Zeytinburnu'nda hangi mahalledesiniz acaba? Ben geçen hafta pazar günü başvuru yaptım, pazartesi bağlantım geldi. |
Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@millenicom sorunumla ilgili pm atın bi bakar mısınız ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslera251 -- 25 Kasım 2020; 20:29:7 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ailemin evinde millenicomun verdiği modem bozulduğu için 3 aydır interneti kullanamıyorlar ve 3 adet fatura çıkmış. aradık sadece 22 tl fatura indirimi yaptılar. bizde bu ay içinde ttnete geçiş yaptık. millenicom üyeliğimizi nasıl iptal ettirebilir. hizmet numaramız 9961696 |
ben milenicom müşterisiyim altyapım vdsl 75mb desteklediği halde 16mbit bir pakete yönlendirilmiştim. 35mbitlik pakete geçiş için yardımcı olur musunuz (84,90tl lik paket için) @millenicom @millenicom |
Merhaba @millenicom Her akşam internetimde atlama, donma takılma, paket kaybı, veri kaybı, ping coşmaları yaşıyorum. Arıza kaydı açılıyor çözümlendi deniyor fakat günlerdi internet kalitem berbat durumda. Hesap no:9773681 |
|
vip müşteri olayı hikaye yani bende abonelik başvurusunda bulunmuş oldum |
Millenicom Kvkk kapsamında bilgilerimizi paylaşmayı neden onaylamamızı istiyorsunuz? bu başınıza büyük bela açabilir. Beni arayan çalışanınız burayı onaylayın yoksa abonelik olmaz dedi. Bu konuyu cimer e şikayet edeceğim. Ben aboneniz oluyorum bilgilerimi diğer firmalara yada kötü niyetli şahıslara satmanızı neden istemeliyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 27 Kasım 2020; 18:58:46 > |
Upload hızı 5 mbit. Down hızı 3 mbit. Sözde 35 mbit bağlantım var. Bunlar iyice bozdu kendini. Tüketici şikayeti açıyorum, sorun yok diye yazı yazıyorlar. Aman aman.. 9938744 müşteri numaram. takip etsinler bakalım. Son günlerde rezalet. ![]() |