kalıyorsunuz. sözleşme yapmazsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.




  • Arkadaslar o kdr inceleyip arastirmama ragmen birden fazla emlakciyla sozlesmesiz calismanin da sikintili oldugunu anladim ayni ilani farkli fiyatlar yazip rekabet icerisine girmeleri (esit fiyat ve komisyon belirledigim halde) ve eve benim tabelam asilacak muhabbetinden dolayi basim hayli agridi pismanim emlaka bulastigima

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonsk kullanıcısına yanıt
    Kızmayın ama hata sizde de var..Şartları başta ağır şekilde konuşsaydınız ya bu fiyat bu komisyon yada ilanı kaldırın izin vermiyorum deseydiniz problem olmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz gevsek davranmis olabilirim bu emlakcilar sizi konusturmuolar abi ev var dediginiz an konusmayi kendi devam ettirio sole olcak bole olcak die sizi o pozisyona bi sekilde sokuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman onların ilanlarına özelden mesaj atarak sorunu dile getirebilirsiniz. Fiyat+%3 çalışıyorsanız böyle yoksa ilanı kaldırın müşteri getirsinizde sizinle çalışamam gibi bir yazı yazarsanız yola gelir merak etmeyin...Yola gelmek zorundalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek emlakla sozlesmesiz calisiyorum ins kisa zamanda satilirda guzel bi ev alir kiradan kurtulurum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.