Şimdi Ara

Ev için alarm sistemi önerileri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
46.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kablosuz,havada ucusan sinyalin alici veya vericisinin illegal cihaz ile mudahale edip asil gorevinden sasirtmak mumkun.GSM sinyalinin jammer ile bogulabilmesi gibi.
  • Kapı pencereye "Kablosuz manyetik"lerden alırsanız kablosuz ünite de almanız ve fark ödemeniz; Buna ilaveten, ilk etapta 6 ayda, sonra da senede bir pil yenilemeniz gerekiyor. Çok kapı pencere varsa maliyet az değil.

    Ben de 1 haftadır arastırma icindeyim.
    Balkonlar için pırlar kullanılamıyor, onun yerine beam denen ürünler biraz daha masraflı ama kullanışlı.
    Onlardan balkona almaya karar verdim. Boylece olay yaşanacaksa;hırsız eve sirayet etmeden balkondayken alarmlar devreye girecek.
    Gece evde uyurken de açabileceğiz. Kapı pencere açık yatabileceğiz.

    Zaten beamlerin kablosuzu olmadıgı için balkona kadar kablo döşenecek, olmuşken manyetikler de kablolu olsun dedik.
    Bir kez söker takarız süpürgelikleri, görüntüyü bozmadan tertemiz hallederiz..

    1 takım beam + 1 hayvan algılamayan pır + 4 kablolu kapı pencere manyetik + 8li telefon modüllü panel + Harici siren + dahili siren + Malzeme + İşçilik 1400TL

    Paradox ve DSC için FARKETMEZ İSTEDİĞİNİZİ TAKARIZ dediler; aynı fiyatı aldım.
    Uzmanlara sorarım, tercihen hangi markayı kullanmalı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 4 Mart 2012; 12:40:35 >




  • paradox iyi urundur....artik gecerli degil.
    asagida yazida ispatlanmistir.yaziklar olsun......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 4 Mayıs 2012; 0:04:34 >
  • kablosuz alarmdan dolayi vurgunu yedikmi baslar keskeler,halat gorunumunede razi olunur.
    nasil olabilecegi onceki yazilarda var,yinede bu kabloluyu %100 guvenli yapmaz,fakat prosedur ve mantik bundan yana.
    illaki her kapida manyetik kuralmi?
    forumdash @cocazola en dogru mumkunati yazmis,aslen sorun insaatta ileriki zamanlarda herhangi kablolama ihtimallerinde duvarlarda gomulu opsiyonel spiraller olmamasinda.
    yakin zamana kadar telefon ve tv kablosunun montaji hala duvarimizda.
  • Sadece bir yerde o da ilk denemede süpürgeliği kırarak montajı yaptılar. Dublex evde 80 metre kablo kullanıldı ve sadece panelden yere kadar giden 1 metre kablo kanalı görünüyor. Sistemde Paradox seçimi yaptım. Beam yereine "Dış mekan pırı" kullanarak yanlış alarm konusunda biraz riske girdim ama paradox dışında birçok markada olmayan bir ürün seçtik, bakalım umarım sağlıklı çalışır.
  • digerleriyle sahsen karsilastirma imkanin yoksa farkinda olmadan paradox 'tan memnun kalacaksin !
    "Dış mekan pırılarinda" tercihe gore kutle ayari yapilanleri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 15 Mart 2012; 10:06:53 >
  • mesajım bulunsun. bu ara çok ihtiyacım olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkotGuvenlik

    Evet doğru söylüyorsun bunun çözümü var tabiki crow hırsız alarm sistemlerin de bulunan bir özellik var gözlem istasyonuna adsl üzerinden bağlanıyorsun ve 2 dakika da bir test sinyali gidiyor böylelikle sistemde devamli kontrol edilmiş oluyor hırsızın sisteme bağlı olan telefon sinyalini kesmesin en fazla 2 dakika için de ortaya çıkıyor ve böylelikle sistemde zafiyet oluşmuyor...


    crow'da adsl uzerinden bagladigimiz bu özellik gözlem istasyonu disinda evimize,cep telefonuna veya belirledigimiz her hangi bi noktaya iletmek mumkunmu?
  • Arkadaşım ben PARADOX alarm sistemi kurdurttum.Hiç memnun kalmadım. Defalarca arıza verdi. Ve en kötüsü ben tatildeyken evime Hırsız girdi. alarm kurulu olmasına rağmen çalışmadı neden çalışmadığını sorunca satıcı firmaya arızası varmış bildirmemişsiniz dediler. Ekranda herhangi bir arıza da göstermiyordu Cihazın PIR dedektörü olmasına rağmen hırsız içerde dolaştı o neden devreye sokmadı diye sorunca hırsız termal koruyucu elbise giymiş olabilir gibi olayı Oceans 11 filmine çevirdiler. Bende kendilerine Dava açtım ve davayı kazandım. Çalınan malların tazminini alamadım ancak cihazın tüm ücretini yasal faiziyle birlikte geri vermeye karar kıldı hakim. sen sen ol paradox'tan uzak dur..

    Gerekirse buraya Davanın sonuç metnini ataçlayabilirim.

    Benim ağzım yandı sizin yanmAsın...


    Saygılarımla,
  • gecmis olsun,saygin bir marka olarak bilirdim.
    pir dedektorlerinin termal olduklarini sanmiyorum,firmaya komik duruma dusmusler.....
  • 2011 yılında mesaj yazmışım konuya, bazı arkadaşlarda yale sistemi merak etmiş, onun için tekrar yazayım

    yale tam profesyonel alarm sistemidir crow yada dsc nasılsa bu sistemde aynı kalitededir. diğer 2 marka, alarm ve güvenlik sistemleri firmalarınca kullanıldığı için türkiyede tanınmıştır, yale ise sadece anahtarcılar da yada bauhous ta satışı yapılmaktadır.. ebay.co.uk den aratırsanız yale sistemin ingilterede satıldığını görürsünüz. tammamen kablosuzdur ve sistemin pilleri 3 yıl dayanıklıdır, benim sistemim 2 yıl oldu yeni yeni pil zayıf uyarısı vermeye başladı... anahtarcıdan alırsanız peşin alacağınızı söylerseniz, gerekli indirmi yapar, şayet 2 yıl önce 700 liralık sistemi peşinde 550 tlye aldım.
    hatta şöyle bişey anlatıyım 1 yıl önce bir hareketli arabanın içinden, bir cihazla sokaktaki 2-3 evin alarmını çaldırmışlardı ama bizim sisteme hiç müdahile olmadı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 18 Haziran 2013; 16:18:40 >
  • 18 yıldır alarm alarm montajı ve satışı yapan biri olarak sizinle tecrübelerim paylaşayım hırsızlar alarm gördükleri yere girmekten çekinirler çünkü yüzlerce alarmsiz ev ve is yeri var neden kendilerini riske atsınlar ki bir otopark duşunun onlarca arac var bunlardan 20tanesi alarmı digerleri alarmsiz siz hırsızın yerinde olsanız 20aractan birini tercih edermiydiniz onun için alarm çok önemlidir gunümüzde alarm lüks değil ihdiyactir her bütçeye göre alarmlar var 99tl ile 750 tl arasında 99tl olan alarm desini darbe sensörü alarmımız kapınızın icine kilitlerin olduğu yere kilit gibi montaj yapılır biri kapınıza hızlı bir sekilde vursa dahi alarm çalar yani hırsız kapınıza hiçbir zarar vermeden. Bir adet kumandası var ayrıca üzerindeki şifre panelindede alarmı kurabilirsiniz bu ekonomik bir cozumdur ayrıca 750tl lik 159 yıllık dunyanın en çok tercih edilen markası olan yale alarm vardır bir adet şifre paneli iki adet göz iki adet manyetik kontak iki adete sireni vardır bu sirenlerin birini kapınızın hemen üstüne diğerinde sahte hırsızı aldatıcı alarm siren kutusunda binanın dış cephesine montaj ediyor böylelikle hem dışardan bakıldığında hemde dairenizin kapısının üstünde bu ev yada işyerinde alarm olduğunu gösteriyorsunuz bu çok caydiricidir kullanımı ve kurulumu çok basittir cep telefonu gibi bir menüsü var ayrıca alarm çaldığında içindeki telefon arama modülü sayesinde onceden belirlediğiniz 3numarayi tek tek arar ve alarm çaldığını söyler siz isterseniz sadece uzaktan telefonla arayarak alarmı kurabilir yada susuturabilirsiniz.http://www.asanlaranahtar.com/yale_profosyonel_premium_alarm_urunu_48.aspx kablosuzdur evde yada isyerinizde salcim sacak kablo olmaz bu linkten alarmı inceleyebilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pronet bence en mantıkları marketten 15 tl ye aldığın dedektor den ne olabilirk i ayrıca ben evime taktirdm bu ay pronet duman dedektorunu de hediye ediyor . İste numara arayın görüşün abi kaçırmayın bu fırsatı bedava dedektor kampanyasını 0549 726 16 54

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz kurulumlara kanmayin.
    ticaretcinin,israrla maskelenmis kolay para kazanim seklidir.
  • Ben de 3 katlı müstakil binaya alarm sistemi kurdurmak istiyorum. Yalnız mümkünse sistemin sadece binayı değil, bahçeye izinsiz girişleri de algılamasını istiyorum. Bunu yapan beam sensörler olduğunu duydum, hareket dedektörlerinin açık havada iyi sonuç vermediği söyleniyor. Bu şekilde bina içi-dışı entegre güvenlik sistemini sağlayan marka veya firmalar hangileridir?

    Bir de bazı arkadaşlar ısrarla kablosuz sistemlerden uzak durulmasını belirtmişler ama 3 katlı bir binada yaklaşık 20 tane pencereye ve 4-5 hareket sensörüne ayrı ayrı kablo çekilmesi hem montaj hem de estetik açıdan mümkün gözükmüyor. Kablosuz sistem yaptırıp memnun olmayan varsa tecrübesini paylaşmasını rica ediyorum.,

    Kocaeli' de destek alabileceğim firmaların iletişim bilgilerini paylaşabilirsiniz.
  • güncel... crow kablolu sistem için TeleSistem'i aradım. bana hemen kablosuz önerdi. kablolar görünecektir vs diye..
    ne dersiniz arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 4 Mayıs 2013; 10:49:39 >
  • @baboker söyledikleri doğru, kablolar dışarda kötü görüntü oluşrur, her kapıya, her pır a kablo çekilecek, kablo kanalı içine konsa da, kötü görüntü oluşturuyor.

    fiyat ne söylediler bilmiyorum ancak ben size yale 6400 preminium set öneririm.
    misal ben dükkanıma yeni aldım buradaki satıcıdan tavsiye ederim. sete ek olarak uzaktan kumanda ve ek magnet almanız gerekebilir.

    http://www.sanalpazar.com/Yale-Premium-Kablosuz-Alarm-Hsa-6400__isp6861118



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 10 Mayıs 2013; 14:47:37 >
  • opax kabosuz alarm sistemi tavsiye ederim
    isterseniz alarm malzemelerini temin ederim ve size tanımlı halde gelir montaj cok basit 15 dk gibi surede kurarsınız

    6 adet manyetik kontak
    1 adet pır
    1 adet alarm panel
    2 adet kumanda
    1 adet ısıklı siren
    2 adet akü
    tel arama modulu
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Bende Yale almayı düşünüyorum. Fakat kafamı kurcalayan bir konu var.

    Paradox gibi profesyonel sistemlerle karşılaştırınca acaba Yale ne kadar kaliteli kalıyor? Dış ünitesini inceledim mesela, tamamen plastik ve içerisindeki alarm ünitesini koruyan ekstra birşey yok. Bir darbe ile kolayca devre dışı kalır gibi duruyor. Paradox'u görmedim ama balyoz ile bile susmaz gibi yorumlar duydum :)

    Ayrıca Paradox'un dış ünitesi darbe alınca alarmı tetikliyormuş. Yale'de böyle bir özellik ile ilgili bilgi göremedim. Böyle ufak detayları önemli diye düşünüyorum.

    İkincisi, Yale sistemi kendin tak kullan bir sistem olduğu için hırsızlarda bunu bilir ve Yale'in merkezi bir güvenlik çağrı merkezine bağlı olmadığını bildikleri için bu evlere girmeyi tercih edebilirler mi? Yale heryerde satıldığı için açıp zayıf noktalarınıda öğrenmiş olurlar.. ?

    Bu nedenler ile acaba Yale güvensizmidir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoo -- 18 Haziran 2013; 12:23:13 >




  • tum alarmlarin dis sirenleri plasriktir. Ve darbe alir. Ancak alarmin darbe alip almamasi onemli degil yale dahil tum alarmlar darbe alsada calacak niteliktedir.icinde sabotaj koruma yayi vardir. Kasa acildiginda alarm devreye girer. Paradox dsc neyse yalede ayni kalitedir. Tek farki sireni dahil kablosuz olmasi ve9 voltluk pil ile 3yil calismasidir. Hirsizlar alarmlarin ne olduguni bilmezler. Dis sireni gordilermi alarm var derler ugrasmazlar. Ayrica yale de belirtdiginiz tel numarasini arar size haber verir. Tum alarmlar 3dakika caldiktan sonra susar. Siz uzak biyerdeyseniz ogle saatlerce calmaz.
    Alarm sistemini satan kisiler devamli kendi mallarini overler.ancak ovulecek bir tarafi yoktur. Amerikada 120dolara satilan panelleri birada modul diyerek 1000 tl civarlarina satmaktadirlar.
    Ben pazarlamaci veya satici degilim zamaninda ben cok arastirdigim icin biliyorum.
    Suan en uygun yale satan satici ankarada bir kilit dukkani sanalpazardada ilani var. Buradan bilen kisiler alisveris yapiyor.
    Kilit al kullanici adi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 18 Haziran 2013; 16:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.