Şimdi Ara

EV-PANO ARASI 25 MT KABLO DEĞİŞTİRDİM,DEĞERLER İÇERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler standart 8 telli telefon kablosu vardı evimin karşısındaki panodan evime gelen.değerlerim aşağıdaki gibiydi,gidip elektrikçi arkadaştan 25 mt.4 telli aynı telefon kablosundan alıp gün boyunca yeri kazdım eştim ve panodan eve yeni hattı çektim.akşam da elektrikçi arkadaş gelip eski kabloyu panodaki soketten çıkarıp yeni kablomu çaktı.
    eski kablomu çıkarmadan hemen önce modem değerinin görüntüsünü aldım,ve yeni kabloyu takar takmaz yeni değerler şu şekilde oldu..

    edit : evimin karşısındaki telekomun saha dolabı değil.site içerisindeki siteye,yani sitenin taktırdığı küçük bir toplanma kabini..
    telekomun ana saha dolabından buraya geliyor hat.ana saha dolabı ile bu toplanma panosu arasındaki mesafe yaklaşık 750 mt


    ESKİ DEĞER

    EV-PANO ARASI 25 MT KABLO DEĞİŞTİRDİM,DEĞERLER İÇERDE


    YENİ DEĞER

    EV-PANO ARASI 25 MT KABLO DEĞİŞTİRDİM,DEĞERLER İÇERDE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 18 Kasım 2016; 20:24:35 >







  • Demek 1100 mt. uzağımdaki ana saha panosundan evime kadar kestirmeden kaliteli bir kablo çeksem değerler 2 ye katlayacak
  • Değerler iyi olmuş. Hangi paket ve ne kadar ücreti.
  • yıllardır 16 mbite kadar ttnet adsl kullanıyorum.100 gb akk si var,herşey dahil 68 tl ödüyorum.turknete de başvurdum 24 mbit vdsl için.evrakları yolladım.sıfır vdsl modem de aldım.bugün yarın açılır turknet.ttnet bitince onlara rest çekip kapatacam.ya adam akıllı teklif verirler benimle devam ederler,ya da turknet ile devam edecem.
    @muratoto



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 19 Kasım 2016; 9:55:14 >
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Kazı ve montaj çalışmalarından da fotolar varmı? Mümkünse ekler misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hotel california
    bodrumda yazlık bir sitede 12 ay yaşıyorum.sağım solum her yer bahçe,sadece pano 5 metrelik bir yolun karşısında,o kısımı biraz derin akzıp geçttim ( 30 cm civarı )
    diğer yerleri bahçelerin uygun kıyı kenarlarından ortalama 15 cm kazıp eştim..toprakta hafif nemli olduğu için pek zorlamadı,2-3 saatte komple kazıp kabloyu döşeyip geri kapattım..

    bu arada kabloyu çıplak döşedim,dış izolesi sağlamdı,ama cat5-cat6 tarzı bir kablo çekseydim elektrikçilerin kullandığı borulardan alıp onun içinden geçirip öyle döşeyecektim.tabi o şekilde daha da uğraştırıyor,daha önce cat5 çekmiştim,o borulardan cat5 geçirmek eziyet resmen
  • Boru koruması olmadan çabuk çürür. Tam ihtiyacın olan zamana da denk gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.