Şimdi Ara

Ev bilgisayarı nasıl server olarak kullanılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Ev bilgisayarını server olarak kullanmanın en kolay ve güvenli yolu nedir? Program önerileriniz var mıdır?

    Ayrıca sıfırdan server kodlamasın girişmek isteyenler nelere dikkat etmeli?


    Teşekkürler.



  • Selamlar ,

    Eğitim alıp bilinçlenmenizi öneririm. Ev de sunucu nasıl kullanmayı planlıyorsunuz uygun enerji altyapınız var mı ? ( ups, jenaratör yedekli enerhi hatları ) Uygun internet altyapınız var mı ? ( Simetrik internet hattı download dan ziyade upload hızı önemlidir adı üzerinde SUNUcu bir şeyler sunacaksınız )
  • Evindeki herhangi bir pcye virtual box kurarak, istediğin sucu ailesine ait işletim sistemini kurabilirsin. Server kodlama diye bir tabir yoktur. Giriş seviyesi sunucu bilgileri için, internette sayısız döküman bulabilirsin. Kurcalamak içinde, simetrik bağlantı yapılarına, ups alt yapısına yada iklimlendirmeye ihtiyacın yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler.

    Konuyu biraz araştırdım. Ciddi bir server kurmak gerçekten zahmetli bir süreç. Çoğu zaman server kiralamak daha güvenli ve daha stabil. Ancak basit projeler için ev bilgisayarını veya akıllı telefonu server olarak kullanmak mümkün.

    Server kodlamak diye bir terim yok, zira server denilen şey aslında bir bilgisayar. Onun yerine, çeşitli yazılımları servera yükleyip bu yazılımlar ile cihazlar arasında veri trafiğini yönlendirmek gibi bir kavramdan söz edilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.