Şimdi Ara

Ev alarm sistemleri tavsiyesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
21
Favori
105.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bekircos B kullanıcısına yanıt

    Merhaba Bekir bey, dilerseniz sizleri ziyaret edelim ve en doğru hırsız alarm sistemi konusunda birlikte karar verelim  Ev alarm sistemleri tavsiyesi  bizden alıp almamanız hiç önemli değil aklınızda bir fikir oluşur hem de ihtiyacınız olan sistemi öğrenirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sphere360360 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, elinizdeki alarm Teknim marka. 12v 7a Akü alıp takabilirsiniz. Güle güle kullanmanız dileğiyle

    Düzeltme: imla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makrotek -- 24 Nisan 2021; 20:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makrotek kullanıcısına yanıt

    Yarın gün içerisinde sizleri arayacağım teşekkürler.  Ev alarm sistemleri tavsiyesi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bugün Makrotek firmasından montaj sorumlusu Emir bey keşif için geldi.Evimiz büyük olduğu için çekim mesafesi güçlü olan kaliteli bir marka olması gerektiğini özellikle belirtti.Bu yüzden Türkiyeye yeni gelen hikvision axpro serisi ve Ajax marka alarm sistemini tavsiye etti.Yanında gelirken ürünleri getirmiş demo olarak gösterdi.Eşim çok beğendi oldukça modern ve şık, hareket sensörünün birini kameralı tercih ettik.Dedektörlerin sayısı ve şekli kafaımıza yattı.Yunus bey aşağıda ekte verdiğim ürünleri teklif verdi. Etik olması açısından fiyat kısmını çıkardım belirtilen fiyatlar liste fiyatı, güzel bir indirim yaptılar sağolsunlar.1-2 firmadan daha teklif alıp şu tam kapanma döneminde hazır her gün evdeyken karar verip yaptırmak istiyoruz.
     Ev alarm sistemleri tavsiyesi
     Ev alarm sistemleri tavsiyesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz baya geniş çaplı gözüküyor :) kurulumu çok basit kablosuz herşey.Perpada toptancılardan satıcılardan fiyat almanızıda öneririm.Montajı 1-2 saat lik iş zaten kablosuz olduğu için. Şimdiden hayırlı olsun alarmı öttürecek bir olay yaşamamanız dileğiyle.
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Siz bizim verdiğimiz uğraşı emeği niye görmezden geliyorsunuz? Biz kalkıp insanların evlerine gidip ücretsiz keşif yapıyoruz, ve ortalama 4-5 keşiften biri onaylanıyor. Harcadığımız zaman ve emek ayrıca verdiğimiz hizmet ne olacak? Biz bu keşfi yapmasak Bekir bey ihtiyacı olan marka model ürünleri nasıl belirleyecekti? Herkes keşif için birini çağırsın ürünleri internetten veya toptancıdan alsın o zaman bu etik bir davranış mı oluyor yoksa emek hırsızlığı mı? Biz burada sadece ürün satmıyoruz, satış sonrası yerinde destek garantisi de veriyoruz. Kaliteli bir hayat yaşamayı tercih eden çoğu kişi bunu bu şekilde edinir. Her hangi bir arıza olması durumunda internetten veya toptancıdan aldığınız firma size ücretsiz servis gönderip arızalı ürünü yerinde yenisi ile değiştirmez, siz o ürünü tespit edip servise gönderirsiniz. Azami 22 iş günü tamir olmasını beklersiniz. Belki bu süre içinde sisteminizi kullanamayacaksınız. Keza Bekir bey montaj dahil bir sistem almak istiyor, sadece ürün almak istiyor olsa yine yardımcı olurduk, Umut beye Ajax alarm konusunda olduğumuz gibi. Elbette araştıracak farklı firmalardan teklif alacak insanlar, ancak perpaya gidin toptancılardan fiyat alın kendiniz yapın demeniz hiç hoş değil, sanki biz havadan boş yere para kazanıyoruz. Üstelik bizim ne fiyat verdiğimizi ürünlerin piyasada ne fiyat olduğunu bilmeden söylüyor olmanız da ekstrası.

    Edit:imla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makrotek -- 30 Nisan 2021; 14:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Makrotek kullanıcısına yanıt
    İşinize gelmeyince size sorduğum sorulara cevap bile vermiyorsunuz ama insanlara daha ucuza birebir aynısını nasıl alabileceklerini söylediğimde hemen yazma gereği duyuyorsunuz :) burada size hiç bişey yazmadım çünkü en son 2 yazdığıma cevap verme gereksinimi bile duymadınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 30 Nisan 2021; 22:0:45 >
  • Merhaba beyfendi, ben malzemeyi alıp pizzayı kendim yapmam.En iyi pizza kim yapıyorsa oradan yerim, siz kendiniz yapmayı seviyorsunuz sanırım ama herkes siz değil :) bu sebeple evimin güvenliğini sağlamak için ucuz olmasını aramıyorum, işini iyi yapacak profesyonel bir firmadan destek almayı tercih ederim.Burada 2-3 bin lira ucuza iş yapalım derken yapacağım bir hata yüzünden ileride çok ah vah edebilirim veya başımıza bir iş gelse telefon edip bilgi destek alabileceğim bir yer olmasını isterim.

    Tercih edeceğim firmanın referansları, müşteriye yaklaşımı, konuşma tarzı benim için önemlidir. Telefonu açınca sen dert etme abi hallederiz yaaa, işte o marka dandik bizim marka en iyisi vs gibi konuşan esnafları hiç sevmiyorum ancak çok kurumsal firmalarla da uğraşmak istemiyorum.Forumda aktif olmaları, herkese yardımcı olmaya çalışmalarından dolayı Makrotek'te karar kıldık gibi.Sokağa çıkma kısıtlamasında montaj yapan başka bir firma daha buldum Ümraniye tarafında ancak yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı pek içime sinmediler.

    @Makrotek forum hatrına bir ikramda daha bulunsanız bize :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    İyi günler Bekir bey, ben montajını kendiniz yapın demedim,söylediğim perpada kameraları Türkiyeye getiren distrübütor firmaların dükkanları bulunuyor.Bu firmalarda hem toplu satış,hem perakende satış hemde montaj işlerini yapıyor. Söylemek istediğim sisteminiz kablosuz olduğu için montaj işinin çok çok çok basit olduğu ve max 1-2 saat sürecek bir montaj işi için faturada belirttiğiniz 100 dolar rakamın fazla olmasıydı. Diğer fiyatlarda oldukça fazla söylediğim yere giderseniz ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. 2-3 bin lira ucuza iş yapalım derken demişsiniz ama en son hala indirim istiyorsunuz oda ayrı bir ikilem olmuş :) burada daha önce yale nin bir alarmını paylaşmıştım amazonda 1500 tl ye satılıyordu, 3000 tl ye aynı alarmı taktıran vardı (burada olmayan firmaya) :) montaj işlemide 20 dk sürüyor :)
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    O zaman ben yanlış anlamışım özür dilerim, ancak mesajınızı tekrar okusam yine malzemeleri alın kendiniz takın anlamı çıkartırım :) aldığım teklifte tüm ürünlerin markası modeli yazılı, hatta Yunus bey ürünlerin Türkiye distribütörü Boyut güvenliğe ait fiyat listesini tarafıma iletti, orada fiyatlar EURO olarak yazılı ancak dolara çevirince bu fiyatlar oluyor.Bu foruma giren herkes kanımca internetten bir ön araştırma yapıyordur, tüm ürünleri internet fiyatları ile kıyasladığımda az biraz pahalı evet ancak perpaya gitsem daha iyi bir fiyat alacağımı sanmıyorum.Bugün İnternette satılan fiyatların çok üstüne mağazalarda ücret çıkartılıyor.Evimde yerinde hizmet alacağım bir alarm sistemi için perpada daha fazla fiyat vereceklerini düşünüyorum.Üstelik haklarında hiç bir yorum veya referans görmediğim bir firma ile muhatap olacakken, burada onlarca olumlu yorum olan bir firma var.

    Sizin mekatronik mühendisi olduğunuzu anlıyorum, ben de reklamcıyım.Tek maliyeti uğraşı ve harcadığım zaman yaklaşık 1 hafta olan bu iş için yanlış anlaşılmasın ama 10-15 bin lira para kazanıyorum (1 işten) bu yüzden insanların emekleri karşılığı aldıkları parayı çok görmeyin.100 dolar liste fiyatı ve alt toplamda iskonto uygulandığını belirttim.Yani montaj ücreti 100 dolar değil, ancak olsa bile çok demem.Bu kişiler kalkıp benim evime kadar gelip bana bir hizmet verecekler montaj 1-2 saatte bitse bile İstanbul trafiğinde bir yerden bir yere gitmenin maliyeti yerine göre paha biçilemez (harcanan zaman yüzünden) karşılığını almaları gerekir.Emeğin karşılığı yapan kişinin bilgisine ve tecrübesine en önemlisi işin kaliteli yapılmasına göre belli olur.100 liraya da usta olar aynı işi 1000 liraya yapan da. 1000 liraya yaptırılınca kazıklanmak olmaz bu, 100 liralık usta evinizi yıkıp dökebilir sizi pişman edebilir.Aynı durum 1000 liralık usta da yaşanabilir ancak o zaman o kişi bunu telafi eder, 1000 lira istiyorsa bir sebebi vardır, bunu kişinin konuşmasından anlayabilirsiniz.Ben bu yaşıma kadar edindiğim tecrübelerden dolayı bunları yaşadım, 1500 liralık alarmı 3000 liraya satmak ticarette normaldir, 250 liralık boya nalburda 250 liradır ancak evi boyayın derseniz 2500 lira olur.Ampul 20 liradır ancak usta çağırıp değiştir derseniz 200 liradır.Herkes kendi bildiği işini yapacak, ülkemizde herkes her işi yaptığı için her yerimizden maalesef kalitesizlik akıyor.

    Kusura bakmayın profilinizi biraz inceledim her konu hakkında kesin sonuca varıp yorumlar yazmışsınız.Maşallah nazar değmesin her konuda uzmansınız, İsmail Saymaz gibisiniz bilmediğiniz yok sanırım :) yazım biraz uzun oldu, yanlış anlaşılmasın tarafınıza bir lafım yok kişisel düşüncelerimi anlatmak istedim.

    Son olarak cebimden çıkacak olan parayı biraz daha indirme imkanım varsa bunu firmadan istememin bir sakınca olmasa gerek, kendileri ile hiç pazarlık yapmadık, sünnettir derler :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Makrotek kullanıcısına yanıt
    Ben de tam olarak bunu söyledim bu arkadaşa,
    hazır kıta nöbet tutuyor çatmak için konu dağılıyor.
    Hiç hoş görünmüyor!
    ~
    Forumdaki konu başlığı kişisel haset durumuna indirgendiği için @admin den müdahale bekliyorum
  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    Zamanınız bu kadar değerliyken oturup bu kadar uzun şeyler yazmanız, bilmediğiniz halde öyledir şöyledir diyip perpada daha pahalıya satıldığını ima etmeniz gerçekten garip :) çünkü denemeden söylüyorsunuz bunu.1500 liraya internette satılan alarmın 3000 tl ye firma tarafından satılması size garip gelmiyorsa zaten söylenecek bişey yok. Ayrıca hikvision türkiyeye getiren tek değil ,ekingen,koyuncu,okisan,öncü vs. çok fazla getiren var. Ama sanırım bu yazıyıda siz yazmıyorsunuz.
  • bycastro kullanıcısına yanıt
    Sizde sanırım bazı ürünlerin daha ucuza satılmasını istemiyorsunuz o yüzden @admin diye yazıyorsunuz. Ama kusura bakmayın yanlışları düzelttim diye, insanların bazı ürünlere daha kolay ulaşımını sağladım diye adminler beni uzaklaştırmaz. Haksız olsam cevapsız bırakırım ama nedense cevap vermeyen taraf ben değilim.
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Malum sokağa çıkma yasağı söz konusu ve şu an herkes için vakitten bol bir şey yoktur diye düşünüyorum :)

    Sizin ticaret yapmadığınızı, veya kendi işinizde çalışmadığınızı anlıyorum, size örnek verdiğim halde bana bunun anormal olduğunu söylüyorsunuz.Giyim ürünleri mağazada 100 lira iken online satış mağazalarında 50 liraya alınabiliyor, üstelik bu firmalar montaj da yapmıyor, veya evinize alacağınız bir dolap, köşe takımı bile mağaza fiyatının yarısı oluyor.Bunun çeşitli sebepleri var ama uzatmayacağım.Size bir teklifim var, hem para kazanmış olursunuz.Listede adetleri yazılı olan ürünleri istediğiniz yerden alıp gelin ben size Makrotek firmasının bana teklif ettiği tutarı ödeyeceğim söz veriyorum, hem tanışmış oluruz buyurun gelin evimde sizleri ağırlayayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    Ben kendi işimi yapıyorum üreticiyim. Giyimle alarmın arasındaki bağlantıyı anlamadım. Apayrı 2 sektör. Para kazanmaya ihtiyacım olsa hatta makrotekle aynı işi bile yapıyor olsam söylediğiniz şeyi asla yapmam.makrotek size gelmiş teklif vermiş siz benden gelin siz yapın aynı parayı vericem diyorsunuz bu ne ahlaka ne etiğe sığar. Ben sadece burada insanların aynı ürünü nereden en ucuza alabileceklerini söylüyorum arada varsa anladığım gördüğüm yanlışları düzeltiyorum. Sonuçta burası satış sitesi değil ama tutupta makrotekin emek harcayıp evinize gelip keşif yaptığı nakit ve vakit harcadığı teklif üzerinden ne size iş yaparım nede başkasına zaten benim işim değil.
  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar merak ettiniz ? neden bu kadar korumaya geçtiniz firmayı yoksa farklı isimlerle üyelik alıp kendi firmanızın reklamını mı yapmaya çalışıyorsunuz ? Buradan bakınca farklı birşey gözükmüyor. Önce soru soruyormuş gibi yapıp sonra teklif gelmesi sonra teklifi ve firmayı olabildiğince övme :)
    Sizin gibi hayat böyle geçmez bırak kim ne yaparsa yapsın diyenler yüzünden şu an bu kadar insan geçim zorluğu çekmiyor mu?Bence biraz herkesin aklını çalıştırması gerekiyor.Sabahtan akşama kadar çalışıp 3000lira maaş alan adamın pizza yemeğe,brownie yemeğe,ailesiyle çiğ köfteci yerine güzel bir mekanda yemek yemeye hakkı yok mu? Ülkedeki insanların %70 i güneye tatile gitmemiş hayatında.Üzülmüyor musunuz bu duruma?Madem üzülmüyorsunuz bırakında fazladan saçacak parası olmayan insanlar bilgilensin söylediğim ucuz yerleri bilsin.Onlarında korumma,alarm sistemi alma hakkı olsun.
    İstediğiniz yerden hizmet alın ben en başında da söyledim şimdide söylüyorum sadece daha ucuza aynı ürünü nasıl nerden alırsınız onu yazdım gerisi beni ilgilendirmez. Tutturmuşsunuz kalitede kalite,siz aracınızı herhangi bir galeriden alınca mı kaliteli oluyor yoksa distribütörü olab borusandan mı? O kadar distribütör varken aracıdan almak malesef kaliteli yapmaz kendinizi kandırmayın.




  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Bakın sorduğum sorulara cevap vermiyorsunuz, tartışmak için sormuyorum.Siz burada insanların yaptığı işi önemsemiyorsunuz, sanki herkes az emekle çok para istiyor gibi görüyorsunuz ama gerçeklerin öyle olmadığını söylüyorum.Bir brownie 28 TL ise bunun fiyatının 28 TL olması satan kişinin çok para kazandığı için değil, piyasa koşullarının bunu gerektirdiği içindir.Dükkan kiraları, çalışan masrafları, malzeme ücretleri hepsi çok artmışken ürün fiyatlarının artması gayet normal değil mi?

    Hakkımda farklı düşünceleriniz varsa buyurun gelin evimde bir barbeküye davet edeyim sizi, malzemeleri dışarıdan alıp yapalım ucuza gelir :) hem yaptırmış olursam sistemi incelersiniz bilirkişi gözüyle...

    Bu arada evliyim, 2 tane de çocuğum var kimsenin reklamını yapmak gibi bir amacım yok, firmayı da savunmuyorum ben sizinle konuşuyorum muhatabım sizsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekircos -- 2 Mayıs 2021; 23:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    Ne iş yaptığım sizi alakadar etmediği için cevap vermedim. Tartışmak için sormuyorum diyorsunuz ama tartışmak için sürekli bahane çıkartıyorsunuz.Size daha ucuza alabileceğiniz öneriyi yaptığımda teşekkür edip konuyu kapatabilirdiniz ama uzattınız. Az emekle çok para kazanılmaya çalışıldığını söylüyorum,bir brownie maaliyetini hesaplamayı söylüyorum aslında ama siz yanlış anlıyorsunuz.Piyasa koşullarını yaratan tüketicidir siz 28 liraya satılan ürünü alıyorsanız ve talep çoksa satıcı fiyat arttırır ya da sabit tutar,almazsanız satıcı fiyat düşürür arz talep basit mantıktır.Eskiden sürümden kazanılan ücretler şuanda sürüm değil maaliyete 5-6-7 katı fiyat koymakla kazanılıyor bundan bahsediyorum.Çok fazla hazıra alıştık biraz silkelenmemiz lazım bunu kaldıracak ekonomimiz zaten yok.Ülkede hergün parasızlık yüzünden intihar eden insanlar varken kusura bakmayın bir brownie ye 28 lira istenmesi ağır geldi.Tüketici ne kadar bilinçsiz haraket ederse piyasa o kadar saçmalar.Barbekünüzde size ve ailenize afiyet olsun.




  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Sizi burada diğer insanların yapmış olduğu işler alakadar ediyor, onlar hakkında istediğiniz gibi düşüncelerinizi yazabiliyorsunuz, ama benim sizin ne iş yaptığınızı sormam hoşunuza gitmiyor :) sizin işinizde adaletli davrandığınızı ve insanları kazıklamadığınızı umuyorum.

    Burada kimseye ticaret ahlakı öğretecek değiliz, herkes bir malı almadan önce bu forumda gerçek kullanıcı tecrübelerini ve yorumlarını okumak için geliyor.Konuyu daha fazla uzatmanın manası yok, kırdıysam kusura bakmayın, iyi akşamlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    Ben kendi işimle alakalı buradan reklam yapmıyorum, ya da kendi sattığım ürünlerin dışındaki ürünleri buradan kötülemiyorum,ya da yanlış bilgi vermiyorum ürettiğim ürünler hakkında o yüzden benim işim kimseyi ilgilendirmez.
    Bende kırdıysam lütfen sizde kusura bakmayın. İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.