Şimdi Ara

ev alarm sistemi. pronet, mgs, tepe güvenlik? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
33.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PRONETİ DÜŞÜNENLER HİÇ DÜŞÜNMESİN.BEN PRONET MADURU BİRİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM.YILLIK ORTALAMA 800 TL PARA ÖDENİYOR.AYNI PARAYA İŞYERİNİZE VEYA EVİNİZE KASKO YAPTIRABİLİRSİNİZ.BENİM PRONET OLAN İŞYERİME HIRSIZ GİRDİ.HERŞEYİ TOPARLAYIP GÖTÜRDÜLER VE ALARM ÇALMADI.KURULUM HATASI YAPTIKLARINI KABUL ETTİLER.SADECE ÖZÜR DİLEMEKLE YETİNDİLER.KENDİ HATALARINDAN KAYNANLANAN ZARARI TAZMİN ETMİYORLARMIŞ.ZARAR TAZMİN EDEN FİRMALARIDA ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.AMA PRONET TERCİHİNİZ OLMASIN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nanocem

    PRONET SAHTEKARLAR ORDUSUDUR. İPTAL ÜCRETİ 120 DOLAR. İPTAL ETTİRMEK İÇİN FAX ATIYORSUN. ARADAN ÜCRET ŞARJ EDİLEREK 4 AY GEÇİYOR ARIYORSUN FAX ELİMİZE ULAŞMADI BAHANELERİ. VE SONRA YİNE FAX ÇEKİYORSUN BU SEFER İPTAL ÜCRETİ OLAN 120 DOLARI 4 TAKSİTLE TEKRAR ŞARJ EDİİYORLAR.

    HAYATIMDA İLK DEFA BİR FORUM'A PRONET İÇİN ÜYE OLDUM. HERKES PRONET SAHTEKARLARINDAN UZAK DURSUN. KÜFÜR ETMEMEK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ. GİDİN KENDİNİZE 300 - 400 LİRRAYA ALARM ALIN BAKIN KEYFİNİZE.

    SAYGILAR,

    CEM

    aynen size kesinlikle katılıyorum. ben kesinlikle Armed Güvenlik Sistemlerini öneriyorum. Allah kurtardı pronetten.söktürmek için 1 yıl uğraştık eşimle. Allah razı olsun armed guvenliği tavsiye eden arkadaşımdan .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurdog

    merhaba arkadaşlar,

    evime alarm sistemi taktırmak istiyorum. pronet, merkezi güvenlik sistemleri ve tepe güvenlik bunlardan hangisini tavsiye edersiniz????

    hem uygun fiyatlı olsun hem de sorun çıkarmasın istiyorum. pronet evime kadar geldi ama araştırmak istiyorum diye resmen kovdum adamı, biraz da bakınca forumlara ve sözlüklere baya bir şikayet toplamışlar...

    evinde bu markalardan veya farklı bir marka kullanan arkadaşlar tavsiye verebilir mi?

    yani sizin söylediğiniz firmaların içinde birtane iyi göremedim. birdefa nerde çokluk orda ...luk demişler. bu firmalar müsterileriyle bizzat ilgilenmiyorlar. zaten çok fazla mşterileri var.. benim şahsi kanaatim herzaman bir iş yapan ve tam yapan firmalardır bunlardan biride Armed Guvenlik Sistamleridir. mal aynı mal ürün aynı ürün eğğğğ hizmet desen tam ozaman neden daha faza para vereyim ? hemde türk firması. hekes bir baksın bence hizmetleri el öptürür. okadar diyorum.




  • Merhaba alarm sistemi kiralaması ve yazıda belirttiğiniz alarm sistemi firmalarıyla ilgili bilgilendirme yazısını aşağıdaki likten inceleyebilirsiniz.

    alarm sistemi kiralama

    ev alarm sistemleri kiralamadan önce çalışacağınız firmayı seçerken mutlaka şikayetvar.com daki kişi şikayetlerini nicelemenizi tavsiye ederim.




  • 3 ay önce yeni taşındığımız eve pronet taktırdım gayet memnunum piyasanın en iyisi
    Isteyen olursa danışmanımı yönlendirebilirim bana özel fiyat da veriyor. referans kampanyası da var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bogazici alarm izleme merkezi var hem fiyat hem kalite olarak iyi fiyat olarakta cok iyi aylik odemeside iyi vir gorusun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işyerimde paradoks 728 sprint alarm sistemi mevcut sisteme bağlı bir tanede telefon çevirici mevcut..alarm aktif olduğunda daha önceden kayıtlı olan cep telefonumu arıyor
    1...sistemi bu haliyle alarm haberalma merkezi ile bağlantı kur durabilir miyiz? Yoksa A.H.M. ile bağlantı kurmak için ekip bir donanıma daha ihtiyaç mı var
    2.. Bendeki gibi kurgu sistemi olanlara yillik 100 $ A.H.M Hizmeti verdiklerinibduymustum Konu icinde .Armed...Bogazici vb isimler gordum Istanbul icin onerinuz hangi firma olur??
    3.. Bir ay sonra işyerimi 1km ileride basaka bir yere taşıyacağım 3 PIR li bir paradox alarm sistemim ve 3 kamerali guvenlik kamera sistemim sokulup yeni yeretakılması gerekiyorbu konuda yardımcı olacak birini tanıyorsanız lütfen bana özelden mesaj atarmısınız

    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar;

    alarm sistemi kurduracağım evime...genel olarak ilk akla gelen pronet oluyor... ancak buradaki ve başka yerlerdeki yorumları okuyunca fazladan para verip de uğraşmayayım diye karar aldım...
    sitedeki yorumlardan armed güvenlik i biraz araştırdım ve daha mantıklı gelmeye başladı...şikayet falan da bulamadım...gerçi kale güvenlikte iyi duruyor..
    armed güvenlik i kullanan arkadaşlardan memnuniyet durumları ile ilgili bilgi isteyecektim...güncel olarak kullananlar memnun mu...aylık ödeme durumu ortalama ne kadar?

    kale güvenlik kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlerse onlardan da cevap bekliyorum...
    teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aztech2005

    merhaba arkadaşlar;

    alarm sistemi kurduracağım evime...genel olarak ilk akla gelen pronet oluyor... ancak buradaki ve başka yerlerdeki yorumları okuyunca fazladan para verip de uğraşmayayım diye karar aldım...
    sitedeki yorumlardan armed güvenlik i biraz araştırdım ve daha mantıklı gelmeye başladı...şikayet falan da bulamadım...gerçi kale güvenlikte iyi duruyor..
    armed güvenlik i kullanan arkadaşlardan memnuniyet durumları ile ilgili bilgi isteyecektim...güncel olarak kullananlar memnun mu...aylık ödeme durumu ortalama ne kadar?

    kale güvenlik kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlerse onlardan da cevap bekliyorum...
    teşekkürler...
    Düzenlendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güvenlik Net -- 12 Mart 2015; 21:48:16 >
  • Hahaha
    Ali Bey artık iyi bir zam alırsınız.

    Tamam söyledikleriniz genel olarak doğru ama başka firmaları küçümsemek de yanlış bir tutum. Kaldı ki çok müşterinizin olması bu işi iyi yaptığınız anlamına da gelmez. Alarmda değil belki ama pazarlama işinde bir numara olduğunuz kesin. Akşam eve dönerken pronet pazarlamacıları yeşilköy'de sokak sokak dolaşıp müşteri avlamaya çalışırken görüyorum. Bu pazarlama stratejileri ile bu kadar pazar payı almanız normal. Peki müşteri şikayetlerine ne diyeceksiniz. Hemen hemen iptal etmek isteyen herkes aynı şeyleri söylüyor. Ve buna benzer bir çok şikayet. Bence %100 müşteri memnuniyeti politikasını izlemeniz bu işlerin sadece satıştan ibaret olmadığını anlamanız gerekiyor. Belki patronlarınız kardan zarar eder ama korkmasınlar yine çok para kazanmaya devam ederler.
    Bir keresinde, annem şifreyi vaktinde giremediğinden dolayı alarm çalmıştı. Pronetden aradılar (ama evi!!!!) annem açmış telefonu tabi parolayı bilmiyor "ben annesiyim evladım" demiş ve Pronetde tamam demiş. Ben durumu öğrenince hemen aboneliğimi iptal ettirdim ve Tepe Güvenliğe geçtim.

    Not: Bu arada farkları yazmakla bitmez dediğiniz ve verdiğiniz 3 örnekteki olayları Tepe'de sağlıyor. Eee ??




  • Arkadaşlar merhabalar evim için alarm sistemi kurdurmak istiyorum bir tanıdık desi önerdi desi hs 102 wtks+plus modelini ürünlere baktım bana çok eski teknoloji gibi geldi. Ben biraz daha teknolojik olsun istiyorum lcd panel gsm modülü ve türkçe menüye sahip olan vs. Bazı arkadaşlarda atak diye bir marka var dediler sizce ne yapmalıyım maksimum bütçe 600 tl. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 4 yildir pronet uyesiyim fakat cok yakin zamanda iptal ettirecegim. Urunleri arizalaniyor, gec mudahale ediyorlar. Fiyatlari da piyasanin cok uzerinde. Surekli yeni bir urun satmaya calisan satis elemanlari tarafindan araniyorum. Dolarin yukselmesiyle aylik odedigim bedel cok yuksek oldu. Indirim istedigimde guncel kurdan 0,07$ asagi sabitleyelim dediler; sagolsunlar valla :D

    Kale ve Bosch hakkinda hic yorum yapilmamis. Ne dersiniz?
  • Ben 1 senedir Tepe Güvenlik müşterisiyim. Kapı dahil 6 cihaz ve oturma odasına hareket sensörü taktılar. Bahçeden giriş oturma odasından olduğu için. Gayet memnunum. Bazen komşulara haber veriyorum ardından alarmı öttürüyorum saniye tutuyorumne zaman ararlar diye. 5 saniyeyi geçmez. Evden çıkarken alarm kurmayı unutursam çağrı merkezini arayıp kurduruyorum. Kiralama ve takip için 130 TL ödüyorum. Ama verdiği hizmetten memnunum. Alarm çaldığında aradadıklarında öyle uzatmazlar konuyu parola ilk iki harf sonra alarm çalıyor ekip gönderelimmi o kadar. Bi keresinde selam vermeden direk parola olayına giren oldu. Kısacası çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pronet güvenlik sistemlerinde 6 aboneliğim mevcut, geçen ay iş yerimde ciddi zarara uğradığım bir hırsızlık yaşadım, hemen Pronet'i aradım bana hırsızların Telekom hattını kestiği için durumun farkında olamadıklarını söylediler fakat sirene müdahale olmamasına rağmen içeride 4 sensöründe önünden geçen hırsızlar sirenin çalmamasına karşın 1 saati aşkın iş yerime her türlü zararı vermişlerdir, bunun açıklamasını yapamıyorlar.(yani telefon hattı kesilirse bunu pronet sabotaj olarak farketmesi gerekİr fakat öyle görmüyor. buna karşın yinede en azından sirenin çalıp hırsızları paniğe sevk etmesi gerekirdi fakat o da çalmadı) Pronet Güvenlik GSM hattı takılırsa açığın kapanacağını söyledi, biraz zorlayınca da gsminde çözüm olmadığı anlaşılıyor jammer veya GSM hattı o anda çekmezse hırsızlık gerçekleşebileceğini öğreniyorum bilginiz olsun. Pronet günde 1 sefer sinyal kontrolü yapıyormuş o da gündüz? çevremizde hergün jammerla arabanın kilitlenmesini engelleyip araç hırsızlıklarını duyuyoruz. jammer artık herkesin elinde??
    Bu kadar parayla kaç sistem satın alırdım. Pronet'e güvendik ama faydası sıfır
    her ay boşa para vereceğinize dışarıdan Pronet'ten hiçbir farkı olmadıklarını anladığım bir sistem satın almanız en doğrusu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eacar1453

    pronet güvenlik sistemlerinde 6 aboneliğim mevcut, geçen ay iş yerimde ciddi zarara uğradığım bir hırsızlık yaşadım, hemen Pronet'i aradım bana hırsızların Telekom hattını kestiği için durumun farkında olamadıklarını söylediler fakat sirene müdahale olmamasına rağmen içeride 4 sensöründe önünden geçen hırsızlar sirenin çalmamasına karşın 1 saati aşkın iş yerime her türlü zararı vermişlerdir, bunun açıklamasını yapamıyorlar.(yani telefon hattı kesilirse bunu pronet sabotaj olarak farketmesi gerekİr fakat öyle görmüyor. buna karşın yinede en azından sirenin çalıp hırsızları paniğe sevk etmesi gerekirdi fakat o da çalmadı) Pronet Güvenlik GSM hattı takılırsa açığın kapanacağını söyledi, biraz zorlayınca da gsminde çözüm olmadığı anlaşılıyor jammer veya GSM hattı o anda çekmezse hırsızlık gerçekleşebileceğini öğreniyorum bilginiz olsun. Pronet günde 1 sefer sinyal kontrolü yapıyormuş o da gündüz? çevremizde hergün jammerla arabanın kilitlenmesini engelleyip araç hırsızlıklarını duyuyoruz. jammer artık herkesin elinde??
    Bu kadar parayla kaç sistem satın alırdım. Pronet'e güvendik ama faydası sıfır
    her ay boşa para vereceğinize dışarıdan Pronet'ten hiçbir farkı olmadıklarını anladığım bir sistem satın almanız en doğrusu.

    Siz resmi talepte bulundunuz mu yazılı olarak hatanın neden kaynaklandığına dair cevap verdiler mi ? Bence Dava edin hakkınızı arayın, sigorta varsa zaten sigorta şirketi de dava açabilir malum sigorta şirketleri alarm olduğunda poliçe indirimi yapıyor, alarmın sistemsel boşluklarını hırsızlar öğrenip buna göre davranabilir, alarm firmasının görevi sistem açıklarını kapatmaktır. Telefon kablosu kesilebilir bir yerdeyse bunu firmanın düzeltmesi gerekir zaten sensör önünden geçmelerine rağmen alarm çalışmadıysa tartışmaya gerek yok firma haksız, ayrıca taahhüt varsa sistem açığı gerekçe gösterilip iptal sağlanabilir.

    Kendi kullandığım Başka bir alarm firması alarm açık olmamasına rağmen gece yarısı sistemden cevap alamıyoruz bilginiz var mı diye aradı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kale Alarm, iptal için ödenmesi gereken tutarı başta eksik söylüyor. Daha sonra iptal etmemek için ellerinden geleni yapıp çağrı merkezine yapılan başvurulara dönmüyorlar. Alarm sistemini iptal ettirmeme ve cihazların sökülmesine rağmen 2 ay sonra kredi kartımdan para çektiler. Çağrı merkezine durumu bildirdiğinizde verdikleri tek cevap 'Size döneceğiz.'. Fakat kimse geri dönmüyor. Evinizi, dükkanınızı koruması için emanet ettiğiniz şirket tabiri caizse sizi soyuyor. Şikayet sitelerindeki yorumları dikkate almanızı öneririm.

    Şikayet sitelerine yazdıktan sonra, yaklaşık bir ay sonra parayı iade ettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetokan -- 27 Nisan 2017; 9:2:0 >
  • Kale alarmdan kesinlikle uzak durun hırsız girmesi daha makul sistemini müstakil evim için tercih ettim çok fazla alarm sistemi bağlandı 1 yıl sonra taşınmak zorunda kaldığım için alarm sistemini iade etmek istedim taahhüt cezası olduğunu söylediler. O zaman en düşük tarifeden yararlandırmalarını söyledim kabul ettiler daha sonra faturaların aynı şekilde yüksek geldiğini gördüm tam 6 ay bu problemle uğraştım Sözleşmem bittiği halde iptal dilekçesi ve kayıt bıraktığım halde iptal etmediler hala fatura çıkartıyorlar tamamını ödemeden iptal olmayacak gibi saçma şeyler söylüyorlar Kullanacak olan arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum firma müşteri memnuniyeti için değil nasıl dolandırırım diye düşünüyor Bu firmaya elini kaptıran kolunu kurtaramıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben www.makrotek.net üzerinden güvenlik sistemleri ile ilgili işlerimi hallediyorum. Farklı kategorilerde hizmet vermekteler. Site içerisinde canlı destekten, anında ulaşabiliyorum. Anında geri dönüş sağlıyorlar ve ilgileniyorlar. Ben görüştüm, memnun kaldım. Farklı konularda da hizmetleri olduğu için ayrı ayrı şirketlerle filan çalışmaya da gerek kalmıyor Aynı kadroyla tüm işleri hallolabiliyor. Bence güven açısından bu da bir etken.
  • safe point kullanıyorum tavsşye ederim merak ettiklerin varsa mesaj atabilirsin.
    En uygun fiyatı burdan almıştım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.