|
Bildirim
|
Direk başımdan geçeni aktarayım da millenicoma geçmek isteyenler kendi karar versin.
Hattımı turknet'den millenicoma taşıdım taşırken de 35mbit VDSL kullandığımı yine aynı hızı istediğimi söyledim tabi ki direk VDSL olarak hizmet vericez diye tonla vaat ardından hattımı ADSL olarak açtılar sonra aradım dedim VDSL istemiştim tabi ki hemen geçişinizi yapalım deyip beni başka bir ADSL e taşıdı taşıdığı da neymiş telefonsuz ADSL miş yani VDSL e geçmek için telefonlu ADSL den telefonsuz ADSL e taşımış 5-6 gün sonra telefonsuz ADSL açıldı bu sefer aradım dedim VDSL e geçişimi yapın artık çok oyaladınız tabi hemen paket bilgileri veriyorum dedi baktım 1-2 yıl taahhütler havada uçuşuyor dedim hanımefendi internet sitenide koskocaman 80 liraya 35mbit hız yazıyor üstelik taahhütsüz siz neyin taahhütünden bahsediyorsunuz? bana dediği tek şey şu ÜZGÜNÜM O YENİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ![]() Düşünün hattımı millenicoma taşımışım daha bir gün kullanmadan beni ADSL paketinden bir diğerine sürükleyip duruyor VDSL e geçireceği zaman da taahhüt istiyor taahhüt yoksa 100 küsür fiyat çıkarıyor. Ertesi gün direk iptal için mail çektim sonra birileri arıyor yok size 80 liraya aynı hızı verelim yok mağduriyetiniz için indirim yapalım (5 TL) dedim kardeşim ne sen kendini yor ne de beni ben sizin gibi firmadan internet almak istemiyorum.. Tabi bunlar dışında müşteri hizmetlerinin defalarca kez yüzüme kapattığı telefondan bahsetmiyorum. Sözde müşteri hizmetleri var ama bilgi ve yardım sıfır. Açık açık söylüyorum gerçekten uğraşacak zamanı olan millenicoma geçebilir ama ben tavsiye etmiyorum. |
Ayıptır yahu.. Hiçbir yerde hız ile alakalı en ufak bilgi yok! Görsele tıklıyorsun 16mbps hıza kadar yazıyor. Milleti aptal yerine koymaktır bu hem "hiper hız" yaz hem de 16'ya kadar diye daya en yavaş hızı..
|
netspeed alın uğraşmayın
|
GENCO İYİ GECELER
![]() |
arizamin 11. gunu , musteri hizmetlerini ariyorum,tepki soyle:
"ekiplerimiz sizinle iletisime gecicek dedik beyefendi baska ne dememizi bekliyorsunuz ?" MILLENICOM A SAKIN GECMEYIN BEYLER BENDEN DEMESI. ARIZAYA DUSERSENIZ AYLARCA BEKLERSINIZ. |
millenicom demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Birde böyle bir yazışma mevcutsa diye eklemişsin yok ya hepsi yalan, düzmece benim tek derdim sizi karalamak ![]() |
Bu doğru. Telefonları yüzlere kapatmaları meşhur bunlarda. Allah'tan ben abonesi değilim bunların. Bunlar nereden öğrenmişse internet hattınız bitiyor sanırım ve siz de internet arıyorsunuz diye aradılar. Hem pahalı fiyatla hem de taahhüt ile fiyat için arıyorlar. Ben istemiyorum bu fiyata ariyacaksanız aramayın diyorum, yok başka kişi ben ikna ederim diye ariyor. Bir de diğer firmaları kötülüyorlar, biz vergi ödüyoruz diğer firmalar az veya ödemiyorlar diyor. Yok hizmetleri yokmuş ulaşamazsınız müşteri hizmetlere sorun olursa diğer firmalara da diyor. İkna edemeyince direk yüzüne kapatıyorlar telefonu.
|
Ignite demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 29 Şubat 2020; 0:34:23 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 29 Şubat 2020; 15:1:54 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 29 Şubat 2020; 20:29:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 1 Mart 2020; 13:44:32 > |