Şimdi Ara

Ev sahibine küfür ettim yüzüne bakamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Köy yerinde üniversite okuyorum, burada yurt falan yok mecburen apartlar da kalıyoruz. Dün halı saha maçına gidecektim, formamı falan giydim saha eve yakın zaten. Her neyse kapının önüne çıktım ayakkabılarımı bağlıyordum, baktım ev sahibi ve karısı da dışarıda. Bahçeyi falan temizliyorlar, apartın önünü vs.

2 muhabbet ettik laf üstü, faturalar cart curt. Ben gidiyorum teyze dedim gittim maça. Adam ve kadın zaten 55 yaş üstü insanlar.

Maçtan geldim, girdim evime. Bunlar yoktu tabi piyasada. Maçtan sonrada arkadaşlar bana gelecekti. Hepsinin evi yakınlarda, dediğim gibi küçük bir yer burası. Duşunu alan gelecek, oturucaz.

Ben de kız arkadaşımla mesajlaşıyordum o yüzden duşa biraz geç girmek zorunda kaldım. Kapıya not bıraktım, "arkadaşlar kapı açık" diye. Gelen olursa kapıda kalmasın içeride otursunlar diye.

Normalde duş yaparken tek yaşadığım için banyo kapısını hiç kilitlemem. Bizimkiler şaka maka yapar açarlar kapıyı, sonra hayata küserler falan dedim uğraşmayalım bunlarla dedim kitledim kapıyı. Kapının arkasınada havlumu astım buzlu camı kapattım neredeyse.

Neyse girdim yıkanıyorum, kapı açıldı, ışık değişimden anladım. Havlunun köşesinden de bakıyorum. Neyse ses etmedim bizim çocuklardır diye.

Baktım banyo kapısını açmaya çalışıyor. "Ebenin ... lan geç otur pez.." dedim. Bir şeyler dedi ama su sesinden duyamadım. "Tamam s. git" dedim.

Çıktım duştan baktım kimse yok salonda. Alla allah bir yere gitti herhalde dedim. Giyindim falan.

Oturdum bilgisayar başına arkadaş geldi, lan sen miydin gelen dedim. Yok kanka falan dedi. Bizim çocuklardan biridir geçerken uğramıştır en fazla diye düşündük. Umursamadık.

Bu sabah okula giderken kapının önünde gördüm ev sahiplerini yine karı koca bir şeyler yapıyorlar. Ya kusura bakma evladım dün sen maça gidince çeşmeyi falan açık bıraktın sandık dedi.

Ben tabi yıkıldım o an. Ya o sen miydin Muhammed amca kusura bakma valla arkadaş sandım dedim. Güldüler falan, uzaklaştım oradan. Şimdi yüzlerine bakamıyorum, ayıp oldu yav.

• Durumun el verirse bi akşam lokum olur baklava olur bişey al git kapılarını çal geçen akiam için özür dile hem hemde yaşlı insanlarmış mutlu etmiş olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Bi daha duş alırken onu da davet et ve zevkli dakikalar yaşat

Kişi kendinden bilir işi.

Arkadaşlar iyi diyorsunuz da öğrenciyiz yav, cepte para sıfır. Bir yolunu bulucaz artık.

Sıkıntı yok

Orijinalden alıntı: AJFA

Köy yerinde üniversite okuyorum, burada yurt falan yok mecburen apartlar da kalıyoruz. Dün halı saha maçına gidecektim, formamı falan giydim saha eve yakın zaten. Her neyse kapının önüne çıktım ayakkabılarımı bağlıyordum, baktım ev sahibi ve karısı da dışarıda. Bahçeyi falan temizliyorlar, apartın önünü vs.

2 muhabbet ettik laf üstü, faturalar cart curt. Ben gidiyorum teyze dedim gittim maça. Adam ve kadın zaten 55 yaş üstü insanlar.

Maçtan geldim, girdim evime. Bunlar yoktu tabi piyasada. Maçtan sonrada arkadaşlar bana gelecekti. Hepsinin evi yakınlarda, dediğim gibi küçük bir yer burası. Duşunu alan gelecek, oturucaz.

Ben de kız arkadaşımla mesajlaşıyordum o yüzden duşa biraz geç girmek zorunda kaldım. Kapıya not bıraktım, "arkadaşlar kapı açık" diye. Gelen olursa kapıda kalmasın içeride otursunlar diye.

Normalde duş yaparken tek yaşadığım için banyo kapısını hiç kilitlemem. Bizimkiler şaka maka yapar açarlar kapıyı, sonra hayata küserler falan dedim uğraşmayalım bunlarla dedim kitledim kapıyı. Kapının arkasınada havlumu astım buzlu camı kapattım neredeyse.

Neyse girdim yıkanıyorum, kapı açıldı, ışık değişimden anladım. Havlunun köşesinden de bakıyorum. Neyse ses etmedim bizim çocuklardır diye.

Baktım banyo kapısını açmaya çalışıyor. "Ebenin ... lan geç otur pez.." dedim. Bir şeyler dedi ama su sesinden duyamadım. "Tamam s. git" dedim.

Çıktım duştan baktım kimse yok salonda. Alla allah bir yere gitti herhalde dedim. Giyindim falan.

Oturdum bilgisayar başına arkadaş geldi, lan sen miydin gelen dedim. Yok kanka falan dedi. Bizim çocuklardan biridir geçerken uğramıştır en fazla diye düşündük. Umursamadık.

Bu sabah okula giderken kapının önünde gördüm ev sahiplerini yine karı koca bir şeyler yapıyorlar. Ya kusura bakma evladım dün sen maça gidince çeşmeyi falan açık bıraktın sandık dedi.

Ben tabi yıkıldım o an. Ya o sen miydin Muhammed amca kusura bakma valla arkadaş sandım dedim. Güldüler falan, uzaklaştım oradan. Şimdi yüzlerine bakamıyorum, ayıp oldu yav.

Hot story bro
    Kardes bisey ikram et sende tam ergen kafasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.